ISIS-aanslag in Parijs nog veel erger dan gedacht: terroristen martelden hun slachtoffers in Bataclan

Jihadisten staken ogen uit en verminkten genitaliën van hun slachtoffers.

De aanslag in Nice is nog maar net gebeurd, maar er worden nog steeds nieuwe feiten bekend over de vorige aanslag in Frankrijk: het bloedbad in het Bataclan-theater. Maanden na de bloedige aanslag in het Bataclan-theater in Parijs komen er nog steeds nieuwe feiten naar boven over de wreedheden van de ISIS-terroristen. Een nieuw rapport dat niet eerder werd bekendgemaakt beschrijft de getuigenverklaringen van politieagenten die als eerste ter plaatse waren in het theater, waar tientallen slachtoffers lagen. Uit de getuigenis blijkt dat de aanslag nog veel wreder was dan gedacht: ISIS heeft niet alleen in het wildeweg mensen doodgeschoten, maar heeft ze ook aan de meest gruwelijke martelingen onderworpen.

Volgens de getuigen waren er mensen onthoofd, en waren de ogen van meerdere slachtoffers uitgestoken. Ook hadden jihadisten zowel mannen als vrouwen genitaal verminkt. Dit zou de reden zijn dat nabestaanden van de slachtoffers de lichamen niet volledig te zien kregen: het zou simpelweg te gruwelijk zijn. Bij een aantal lichamen waren de darmen via de buikwand naar buiten getrokken. Één vader kreeg in het mortuarium te horen dat jihadisten de testikels van zijn zoon hadden afgesneden en in zijn mond hadden gepropt. In een brief aan de onderzoekscommissie schrijft de vader:

“De doodsoorzaak van mijn zoon kreeg ik te horen op het forensisch instituut in Parijs. En wat me op dat moment schokte is dat ze zijn testikels hadden afgesneden, in zijn mond hadden gestopt, en zijn darmen naar buiten hadden getrokken. Toen ik hem achter glas zag liggen op een tafel met een wit laken dat hem tot zijn nek bedekte, was er een psycholoog bij me. Hij vertelde: ‘dit is het enige presentabele deel, de linkerzijde van uw zoon.’ Ik kwam erachter dat hij zijn rechteroog kwijt was. Ik maakte er een opmerking over, en kreeg te horen dat ze zijn oog hadden ingestoken en langs de rechterkant van zijn gezicht naar beneden hadden gesneden.”

De gruwelijke feiten waren tot nu toe nooit bekendgemaakt, en slechts in besloten correspondentie en rapporten te lezen. Vorige week presenteerde de Franse onderzoekscommissie naar de aanslag haar rapport, waarin alle afschuwelijke details te lezen zijn. Op deze website zijn een aantal van die citaten vertaald in het Engels. Het wordt vermoed dat de martelingen zijn gefilmd voor ISIS-propaganda, maar het is niet bekend of de filmbeelden zijn gevonden door de Franse politie ter plaatse.

De getuigenissen zijn te gruwelijk om allemaal hier te noemen, maar één ding is duidelijk: ISIS heeft geen enkel sprankje mededogen voor ‘ongelovige’ slachtoffers. Iedereen die het niet met ISIS eens is, wordt op de meest gruwelijke manier afgeslacht. Niemand wordt gespaard. Het is de hoogste tijd om voor eens en altijd af te rekenen met deze terreurgroep en al hun sympathisanten!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Vigo

  Het wordt tijd voor wraak……

 2. toetssteen

  Te ziek voor woorden, voel me misselijk. Dan zijn geen mensen meer, maar duivels.

 3. ceteris paribvs

  Heeft niets met de islam te maken. Waren losgeslagen individuen. Tevens uitgelokt door het Westen – boontje komt om z’n loontje. Next.

  1. swans2525

   hoezo komt boontje om zijn loontje kneus.

 4. Marieke

  Een kleine jongen…dan kun je alleen maar stil zijn.

 5. hans-e-pans

  Wat mij elke keer weer opvalt dat meneer/mevrouw “ceteris paribvs” er vrijwel altijd een tegenovergestelde mening op nahoudt als degenen die op deze site reageren.

