Terreur komt ook naar Nederland: hoogzwangere vrouw van fiets getrapt door buitenlandse mannen

Geen categoriejul 19 2016, 21:00
Wie dacht dat aanvallen op burgers alleen in Frankrijk of Duitsland plaatsvinden komt helaas bedrogen uit.
Vlak na de bijlzwaaiende Allah Akbar-roeper in Duitsland of de doldrieste truck die 80 mensen overrijdt is het natuurlijk verleidelijk om te denken: ach, dat gebeurt allemaal daar. Ik ben nog safe! Maar die gedachtegang is even kortzichtig als dat het gewoon onwaar is, want ook hier in Nederland vinden aanslagen op onschuldige mensen plaats.
Neem nu het rustige grensplaatsje Losser in Overijsel. Niet meteen de plek waar je bruut geweld van een horde idioten zou verwachten. Zal dus wel meevallen, toch? Nou, nee dus. Vanmiddag is in dat rustige Twentse plaatsje namelijk een hoogzwangere vrouw van haar fiets gekickt door niet minder dan drie ongure types:

"Een hoogzwangere vrouw is maandagochtend aan de Gronausestraat/Kerkstraat in Losser van haar fiets getrapt, meldt de politie.

Drie mannen scholden haar rond 10.00 uur uit en trapten daarna tegen het voorwiel van haar fiets. Dat gebeurde achter het gemeentehuis. Het slachtoffer viel door de trap voorover van haar fiets waardoor de stuur van de fiets in haar buik kwam."
En voor wie zich afvraagt waar die lieden dan vandaan komen, is hier een hint:

"Het gaat volgens de politie om ‘getinte mannen’, die snel zijn weggelopen toen de vrouw op de grond lag. De politie wil niets zeggen over de mogelijke afkomst van de verdachten of de aard van de scheldpartij, omdat dit de opsporing van de mannen zou kunnen schaden."

Dan weet je het wel weer. De burgemeester van het dorp doet een poging om deze mafketels nog in het nekvel te grijpen:
https://www.facebook.com/msijbom/posts/10154356357427766
Overigens maken moeder en baby het goed, en hebben ze geen permanente verwondingen overgehouden aan dit lafharige incident, maar duidelijk is wel dat de tijd van onbezorgdheid voorbij is. Goede Tijden, Slechte Tijden waarschuwt ons er al 25 jaar voor, en nu lijken ze eindelijk gelijk te krijgen.
Vrolijk word je er niet van, dat dit in ons Nederland voorvalt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten