Terreur komt ook naar Nederland: hoogzwangere vrouw van fiets getrapt door buitenlandse mannen

Wie dacht dat aanvallen op burgers alleen in Frankrijk of Duitsland plaatsvinden komt helaas bedrogen uit.

Vlak na de bijlzwaaiende Allah Akbar-roeper in Duitsland of de doldrieste truck die 80 mensen overrijdt is het natuurlijk verleidelijk om te denken: ach, dat gebeurt allemaal daar. Ik ben nog safe! Maar die gedachtegang is even kortzichtig als dat het gewoon onwaar is, want ook hier in Nederland vinden aanslagen op onschuldige mensen plaats.

Neem nu het rustige grensplaatsje Losser in Overijsel. Niet meteen de plek waar je bruut geweld van een horde idioten zou verwachten. Zal dus wel meevallen, toch? Nou, nee dus. Vanmiddag is in dat rustige Twentse plaatsje namelijk een hoogzwangere vrouw van haar fiets gekickt door niet minder dan drie ongure types:

“Een hoogzwangere vrouw is maandagochtend aan de Gronausestraat/Kerkstraat in Losser van haar fiets getrapt, meldt de politie.

Drie mannen scholden haar rond 10.00 uur uit en trapten daarna tegen het voorwiel van haar fiets. Dat gebeurde achter het gemeentehuis. Het slachtoffer viel door de trap voorover van haar fiets waardoor de stuur van de fiets in haar buik kwam.”

En voor wie zich afvraagt waar die lieden dan vandaan komen, is hier een hint:

“Het gaat volgens de politie om ‘getinte mannen’, die snel zijn weggelopen toen de vrouw op de grond lag. De politie wil niets zeggen over de mogelijke afkomst van de verdachten of de aard van de scheldpartij, omdat dit de opsporing van de mannen zou kunnen schaden.”

Dan weet je het wel weer. De burgemeester van het dorp doet een poging om deze mafketels nog in het nekvel te grijpen:

Bizar. Wie heeft meer gezien? Graag melden.

Geplaatst door Michael Sijbom op Dinsdag 19 juli 2016

Overigens maken moeder en baby het goed, en hebben ze geen permanente verwondingen overgehouden aan dit lafharige incident, maar duidelijk is wel dat de tijd van onbezorgdheid voorbij is. Goede Tijden, Slechte Tijden waarschuwt ons er al 25 jaar voor, en nu lijken ze eindelijk gelijk te krijgen.

Vrolijk word je er niet van, dat dit in ons Nederland voorvalt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Vigo

  Ik heb zo een experiment op het oog, stel men trapt een zwangere moslima van haar fiets door een stel autochtonen, die moet niet moeilijk zijn te vinden, de meeste zijn zwanger, of zij kunnen fietsen is een ander verhaal, en dan meet men de publieke verontwaardiging in deze, ik ben benieuwd…..

  1. Beukman

   Ik ook! Maar hoe komen we aan mensen die willen meedoen aan dit experiment?

   1. van Urk

    Al twee man die voor zo,n experiment pleiten. Zal ik dan de derde man zijn? Misschien moeten wij drietjes dat dan maar gaan uitvoeren. We krijgen toch geen last van islamitische burgerwachten die opeens uit de struiken springen?

   2. ceteris paribus

    Een moslima van de fiets trappen, ik snap inmiddels dat vigo achter zijn toetsenbord daar lustvolle voorstellingen bij heeft.

  2. van Urk

   Beste Vigo, Dan is het internetverkeer inderdaad totaal vastgelopen door verontwaardigde reacties van Sylvana,s die daar het hoogtepunt in zien van extreme racisme.

   1. Ni28

    Of het was Wilders met Trump bijgestaan door Erdogan die met een UFO kwamen.

 2. ceteris paribus

  Dit doet me denken aan de paardrijdster in Oude Pekela die ook vreselijk werd belaagd door 7 (zorgvuldig geteld) Syriërs.
  Gelukkig liep het goed af, net als bij dit hoogzwangere weerloze slachtoffer die zich een akelige scheldpartij moest laten welgevallen. De burgemeester toont zijn vastberaden besef van paraatheid door deze islamitische onverlaten in het nekvel te willen grijpen. Ik voorspel dat het adderengebroed met de noorderzon is vertrokken.
  Gelukkig maken moeder en baby het goed.

  1. 1Sarko2

   LoL

   1. Vigo

    De halve zool Sarko die zo warm werd verwelkomd door paardepisnek ziet hier wel de lol van in, kan je niet eens gewoon spontaan een fatale hersenbloeding krijgen SP malloot?

    1. 1Sarko2

     Ik heb de leeftijd, het was warm en ik zat 75 km (moest zelf trappen) op mijn racefiets. Morgen gaan we speciaal voor Vigo nog ff trappen voor een hersenbloeding of een hartinfarct.

     1. Wim

      Vergeet je tomatensapje niet met dit weer. Maar gezien je reactie heb je wel al een zonnesteekje, dus zet je rode petje op.

    2. Peter Selie

     🙂 🙂 🙂

 3. Hendrik Groen

  Zijn er getuigen door de politie verhoord?
  Zo niet, kunnen we stellen dat net als in Groningen het waarheidsgehalte wel in twijfel mag worden getrokken.
  Zo ene zin komt je waarlijk moeilijk uit de strot, maar het is gelukt.

  1. Ni28

   U slaat de spijker op zijn kop, zo moet het zijn geweest en niet anders. U bent een ware aanwinst voor deze blog. Maar dat schorem die dit allemaal doet wordt heus niet warm of koud van uw redenering als zij al kunnen lezen.

