Hij was verslaafd aan heroïne en meth, maar is nu volledig afgekickt en kerngezond!

Een meth-verslaafde pup die gered werd uit een armzalig hotel is eindelijk drugsvrij… en heeft weer zin in het leven.

Bubba, een zeven maanden oude terrier-mix, heeft een nieuw gezin gevonden nadat hij maandenlang behandeld werd in een speciaal dierenziekenhuis. Hij was naar dat ziekenhuis gebracht nadat agenten hem aantroffen in een armzalige hotelkamer in Tustin, Californië.

Agent Brian Frick legt uit:

“Ik liep naar binnen en zag allemaal drugs op de grond liggen. Ik vroeg: ‘Waar is de hond?’ Toen keek ik om een hoek. Daar zag ik hem liggen: hij was zou koud en lethargisch dat ik dacht dat hij misschien te snel bij zijn moeder was weggehaald. Ik vermoedde echt totaal niet dat het door de drugs kwam.”

Screen Shot 2016-07-23 at 14.16.08

Maar dat was dus wel zo. De arme pup was het eigendom van een man die gearresteerd werd vanwege allerlei drugsmisdrijven. Toen dierenartsen het bloed van Bubba testten zagen ze al snel dat hij vol meth en heroïne zat.

Sindsdien is de arme hond behandeld: de dierenarts liet hem veel drinken en gaf hem alleen maar goed, gezond voedsel. Het gevolg mag er zijn, Bubba is namelijk weer helemaal opgeknapt.

Kort nadat hij officieel afgekickt was liet een anoniem echtpaar weten dat ze Bubba maar wat graag wilden adopteren. En zo geschiedde. Bubba werd liefdevol opgenomen in het nieuwe gezin en heeft er zelfs een zusje bij.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.