Beter laat dan nooit: Duitsland gaat eindelijk sommige jihadisten de nationaliteit afnemen

Je leest het helaas goed: sommige ja.

Lange tijd kon Duitsland redelijk vanaf de zijlijn toekijken hoe buurland Frankrijk door terrorisme uiteen gereten werd, maar inmiddels is ook het land van Frau Merkel niet meer veilig voor de werkelijkheid. Deze zomer is duidelijk geworden dat de iedereen-is-welkompolitiek extreem gefaald heeft, en dat het slechts een kwestie van tijd was voordat de gevolgen hiervan zichtbaar werden. Dat dat gebeurd is, daar is nu geen ontkennen meer aan nu de steden en treinen in Duitsland het bloed van onschuldigen gedragen hebben.

Aanslagen zijn in zekere zin lastig te voorkomen, juist omdat de moordenaars van ISIS en aanhang steeds vaker voor soft targets kiezen die eenvoudigweg niet helemaal te beveiligen zijn. Het onbegrip zit hem vooral in de dingen die wél realistischerwijs gedaan hadden kunnen worden om de gebeurtenissen van afgelopen zomer te voorkomen. Één daarvan komt schrijnend laat, maar we zullen er toch maar blij mee moeten zijn.

Duitsland, ten monde van minister van Binnenlandse Zaken De Mazière, heeft een aantal doekjes voor het bloeden aangekondigd, waarvan het afnemen van de Duitse nationaliteit de enige met iets van daadkracht in zich heeft. Eindelijk zal het dan mogelijk worden om jihadisten die op ‘zomerkamp’ geweest zijn in landen als Syrië, Jemen of Libië de Duitse nationaliteit af te nemen. Het nut daarvan behoeft geen uitleg, maar de grote ‘maar’ helaas wel. Duitsland blijft er namelijk bij dat mensen niet statenloos gemaakt mogen worden, en dat dit dus alleen kan als het om mensen met een dubbele nationaliteit gaat. Dat je daarmee een enorme groep potentiële jihadisten uitsluit maakt weinig uit: kennelijk staan de rechten van de veroorzakers van bloedbaden hoger in het vaandel dan de levens van de slachtoffers.

Deze kritiek treft overigens niet enkel Duitsland, want Frankrijk en Nederland hebben voor eenzelfde slappe aanpak gekozen. Waarom ze dat gedaan hebben valt niet goed te praten. Dit soort mensen, die enkel en alleen hier willen zijn om onze samenleving uit te moorden, hebben hier simpelweg niets te zoeken. Maar dat ziet cultuurrelativistisch Europa helaas nog steeds niet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Vigo

  Hopelijk gaat men zo gestaag richting een moslimrein west Europa.

 2. Bromsnor

  De Jihadisten zijn niet de wortel van het probleem………………het alom gedeelde islamitische gedachtegoed is de wortel van het probleem.

  Uit dit islamitische gedachtegoed komen jihad en Sharia voort.

  Dat kan vele vormen aannemen zoals o.a Al Qaida, ISIS, Moslim Broederschap, Al Nusra en vele andere Jihadistische groepen die wereldwijd terreur zaaien.

  Zolang er dus islam is zal er Jihad en Sharia zijn en dus islamitische terreur en dus haat voor de westerse levenswijze omdat die niet compatibel is met de islam.

  Daarom is het vragen om problemen als moslims massaal Europa binnenstromen met medeneming van dat islamitische gedachtegoed. Dat betekend meer moslim scholen; meer moskeeën; meer antisemitisme; haat voor christenen, Sharia rechtbanken voor burgerlijke zaken zoals al in Engeland aanwezig , etc.

  Kortom, massa immigratie is een veel groter gevaar voor Europa dan de Jihadisten.

  Of zoals Kaddafi heeft gezegd:

  “There are signs that Allah will grant vicotry to Islam in Europe without swords, without guns, without conquest. We don need terrorists, we don’t need homicide bombers. The 50+ million Muslims (in Europe) will turn it into a muslim continent within a few decades”——Muammar al-Gaddafi.

