Veertig Pokémonborden Vierdaagse gestolen

Geen categoriejul 18 2016, 13:00
Het was de bedoeling om overlast van Pokémonjagers te voorkomen.
Dit is nou zowel triest als ongelooflijk grappig:

De veertig Pokémonborden die de organisatoren van de Vierdaagse hebben neergezet, zijn verdwenen. De borden waren neergezet om overlast van Pokémonjagers te voorkomen.

Op belangrijke plaatsen in de stad waren de borden neergezet waarop twee mensen achter Pokémon aanlopen. Doel was om ongelukken te voorkomen met rondlopende Pokémonjagers en zo looproutes voor bezoekers goed bereikbaar te houden.

Als we het over de val van het Romeinse Rijk hebben zeggen we vaak dat het Rijk uiteindelijk kapot werd gemaakt door decadentie. Die decadentie zorgde ervoor dat het leger verwaarloosd werd en de cultuur verslapte. Vervolgens was het voor de barbaarse horden een klein kunstje om de Romeinen te overweldigen.
Ik vraag me af wat dit voor ons betekent. Nederland is zo decadent geworden dat zelfs de oude Romeinen ons zouden uitlachen als ze ons konden zien. Mensen gaan op Pokémonjacht? En daarbij veroorzaken ze ook nog eens overlast? En alsof dat niet triest genoeg is stelen ze vervolgens borden met Pokémons erop omdat ze die borden graag willen toevoegen aan hun 'verzameling'?
Moeten we hier nou om lachen of huilen?
Of allebei?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten