Poolse minister benoemt pijnplekken: aanslag Nice door multiculturalisme

Geen categoriejul 18 2016, 10:00
Hier zal Frankrijk niet blij mee zijn, maar het klopt wel degelijk wat Mariusz Blaszczak, de Poolse minister van Binnenlandse Zaken, zegt over de aanslag in Nice.
Hoe kan iemand het hiermee oneens zijn?

Multiculturalism, political correctness and mass migration are responsible for terror attacks in Europe, Poland’s interior minister has said. Blasting Western Europe’s response to terror — holding marches and drawing pictures of flowers — as ineffective, Mariusz Blaszczak said governments should protect their citizens.

Toen bekend werd dat een Tunesiër die in Frankrijk woonde achter de aanslag zat zei Blaszczak meteen dat de massaslachting een gevolg was van de verheerlijking van de multiculturele samenleving.
Anders dan de meeste andere Europese ministers heeft Blaszczak dus de moed om massa-immigratie en terrorisme aan elkaar te linken. In Frankrijk, Nederland, Duitsland, België en Groot-Brittannië doen we nog altijd alsof de twee niets met elkaar te maken hebben, maar dat is natuurlijk je reinste flauwekul.
Blaszczak beseft dat ook, wat dan ook de reden is dat hij zegt dat Polen nooit de grenzen zal openzetten voor allerlei immigranten uit andere werelddelen. Sterker nog, hij zegt ervan overtuigd te zijn dat de reden dat landen als Polen, Slowakije, Hongarije en Tsjechië nog niet het slachtoffer van aanslagen zijn geweest omdat ze niet willen dat vreemdelingen in hun land(en) blijven wonen.

On the threat terror poses to Europe Mr Blaszczak mused that France is “in a much more difficult situation than Poland”, stating the difference lies in the countries’ immigration policies.

The politician said: “Poland also would be in such a situation, if not for a change of government. Already we would have thousands of immigrants from the Middle East and Africa.”

Natuurlijk zal politiekcorrect links weer roepen dat het zo allemaal niet kan en dat Blaszczak veel te ver gaat, maar hij heeft wel degelijk gelijk. Als Frankrijk een verstandig immigratiebeleid gevoerd had waren er nu veel minder radicale moslims in dat land en zou de terreurdreiging vele malen kleiner zijn. Maar nee, dat land moest haar grenzen per sé open zetten... en zie wat er van komt.
Als West-Europa zo doorgaat kon Oost-Europa weleens het Europa van de toekomst worden, puur en alleen omdat ze er daar wél iets aan doen om zichzelf (en de eigen cultuur) te beschermen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten