Luidruchtige tieners spelen Pokémon Go op openbare plek. Dan komt ineens de politie eraan…

Een groepje hangjongeren speelt op luide wijze een potje Pokémon Go, en op een zeker moment komt dat de politie ter ore. Hoe ze ingrijpen? Nou, zo dus…

Hangjongeren zijn al sinds de provo’s en de nozems de plaag van de Nederlandse straten. Tegenwoordig gaat dit jeugdige geboefte schuil onder de noemer ‘Pokémon Go-spelers’. De politie houdt het allemaal in de gaten, en is klaar om in te grijpen als het nodig is.

En als enkele lieden het ineens nodig vinden om keihard dingen over hun salaris te schreeuwen, heeft één patrouillewagen genoeg gehoord: tijd voor actie! Alleen is het niet de soort actie die je wellicht gewend bent van een stel agenten…

Heel mooi om te beseffen dat onze dienders ook nog beschikken over enig gevoel van humor! We zijn immers allemaal ooit jong geweest, met bijbehorende ideeën over het worden van de beste Pokémon-trainer die de wereld ooit gekend heeft. En één politie-agente is sowieso hartstikke blij met haar collega’s:

Officer_Jenny_Arcanine

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.