Nederturkse hooligans belagen Nederlandse media in Rotterdam

Terwijl even verderop in Turkije de Turkse burgers de straat opgingen om tegen het leger te strijden, werd in Nederland de strijd dunnetjes overgedaan.

Hoe zeer Nederturken nog altijd betrokken zijn bij gebeurtenissen in hun thuisland bleek gisteravond wel. Terwijl Erdogan via een iPhone-bericht op CNN Turkije zijn achterban opriep de straat op te gaan om verzet te bieden tegen de militaire couppoging, gaven niet alleen zijn aanhangers in Turkije daar gehoor aan.

Ook in Nederland liepen de Erdogan-fans uit, en die lieten zich in Den Haag en Deventer, maar ook met name in Rotterdam gelden. Om de één of andere reden dachten deze lieden dat ze in Nederland de uitkomst van de coup konden bepalen.

De sfeer werd grimmig, zoals camera’s van de NOS ook vastlegden. In Turkije werd de coup tegengehouden in naam van de democratie en mensenrechten. Maar in Rotterdam ging de persvrijheid direct op de helling:

Het bleef echter niet bij het roepen voor een NOS-camera. Er werd ook fysiek geweld toegepast:

“Op een gegeven moment sloeg de sfeer om. Een cameraploeg van de NOS werd aangevallen door een groep jongeren.

Volgens verslaggever Robert Bas kreeg een cameraman klappen en werd hun auto beschadigd. “Er heerst hier een sterk sentiment tegen de westerse media”, zei hij. De NOS-ploeg kon zich in veiligheid brengen.”

Waar deze mafketels het idee vandaan halen dat het oké is om in Nederland een potje te gaan lopen rellen vanwege interne Turkse aangelegenheden is mij echt een raadsel. De NOS brengt vaak zat slecht nieuws – daar kan ik de boze Nederturken wel in vinden – maar heeft natuurlijk geen zier te maken met de couppoging in Turkije. Hoe ver denken deze buitenlandse nationalisten dat de tentakels van de staatsomroep strekken? Ik kan je verzekeren: buiten de media-enclave Hilversum strekken ze niet bijzonder ver.

Als deze ‘heldhaftige lieden’ een verschil willen maken, raad ik ze in het vervolg aan gewoon terug naar Turkije te gaan. Hier in Nederland gaan ze niets bereiken, behalve dat ze laten zien dat ze eigenlijk nog altijd meer Turk dan Nederlander zijn. Ga dan lekker terug naar waar je vandaan komt, als je het mij vraagt.

Ik mag hopen dat er dus nog wel wat lieden gestraft gaan worden door de politie. De Nederlandse politie dus, welteverstaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. poldi

  J A M M E R dat de staatsgreep is mislukt.
  Dat betekent
  – een nog verdere islamisering en onderdrukking van Turkije onder de
  dictatoriale leiding van overtuigd moslim broeder Erdogan
  – een opsteker voor die vreselijke Erdoganpartij DENK
  – en nog meer praatjes van de vele “goed geintegreerde” Erdogan
  aanhangers in Europa met dubbele paspoorten en die het liefst het
  Turkse volklied zingen.

 2. Anna

  Het wordt straks allemaal in Europa uitgevochten.

 3. Peter Selie

  Tja dat is nu even jammer behalve voor de grote meerderheid van de besnedenlandse Nederturken dat deze aanzet tot machtswissel in Turkije mislukt is. Zo zie je maar weer dat de dubbele pasport houders ook een dubbele “agenda” hebben. Me zou eens even diep moeten na denken over de status van deze lieden die hebben staan schreeuwen en hun eisen op een zodanige on Nederlandse manier kenbaar hebben gemaakt. Men zou als Nederlander in een islamitisch land zich zo gedragen, dan weet je meteen hoe het je vergaat met je grote bek….

 4. pm10326340

  We weten allemaal dat wanneer de moslims de kritische massa van 10% hebben bereikt het niet alleen blijft bij het annexeren van onze straten. Hoor ze roepen we zijn met 6000. Volgend jaar om dezelde tijd zal het er hier in Nederland allemaal heel anders uitzien. Er zullen daar dan zeker meer dan 6000 strijdbare mannen zijn met rugdekking van DENK.

 5. Ruud562

  Het is heel erg voor de democratie dat die staatsgreep is mislukt! Hoe tegenstrijdig deze zin ook is! Enfin, het is wederom duidelijk wat we hier hebben toegelaten! Maar de politiekcorrecten zullen het weer met zachte hand afdoen! Zoals gewoonlijk en het gelijk van Wilders weer bevestigend!

 6. Wim

  Dit land snel up to date maken.Grenzen dicht, uit de EU ,mensen verplichten met tweepaspoorten alleen de Nederlandse te nemen dus één nationaliteit zo niet direct het land uitgooien.

  1. ceteris paribus

   En de gulden terug natuurlijk toch, Wim?

   1. Wim

    Ja dat was ik vergeten.

   2. Ali Yas

    Ach, die gulden… Nog even op dezelfde voet doorgaan en de volgende fase is ruilhandel.

   3. zomaar

    @cp , wel de oude gulden , de nieuwe met de afbeelding van Trix daarop , was juist de tijd dat de moslims in grote aantallen onze landsgrenzen over gelokt werden , door de partijen en regeringen , van toen en nu nog .

    dus iets verder terug in de tijd , als het kan .

    liefst toen de linkse fascist (vanaf de jaren 40 en nu ), nog gewoon in Duitse krijgsdienst was .

    wat een goede oude tijd was dat .

 7. poldi

  Onze Manipulator de Hond zit met zijn handen in zijn nog aanwezige haar.
  Moet ik komende zondag na Nice en nu Turkije de PVV toch maar tandenknarsend in virtueel zetelaantal omhoog waarderen of verder gaan met downsizen.

 8. GuidoHaest

  Qutote uit het artikel: “Ik mag hopen dat er dus nog wel wat lieden gestraft gaan worden door de politie. De Nederlandse politie dus, welteverstaan.”

  Hahahaha, blijven dromen zou ik zeggen, indien het “echte” Nederlanders zouden geweest zijn, is natuurlijk een ander zaak…

 9. zomaar

  en oom agent , was zeker effe pissen ?, in ieder wat mij telkens weer opvalt is dat als er demonstraties of bijeenkomsten er zijn van deze verrijking er niet opgetreden word .

  wel als een organisatie zoals Pegida , met varkensmutsen oploopt houd oom en tante agent de oudjes staande en sommeert hen deze muts af te doen , oudjes die opkomen voor onze westerse vrijheid .

  hoe anders is het islam gepeupel , die opkomen (samenkomen) om ons te onderdrukken .

 10. Ruud562

  Hier is de persvrijheid dus ook belemmerd, met fysiek geweld belaagd. En de overheid? Die keek toe en zag dat het goed was! Bedankt PvdA, CDA, D66, VVD, bedankt voor de lui die jullie zonodig hier moesten toelaten! Bedankt!

  1. Peter Selie

   Ja Ruud562 de lusten zijn voor het bedrijfsleven en de lasten worden gewoon door alle reguliere politiek correcte partijen met uitzondering van de PVV doorberekend van de opgelegde extra kosten aan het “Nederlandse” volk…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.