  Over alle dingen mag men een andere mening hebben, gelukkig maar, maar zijn soort reacties heeft kenmerken van een ziekelijke aandachttrekkerij of een hoge mate van geestelijke sadomasochisme.

  1. ceteris paribvs

   Het kritische geluid MOET er zijn.

  2. ceteris paribus

   Ja, we hebben met een trieste trol te maken.

  1. ceteris paribus

   Ja, de redacteuren van DDS zijn in slaap gesukkeld.

   1. toetssteen

    @CP
    Voor wat ik weet woont Michael in Turkije, dat zou e.e.a. kunnen verklaren. Schijnt daar nogal een vage boel te zijn qua verbindingen op dit moment.

    1. ceteris paribus

     Zou kunnen. Overigens was mijn eerste gedachte bij dit nieuws opgetogenheid. Er is over de drie voorgaande Turkse staatsgrepen van alles te zeggen maar als de militairen Erdogan opzij zetten en, net zoals de vorige keren, na korte tijd weer ruimte maken voor een democratisch gekozen civiele regering, zul je mij niet horen piepen.

     1. van Urk

      Daar ben ik het met je eens ceteris. Het leger zal de grondwet en de mensenrechten blijven respecteren. De vraag blijft wat de reden is van deze plotselinge coup. Ik weet dat het leger altijd trouw is geweest aan een seculiere staat van de grondlegger Ataturk. Ik hoop niet dat het tot een burgeroorlog komt tussen seculiere aanhangers en de aanhangers van de islamitische conservatieven.

     2. toetssteen

      @CP
      Ben het voor een keer helemaal met u eens. Ik zit echter met kromme tenen omdat ik vrees dat het de zoveelste truc is van Erdogan om na een (nep) show nog meer macht naar zich toe te trekken.
      Maar ik hoop dat ik er 100% naast zit.

     3. ceteris paribus

      Inmiddels blijkt de staatsgreep mislukt, we zijn van de regen in de stortbui.

     1. toetssteen

      https://www.facebook.com/SarnicRestaurant/

      Klein Anatolië aan de Maas?

 6. Wachteres

  We moeten heel goed bedenken dat dit soort beesten – en ik weet dat dit een belediging is voor de dieren – gewetenloos worden binnengehaald door de EU, met steun van onze regering. En dat er ook meer dan genoeg gewone burgers zijn die hier blijkbaar achter staan.

  Ik kan me nog voorstellen dat mensen zich niet kunnen indenken dat er ‘scum of the earth’ is dat zich zo beestachtig kan gedragen. Maar van de EU mag op de eerste plaats worden verwacht dat zij dat inzicht wel heeft en dat ze het volk – koste wat het kost – beschermt.

  Blijkbaar heeft zij andere belangen, die zwaarder wegen dan de belangen van het volk.

  En ogenschijnlijk zijn er ook burgers die de belangen van hun kinderen en kleinkinderen – bovenal hun veiligheid en vrijheid – ondergeschikt maken aan hun aanhang aan de EU.

  Voor mij is dat ondenkbaar, maar de feiten wijzen op een werkelijkheid die voor mensen met gezond verstand niet meer is te bevatten.

  1. Peter Selie

   Inderdaad beste Wachteres je ziet het zoals gewoonlijk het weer in het juiste perspectief. Mensen met een klein beetje boeren verstand weten het beter dan door de politieke elite in slaap gesuste hoogopgeleide betweters die menen dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen. Ook wat ‘k zo tenenkrommend vond aan diegenen welke op vakantie menen te moeten gaan naar Turkije, een 98,4% islamitisch land. Terwijl in 1914 het percentage niet-moslims in Turkije daalde van 19% tot 2,5% in 1927 als gevolg van de nooit toegegeven Armeense genocide. Mijn opinie over deze Nederlanders incluis mijn schoonzuster en tweede “zwager” is dat ze allemaal zo geldgeil zijn om naar dat islamitische takke land op vakantie gaan. Terwijl ze zó negatief hoort praten over Turkije en de Turken, dan komt het óók nooit meer goed met Nederland mijns inziens…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.