Steun Bart Schut van Jalta: hij gaat onderzoek doen naar de islam in Europa en heeft jouw hulp nodig

Geen categoriejul 22 2016, 14:00
Voormalige DDS-redacteur Bart Schut wil in de komende maanden de stand van de islamkritiek in onze buurlanden onderzoeken aan de hand van vragen als: is er een toekomst voor de islam in West-Europa? Zo ja: hoe ziet die eruit? Misschien nog wel belangrijker: als die toekomst er is, niet alleen als religie maar ook als politieke ideologie, wat is daarvan de invloed op democratie, rechtsstaat en secularisme? Bestaat de kans dat de (politieke) islam deze verlichte Europese tradities verdringt en op termijn zelfs vervangt? En hoe voorkomen wij dat?
Een belangrijk project dat inderdaad maar eens uitgevoerd moet worden. Maar daar heeft hij jouw hulp bij nodig. Die reizen en onderzoeken kosten namelijk geld; geld dat hij niet zomaar even heeft.
Hoewel De Dagelijkse Standaard en Jalta niet langer aan elkaar verbonden zijn -- Jalta is in handen van Joshua Livestro terwijl ondergetekende (Michael van der Galien dus) het eigendom van DDS heeft overgenomen -- steunen wij dit project natuurlijk van harte. Gewone, oude media zullen dit soort onafhankelijke, kritische reportages over een onderwerp dat ook de komende jaren het publieke debat in de westerse wereld zal blijven domineren nooit publiceren. Als een website en een online-journalist het op zich nemen om dat wél te doen verdienen ze dus onze hulp.
Hoe je hem kan helpen? Simpel: door geld te doneren aan zijn project. Dat kan je doen via PayPal en/of door direct geld te storten op de bankrekening van Jalta: NL39FVLB0226300218 t.n.v. Stichting Jalta, Amsterdam o.v.v. ‘crowdfundingproject Bart Schut’.
Screen Shot 2016-07-22 at 11.59.30
Voor je steun kun je naast zijn rapportages op Twitter én Jalta.nl nog een aantal andere zaken krijgen:
Donateurs die 25 euro doneren, ontvangen aan het eind een e-bundeling van zijn artikelen, voorzien van een speciaal voor die gelegenheid geschreven nawoord.
Donateurs die 100 euro doneren, krijgen naast deze e-bundel een eervolle vermelding onder de in het kader van dit onderzoek gepubliceerde artikelen: ‘Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door’ (tenzij je liever anoniem wilt blijven uiteraard!).
Donateurs van 250 euro of meer krijgen behalve bovengenoemde e-bundel en eervolle vermelding ook een uitnodiging voor een speciale bijeenkomst waarin Bart zijn artikelen nader zal toelichten.
Kortom, doneer vandaag nog aan dit belangrijke project.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten