Probeer niet te huilen: honden zien hun baasjes weer voor het eerst sinds lange tijd

Honden: het zijn soms net kinderen. Maar dan nóg enthousiaster.

Het overkomt iedereen weleens: je moet vanwege werk of familieverplichtingen even weg van huis. En dan bedoel ik niet een uur of twee, maar enkele dagen of zelfs weken. In het geval van soldaten zelfs maanden, als ze op uitzending worden gestuurd.

Het is bijzonder moeilijk om gescheiden te zijn van je gezin; zij missen jou, en jij hen.

Als ik dat schrijf denken de meeste mensen ongetwijfeld dat ik op moeder de vrouw en mogelijke kinderen doel. Deels klopt dat, maar er zijn nog andere gezinsleden die lijden onder de afwezigheid van vader/echtgenoot… Of moet ik zeggen: het baasje?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Niek

    Prachtig! Ik denk dan vaak aan onze God en Vader, die deze creaties voor de mens schiep… met alle humor, vreugde, trouw in zo’n hond.

    Om expressie te geven aan humor, vreugde en trouw van Zijn Vaderhart!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.