Heb jij genoeg van al die Pokémon Go-spelers? Dit is hoe je ze allemaal in één klap wegjaagt!

Overal waar je komt en waar je staat zijn Pokémon-trainers. Je kan niet eens meer rustig van je zomer genieten met al die smartphone-zombies overal.

Voor veel mensen is dit de realiteit: lekker in een park zitten en genieten van het warme weer. Heel erg prima! Maar echt rustig zitten is het niet, want overal lopen die Pokémon-spelende freaks rond met hun telefoons. Ze wrijven nerveus over hun schermpjes en stoten op tegen alles en iedereen. Uch, was het maar weer vorige maand toen dit spel nog niet uit was. Hoe stop je deze mafketels?

Simpel! Het motto van het spelletje is ‘Gotta catch ‘em all,’ maar dat is een misvatting. Het gaat er niet om alle Pokémon te vangen, maar om alle zeldzame Pokémon te vangen. Zoals – yup, you guessed it – Charizard. Wil je al die nerveuze Pokémon-trainers in één klap wegjagen? Dan moet je ze dus wijsmaken dat er even verderop – uit je buurt dus – zich een heuse Charizard ophoudt.

3068243-evolution5

Let wel op, want de gevolgen van je actie kunnen een stukje groter zijn dan je zelfs zélf denkt te kunnen inschatten. Dit bovenstaande incident was in het Vondelpark in Amsterdam.

En effectief is het verspreiden van geruchten dat verderop (niet hier uiteraard) een Charizard zit in extreme mate. Allejezus, wat kunnen die nerds rennen als het nodig is!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.