 4. ceteris paribus

  De terreur komt naar Nederland, te beginnen in Oude Pekela en Losser.

  Het liep gelukkig allemaal goed af maar inmiddels spreekt Nederland op het internationale terreurfront een woordje mee.

  1. toetssteen

   CP
   Ehhh, tijdje terug is er in Roosendaal een student doodgestoken door zo’n figuur. Maar ja, dat komt ervan als je als student tig keer in andermans mes valt, dom van die student…..

   1. ceteris paribus

    Ik las laatst dat een bejaarde man in Dinxperlo ongelukkig van zijn fiets viel. Het was natuurlijk geen toeval dat een asielzoeker zich in de buurt bevond.
    Terreur komt naar Nederland, let op uw saeck!

  2. cmsuijkerbuijk

   @CP
   Is het alleen terreur, als het in Amsterdam gebeurt? Je bent zielig!

   1. ceteris paribus

    Nee hoor, beste heer Suijkerbuijk, ook in Dinxperlo, Losser en Oude Pekela dienen we ons ferm te wapennen tegen de internationale islamitische terreur die ons als een tsunami dreigt te overspoelen.
    Ik ga er overigens als vanzelfsprekend van uit dat ook in Bergen op Zoom en omstreken de burgerwachten paraat staan.

    1. cmsuijkerbuijk

     Dan ga je er, als vanouds, weer eens volkomen ten onrechte vanuit!

     1. ceteris paribus

      Het moet, beste heer Suijkerbuijk, toch mogelijk zijn uit de patriottische jeugd van Steenbergen (‘Daar moet een piemel in!’) een weerbare burgermilitie te rekruteren?

 5. Wim

  Vrolijk word je er niet van, dat dit in ons Nederland voorvalt.

  Maar wat wil Tim er aan doen.,want de gene die er wel wat aan doen of willen doen worden steeds door Tim geschoffeerd

 6. Ali Yas

  Je kunt hier nu wel een item van maken, maar wat heeft dat voor zin? Het enige speciale aan deze vorm van criminaliteit is dat het geen enkel financieel doel lijkt te dienen. Het dient misschien wel een racistisch doel: niet-moslimvrouwen mogen geen kinderen krijgen zeker.

 7. ceteris paribus

  Interessant is de Facebookpagina waarin de bevolking van Losser oproept tot steniging en ophanging van het buitenlandse tuig.

  https://www.facebook.com/msijbom/posts/10154356357427766

  Het is natuurlijk een plattelandsdorp waar overwegend eenvoudige en laagopgeleide mensen wonen. Dus we moeten het ook weer niet al te hoog opnemen.

  1. Ali Yas

   Hier spreekt de ware democraat.

   1. Wachteres

    Ach ja, wat maakt één zo’n zwangere vrouw nu uit, daar moeten we – voigens Simon – niet zo moeilijk over doen.

    Ze kreeg het stuur van haar fiets in de buik, maar het is toch goed afgelopen?

    En was dat niet het geval geweest, dan had ze toch zo een nieuw kind kunnen maken?

    Trouwens, autochtone mannen trappen ook regelmatig zwangere vrouwen van hun fiets, dus waar hebben we het over?

    En misschien is het hele verhaal wel gefantaseerd om de moslims zwart te maken.

    PEANUTS!

    WALGELIJK GEDROCHT!

  2. zomaar

   @cp met andere woorden , de NSB’er uit vervlogen tijden was de hoogopgeleiden onder ons .

   als je hoogopgeleid bent faciliteer je , dat andere mogendheden jou en je vrouw , dochters beschimpen en mogelijk onheil aandoen .

   sorry laat mij dan laagopgeleid zijn , en dus geen NSB’er , die voor zijn gezin en samenleving opkomt .

   of anderzijds ben jij een over gesubsidieerde buitenlander (moslim), die het maar wat prachtig vindt dat een ongelovige zwangere vrouw door de zonen van Allah van de fiets geschopt is .

   kan ook .

 8. C.oitus

  Eigen schuld zij zal wel op een rare manier naar hun hebben gekeken. De hoer wat denkt zij wel.
  Sorry voor het cynisme, maar wat haat ik die schoften, zou graag hun C1 C2 er tussen uitslaan en die ratten dumpen in de zandbak van herkomst. Maar ik zal wel te radicaal zijn. Ik hoop dat dat dorp wakker wordt en eens gaat huishouden in de plaatselijke azc.
  Dit is natuurlijk geen oproep tot geweld want dat is strafbaar, gewoon met een spandoek voor de poort gaan staan en zeggen dat dit niet mag, ik ben een vreedzaam mens. alles wat ik hierboven heb geschreven bedoel ik niet zo dat is een opwelling gezegd natuurlijk.

 9. Ni28

  Is het het schaarse kleding niet dan is het de grote buik of wat dan ook. Europa en ook Nederland wordt onveilig door hersenloze, sadistische en onontwikkelde geloofsfanatieken. En wie zegt dat het komt door bombardementen in het M.O. is eigenlijk van dezelfde kaliber. Onze wegkijkende overheid is hier een nog grotere crimineel want die maakt het allemaal mogelijk. Als dit lang genoeg doorgaat komt er eens een opstand en burgeroorlog. Onvermijdelijk en in mijn ogen ongewenst.

 10. Ni28

  Om tokkie te zijn bent je niet afhankelijk van opleiding maar je sociale status. Wie laagopgeleiden telkens afvalt staat sociaal gezien lager dan de laagopgeleiden want hij zou beter kunnen weten.

 11. Svetlana

  Hoe onverantwoord is het ook voor een zwangere vrouw om te fietsen !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.