  1. van Urk

   Noch de islam, noch de oorlog noch de jihadist is het wortel van het probleem. Ik ben er dusdanig achter gekomen dat het massaal gebruik van amfetamines in pil vorm zoals Captagon onder dwang van ISIS de jihadisten tot gewetenloze moordenaars maakt en zichzelf zodanig als onoverwinnelijk voelen. Deze pillen worden massaal geproduceerd in laboratoria in Aleppo en op grote schaal gesmokkeld in het Midden Oosten.

   1. Ni28

    De hele wereld lijkt doping te gebruiken maar of dat een excuus is?

    1. van Urk

     Nee beste Ni28, maar wel gemakkelijk om mensen als slaven of zombies over een hindernis heen te gaan tillen door ze afschuwelijke dingen te laten gaan doen. De Vikingen zaten vol met Paddo,s, Incakrijgers aan de cocabladeren, soldaten in de Amerikaanse burgeroorlog aan de morfine en de Wehrmacht zat vol aan de meth. Een nuchter mens doet nuchtere dingen.

   2. Vigo

    ‘Een fraai stukje geschiedenis – Nederland was de grootste cocaïneproducent ter wereld’

    http://www.vice.com/nl/print/een-fraai-stukje-geschiedenis-nederland-was-de-grootste-cocaineproducent-ter-wereld

    Hypocriet kutland dat Nederland….

    1. anniejansz1

     en daar heb je eindelijk eens helemaal gelijk.

     In de eerste wereldoorlog een snuif verkopen aan de duitsers, maar net zo makkelijk aan de engelsen.

   3. toetssteen

    @Van Urk
    Ik had een link naar Forbes inzake wat u noemt, maar blijkbaar mag dat niet. Geen idee wat er mis is met Forbes, maar het zal wel au doen dat wat u zegt correct is.

 3. Ni28

  Het is niet te geloven dat de dubbele nationaliteit nog ter discussie staat. Iemand met een dubbele paspoort gaat tegen je vechten en je kunt hem de nationaliteit niet ontnemen. Vroeger in oorlogstijd kreeg je daarvoor de kogel en het is oorlogstijd nu ook maar nu krijgen zij een aai over de bolletje. De wetten moeten aan de tijd aangepast worden. Nu eindelijk enkele zachte pogingen. Wat een idiote tijd maken wij mee, het is niet te geloven.

  1. van Urk

   Beste Ni28, Krijg je ervan als je zeventig jaar geen oorlog hebt gekend. Onze “verwende” politici weten niet wat ze moeten doen in oorlogstijd en wat het natuurlijke protocol is tegen vijanden, overlopers en oorlogsmisdadigers.

 4. henk vintage

  Maar dat voorgestelde boerka verbod, dat dan weer niet.
  Gemiste kans voor opschoning van het straatbeeld.

 5. toetssteen

  Duitsland had bij dit bericht al massaal moeten ontwaken:

  m.welt.de/politik/ausland/article143186475/Das-naechste-grosse-Schlachtfeld-ist-Europa.html

  1. Wachteres

   http://www.welt.de/politik/ausland/article143186475/Das-naechste-grosse-Schlachtfeld-ist-Europa.html

   En niet alleen Duitsland, @Toets:

   Arabische Kämpfer werden eingeschleust

   Ein islamistisches Traumreich mit brutalen Bestrafungen und Sklavenmärkten, jenseits des tradierten Islams. Eine hochgerüstete Staatssimulation statt der spektakulären Attentate der terroristischen Altstars von al-Qaida. Doch nun scheint es, als bereite der IS zusätzlich eine neue Strategie vor: Zahlreiche Indizien deuten darauf hin, dass er systematisch arabische Kämpfer nach Europa schleust. Offenkundig gründen sie Netzwerke. Und es ist sicher, dass sie Krieg wollen. Der IS weitet den Krieg auf Europa aus.

   In Syrië vroeg men zich ook af waar ineens al die Al-Qaida figuren vandaan kwamen.

   Nou, die zaten er al lang en hielden zich rustig. Tot de ‘grote dag’ aanbrak …

   En dan mogen wij niet zeggen dat onze leiders en degenen die achter hen staan, bloed aan hun handen hebben?

   Ze laten dat scum goddomme zelf bij [honderd]duizenden binnen.

