Wil jij een Pikachu als starter in Pokémon Go? Dan is dit wat je moet doen!

Terwijl de populariteit van Pokémon nog met het uur groeit, groeit ook de vertwijfeling. Want hoe komen al die beginnende spelers aan al die Pikachu’s? Je kan toch alleen Bulbasaur, Charmander of Squirtle kiezen als beginner? Nou, nee dus. Pikachu is ook bij dit feestje.

Het is absoluut ongelofelijk hoe enorm groot Pokémon Go is. Je kan inmiddels niet meer normaal over straat lopen zonder tenminste één iemand daar virtuele beestjes te zien vangen. Pokémon Go heeft al meer spelers dan Tinder, en zal binnenkort ook Twitter passeren. Maar terwijl velen proberen in de voetstappen van Ash Ketchum te treden, zien ze direct al één scenario waarin ze hun held niet kunnen nadoen: in tegenstelling tot Ash kunnen ze niet beginnen met als eerste Pokémon Pikachu: je moet kiezen uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle.

Screenshot_20160708-140409.0.0

Of toch? Nee! Er is een methode om Pikachu als eerste Pokémon te kunnen ontvangen. Het is eigenlijk best wel eenvoudig: je wordt na het aanmaken van je naam neergegooid in de wereld, waarna je Bulbasaur, Charmander en Squirtle om je heen ziet. Je kan er dan één kiezen, en dat is dan je eerste Pokémon. Of.. je loopt gewoon weg. Je moet je fysiek enkele meters verplaatsen. Er zullen nieuwe Bulbasaurs, Charmanders en Squirtles komen, maar ook die moet je ontwijken.

Na een klein tijdje geven de gras-, water- en vuur-Pokémon het op en staat Pikachu voor je neus! Ziezo en tada: veel plezier met je elektrische nieuwe vriend. Nu kan je op weg naar Poké Stops en Gyms aanvallen. Hopelijk hebben die niet zulke gekke namen als die bij mij in de buurt…

Screenshot_2016-07-08-13-49-24

Veel plezier, maar kijk ook uit!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.