Kim Kardashian bewijst dat er geen photoshop aan te pas kwam voor MILF$

Kim Kardashian bewijst dat er geen photoshop aan te pas kwam voor MILF$

Kim Kardashian heeft wel genoeg van roddels dat haar beelden in de nieuwe videoclip van Fergie, voor het nummer MILF $, gephotoshopt zijn. Volgens de moeder van twee is dat de grootst mogelijke onzin.

En dat roept ze niet alleen, ze levert ook meteen even het bewijs:

https://www.instagram.com/p/BH5DseCBRXV/?taken-by=kimkardashian&hl=en

https://www.instagram.com/p/BH-9FgLhRvu/?taken-by=kimkardashian&hl=en

Ook op deze foto zie je dat het allemaal echt op natuurlijke wijze ging, hoewel dat niet betekent dat het ook vlot en gemakkelijk klaar was:

foto

Daardoor zag ze er uiteindelijk zo uit:

foto 2

En zo:

en zo

Ik zou zeggen: we geloven je Kim! Je ziet er nog altijd supergoed uit!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties