Syrische ‘vluchtelingen’ in Schotland: ‘Het leven is hier erger dan onder ISIS, er zijn te veel bejaarden!’

Deze mensen noemen zichzelf dus ‘vluchtelingen.’ En in Europa doen we net alsof ze recht op onze hulp hebben.

Als onze Schotse vrienden dit accepteren kunnen ze zichzelf net zo goed helemaal opheffen en de naam ‘Schotland’ veranderen in ‘Arabierenland.’

For many people, the chance of living on a Scottish island is a dream. But it appears to have become a nightmare for Syrian refugees living in Rothesay, on the island of Bute.

Some of those who have been resettled there within the past year complain that the area is full of old people and somewhere you come to die.

Abd, een 42-jarige ‘vluchtelingen’ zegt bijvoorbeeld:

“In eerste instantie was ik natuurlijk heel blij ik welkom was in het Verenigd Koninkrijk. Het VK is immers de moeder van de vrijheid. Maar ik had niet gedacht dat ik naar dit eiland gestuurd zou worden. Ik dacht dat ik naar Londen of Manchester zou gaan.”

Je zou denken dat het een grap is, dat Abd ons allemaal voor de gek houdt en stiekem maar wat dankbaar is dat hij in Bute mag wonen. Nee hoor, lees maar mee:

“Er gebeurt hier helemaal niets. Ik verveel me niet meer, ik ben nu ronduit depressief. Ik heb het gevoel dat ik geen mogelijkheden meer heb behalve om hier te sterven. Alleen om hier te sterven, verder niets.”

Let wel, deze man — die getrouwd is en kinderen heeft — zegt dus uit Syrië gevlucht te zijn omdat ISIS mensen daar massaal afslacht, maar klaagt vervolgens dat het te saai is in de plaats waar hij opgevangen wordt in Schotland. Ongelooflijk genoeg deelt zijn vrouw Rasha zijn mening.

Deze Rasha zegt dat het leven in Syrië een ware hel was. Ze vreesden elke dag voor hun leven, en er was geen elektriciteit of water. Maar ja, dan heb je het Schotse eiland Bute nog. Ook in haar ogen is het daar net zo erg als in Syrië:

She shares her husband’s views, describing the island as being “full of old people” and a place “where people come to die.”

Another Syrian family living on Bute, Rasha’s sister Fatima, 31, and her husband Hassan, 41, who have two young daughters, are also unhappy.

Een woordvoerder van de gemeenteraad laat weten het jammer te vinden dat die twee gezinnen het niet naar hun zin hebben, maar voegt daar aan toe dat iedereen wel degelijk zijn best doet om het hen naar hun zin te maken.

Wat een ongelooflijk onzinnige reactie. De woordvoerder moet deze ondankbare types gewoon vertellen dat als ze het niet naar hun zin hebben ze maar beter op kunnen donderen. Wat denken deze mensen wel dat ze zich zo kunnen gedragen? Ze mogen dankbaar zijn dat ze worden opgevangen; al was dat in een hok met de dieren, dan nog waren ze de Schotten hun dank verschuldigd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Er zijn teveel bejaarden!! Laten ze terug gaan, hebben ze misschien kans om niet bejaard te worden.

  Ik verwacht veel problemen met deze mensen en niet alleen in Schotland

  Deze mensen verwachten voor een dubbeltje op de eerste rang te komen. Dat er ook nog een autochtone bevolking is, die moet maar verdwijnen.

 2. Wachteres

  Ach ja, in Schotland wonen veel gutmenschen, die al van plan waren om, als Schotland zelfstandig was geworden, het mooie land vol te laten stromen met moslimvluchtelingen.

  Gelukkig waren er nog meer realisten aanwezig en is de droom geen werkelijkheid geworden.

  Geloof maar niet dat Schotland zich van GB gaat afscheiden. De grootbekken krijgen niet altijd hun zin.

  1. Wachteres

   https://www.youtube.com/watch?v=rT12WH4a92w

   No Way. You will not make Australia home – English [ondertiteld]

   Kijk, dat is een duidelijke boodschap. Wij kunnen niet heel Afrika en het Midden-Oosten naar hier halen, omdat ze daar niet in staat zijn om echte democratieën te stichten, laat staan welvarende landen.

 3. Ni28

  Deze redeneringen maken de vluchtelingen tot bezetters.

  1. Wachteres

   En in plaats dat de Schotten zeggen: ‘als het je niet aanstaat dan vertrek je maar’, zullen ze zich uitsloven om het hen zoveel mogelijk naar de zin te maken.

 4. Ni28

  Ik las er net even overheen maar bejaarden zijn erger dan ISIS. Ja, en daarom wordt er in Nederland hun leven zuur gemaakt.

  1. Bromsnor

   Ni28

   Het fundamentele punt is dat zolang de (buiten) grenzen open blijven en de Noord/West Europese landen de immigranten blijven pamperen met ruime sociale voorzieningen, gratis huizen,kinderbijslag, uitkeringen ; enzovoorts zullen veel immigranten op de honingpot afkomen die in Noord Europa staat.

   Pas als er niets meer “te halen” valt zal het overgrote deel van de asielzoekers niet meer naar Europa komen.

   Daarom moet je het minder aantrekkelijk maken om naar Noord Europa te komen en niet immigranten een huis; kinderbijslag; levenslange uitkeringen, enzovoorts geven. Je moet het minder aantrekkelijk maken om te komen. Dit in combinatie met het sluiten van de (buiten) grenzen.

   1. Ni28

    ja, Bromsnor, gratis geld en sociale voorzieningen zijn aantrekkelijk. Behalve voor ons want die zijn duur betaald.

   2. Peter Selie

    Ja beste Bromsnor, heb je je licht al eens laten schijnen over het EU asiel en immigratiebeleid waarmee Nederland en alle EU lidstaten gewoon gehoor geven en uitvoeren dat in Brussel wordt gedicteerd?

 5. Bromsnor

  Hoeveel keer moet het nog gezegd worden…………………..de huidige immigratiestroom heeft weinig met echte vluchtelingen te maken die op zoek zijn naar veiligheid maar met een ware volksverhuizing uit de moslim landen die naar Noord Europa willen omdat daar geld, een huis en uitkering lokt.

  Verreweg de meeste asielzoekers die naar Noord Europa komen zijn economische immigranten die de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler

  Veel immigranten komen helemaal niet uit oorlogsgebied. Er zitten b.v veel Pakistanen, Marokkanen, Libanezen, Palestijnen, Algerijnen, enzovoorts tussen.

  Zelfs de Syriërs die oorspronkelijk (!) uit oorlogsgebied komen, komen veelal uit Turkije , Libanon of andere veilige gebieden in de regio van waaruit ze om economische en financiële redenen naar Noord/West Europa vertrekken.

  Het zijn voor het overgrote deel (vaak agressieve) jonge mannen die naar Noord Europa willen vanwege de (gratis) huizen en ruime voorzieningen die ze hier krijgen.

  De politici kunnen praten wat ze willen maar zolang de EU immigranten pampert waar mogelijk met een huis, kinderbijslag, huisraad, levenslange uitkering,etc en de (buiten) grenzen open blijven zullen de immigranten blijven komen in grote getallen.

  Immers gratis woningen; uitkeringen; gratis gezondheidszorg; kinderbijslag,enzovoorts hebben een sterke aanzuigende werking en vele zullen een poging wagen om in het “beloofde land” (Noord/West Europa) te komen.

  Maar deze simpele feiten schijnen de politici (behalve de PVV) niet te (willen) begrijpen.

  1. Wachteres

   http://www.breitbart.com/london/2016/07/25/juncker-vows-eu-open-borders-always/

   Juncker: No Matter How Bad Migrant Crisis, Terrorism Gets, We’ll Never Give Up On Open Borders

   Jean-Claude Juncker has vowed that no matter how bad terrorism or the migrant crisis gets, the European Union (EU) will never give up on open borders. The European Commission president said terrorism could be countered with better intelligence-sharing between member states.

   Dit linkje plaats ik hier ook maar even bij, @Bromsnor.

   Dit is wat de EU wil. Open bgrenzen naar Afrika, zodal ze allemaal naar hier kunnen stromen. Op den duur geen geld meer voor uitkeringen en dan zullen we wat beleven.

   Als we die waanzinnige idioten niet stoppen, dan wordt de EU Afrika 2.

   Uit de EU, in het belang van onze kinderen en kleinkinderen.

 6. Beukman

  The Express is een Brits pulpblaadje, dat oplagecijfers interessanter vindt dan de waarheid, en daarom ookzelf nieuws verzint. Zelfs Breitbart moet niks van The Express hebben.
  Ik zou dit vermakelijke verhaaltje maar met een korreltje zout nemen.

  http://www.breitbart.com/big-journalism/2016/01/28/fact-check-daily-express-cologne-assault-video-a-fake/

  1. ceteris paribus

   Bromsnor en Wachteres plukken hun leugens van dit soort bronnen. Breitbart is een notoir leugenachtige bron, maar dat geldt ook voor de bronnen die ze verder schaamteloos gebruiken, zoals de vieze E.J.Bron en Xandernieuws.

   1. zomaar

    @cp ik persoonlijk vindt jou koran ook niet zo een fris blaadje , ik vindt het zelfs een heel vies blaadje als ik zie wat uit naam hiervan gedaan wordt met anders gelovigen , of anders denkende .

    maar oke meningen verschillen , toch als jij hier leeft en profiteert van onze sociale geneugte , kan jij (moet jij ) empathie op kunnen brengen dat de huidige bevolkingen in het westen , niets met de islam te maken willen hebben .

    wij dreigen als westerse samenleving verdreven te worden , (mogelijk uitgemoord) , door MO en zijn aanhangers , die wij hier met open armen ontvangen en vertroeteld hebben .

    kijk hoe rijk jij leeft .

    1. ceteris paribus

     “@cp ik persoonlijk vindt jou koran ook niet zo een fris blaadje , ik vindt het zelfs een heel vies blaadje als ik zie wat uit naam hiervan gedaan wordt met anders gelovigen , of anders denkende .”

     Escaped from the language-lab.

   2. Wachteres

    Gaaaaap …. daar komt Simon weer met tegenargumenten.

    Hij gelooft nog steeds dat de EU goede bedoelingen met ons heeft.

    En een ieder die wat anders beweert, is een leugenaar. Ach ach …

    De tijd zal het leren en die is niet ver meer.

    1. ceteris paribus

     Mevrouw Wachteres zal ik het reïficatie-begrip ook wel niet kunnen uitleggen.

     De EU is het resultaat van de democratische volkswil. Dé EU wil niet zoveel maar in de EU worden besluiten genomen door samenwerkende landen.

     1. Wachteres

      “De EU is het resultaat van de democratische volkswil”

      Ha ha ha …. Laat me niet lachen.

      Wacht maar tot het volk doorkrijgt wat de communistische dictators met ons van plan zijn.

     2. ceteris paribus

      Mevrouw Wachteres moet erg lachen om de feiten.

     3. Wachteres

      The world according to …. Simon.

   3. glazenbol

    Dat een paardenlul als jij ermee instemt dat zogenaamde “volksvertegenwoordigers” besluiten nemen zonder deze op enige wijze dan ook voor te leggen aan hun kiezers zal jou als zwakbegaafde wellicht democratisch lijken maar is in werkelijkheid zo anti democatisch als maar mogelijk is.
    Jammer dat jij de geestelijke tools mist om dat ooit te begrijpen want daardoor blijven wij tot in lengte van dagen opgescheept zitten met dit soort dom gelul van jou!!

  2. zomaar

   kan zijn beuk , toch de vluchteling die volgens zijn (hun) zeggen het islamitische geweld ontvlucht zijn , klagen steen en been dat zij niets te doen zouden hebben .

   en tja dat komt door het groot aantal bejaarden , afin ook een bejaarde kan je verkrachten , (doen zij ook bij schapen , geiten ) , dus maakt niet zoveel uit .

   ALLEEN IS DAT BIJ WET NIET TOEGESTAAN , OM BEJAARDE (VROUWEN IN HET ALGEMEEN ) TE VERKRACHTEN .

   Waarom zouden zij dan vragen BEJAARDE BEJAGEN ALSZIJND GROOTWILD , immers de meest bejaarde zijn toch ongelovigen , en die mogen van hun MO bejaagd worden .

   komt potdomme weer die westerse wetgeving om de hoek kijken , die zegt je mag niet zomaar doden (bejagen ), dus maken alle moslims binnen Europa zich sterk om de sharia en hun geloof hier in te voeren .

   dan mag (moet) het weer wel .

   uilskuiken.

   1. Beukman

    Lezen is niet jouw sterkste punt, @Uilskuiken. Het is zeer twijfelachtig of dit verhaal van The Express op waarheid berust.

  3. Wachteres

   Wat heeft Breitbart met Express te maken? Eén link verwijst naar France TV, waar die gevaarlijke gek waarschijnlijk zijn uitspraken heeft gedaan.

   1. Beukman

    De (mijn) link verwijst naar een artikel in Breitbart, waarin gehakt wordt gemaakt van de berichtgeving in The Express over de aanrandingen in Keulen.
    Als zelfs Breitbart kritiek heeft, dan moet er wel iets serieus mis zijn met The Express!

 7. ikweetwatikwil

  De autochtonen moeten maar verdwijnen , schreef ik. En daar zijn ze dan ook hard mee bezig. Het maakt ze niet uit waar. Zelfs in een kerk gaan ze moorden. Verdorie , wat heb ik een pest aan die mensen. Maar een nog grotere pest heb ik aan de regeringsleiders. Die zijn ook schuldig.

  1. van Urk

   De nazi,s hadden zich ook verveeld op de Britse kanaaleilanden. Weinig te doen en weinig actie. Maar gingen liever ook niet naar het oostfront.

 8. H.Vaes

  En de guttmensch is eerder in staat de bejaarden op te ruimen dan de Syriërs de weg naar huis terug te wijzen.

  1. ceteris paribus

   De heer Vaes vindt dit ongetwijfeld een logische zin.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.