   1. Wachteres

    En zou de EU niet weten dat dit gebeurt? Natuurlijk wel, zo dom zijn ze niet.

    Hun achterban – de politiek-correcten – zijn dom. Ik kan me tenminste niet voorstellen dat mensen met nog enig gezond verstand dit voor hun nageslacht voor ogen hebben.

    De EU WIL – koste wat het kost – dat onze samenleving verdwijnt. Daar moet een nieuwe samenleving voor in de plaats komen: Een EU-samenleving. En daar wordt de islam voor gebruikt.

    Het is een mengsel van eigenwijsheid, domheid, kwaadaardigheid en onvoorstelbare incompetentie.

    Al die aspecten spelen een rol.

    1. Wachteres

     https://ejbron.wordpress.com/2016/08/11/citaat-hamed-abdel-samad/

     We worden gewaarschuwd, zelfs/ook uit islamitische hoek:

     CITAAT Hamed Abdel-Samad:

     “Im Namen der Toleranz lässt man zu, dass die Intoleranten Ihre Infrastruktur aufbauen”.

     “In naam van de tolerantie laat men toe dat de intoleranten hun infrastructuur opbouwen.”

     NIEMAND die dit heeft gelezen kan nog zeggen:

     “ICH HABE ES NICHT GEWUSST”.

     1. ceteris paribus

      Het blijft verbazingwekkend dat iemand die voortdurend E.J. Bron citeert zich op de waarheid durft te beroepen.
      Een schoffering van je gesprekspartners.

     2. zomaar

      @cp”ceteris paribus    57 minuten ago   
      Het blijft verbazingwekkend dat iemand die voortdurend E.J. Bron citeert zich op de waarheid durft te beroepen.
      Een schoffering van je gesprekspartners.”.

      wat is volgens jou dan de waarheid?.

      nu blijkt dat moslims hier geboren , ook tot moorden (aanslagen plegen) over gaan , ondanks het geknuffel en het ontzien van hen , door de linkse kerk .

      moet iedere Europeaan op zijn hoeden zijn , in elk winkelcentra theater , enz, voor zijn moslim buurman/vrouw die zomaar ontpopt tot een moordenaar, uitmonden van zijn/haar geloof .

      wil jij deze waarheid niet zien ,of erkennen ?.

     3. Wachteres

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Hamed_Abdel-Samad

      Ach laat Simon toch lullen, zomaar. Hij maakt zich alleen maar intens belachelijk.

      Zelfs Wikipedia heeft het over Hamed als een Egyptische politicoloog en islamcriticus.

      Als er een uitspraak van hem op de site van Bron staat, dan is dat een leugen.

      Simon is een zielig, bekrompen mannetje, dat niet meer buiten het politiek-correcte denken kan kijken.

      Alles wat daarbuiten valt is leugen en bedrog.

     4. ceteris paribus

      Het is best mogelijk, mevrouw Wachteres, dat er op de vieze site van leugenaar Bert Bron eens een keer een bericht staat dat feitelijk juist is maar dat is dan per ongeluk.

      Kern van mijn kritiek is dat vele malen is aangetoond dat Bron berichten in zijn ‘vertalingen’ vervalst, ze uit zeer troebele en feitelijk onbetrouwbare bron put en ze selecteert vanuit een vieze racistische visie.

      Als je je ermee afficheert, zoals u doet, maakt u zich niet alleen volledig ongeloofwaardig maar ook moreel suspect.

     5. Houtlijm

      Vieze Paribus heeft nooit en te nimmer ook maar iets aangetoond inzake E.J. Bron maar roeptoetert uitsluitend zijn policor gehersenspoelde persoonlijke mening, in de hoop dat door de herhaling enige autoriteit opgebouwd wordt. Smerige Paribus is dan ook een debiel eersteklas.

     6. Beukman

      @Lijm
      Ik heb hier diverse malen verhaaltjes van Bron en Xandershit lekgeschoten, vriend. Het verbaast me een beetje dat een zo voortreffelijk en intelligent mens als jij niet ziet dat beide websites propagandadoeleinden hebben, en zijn opgenomen in een internationaal netwerk van soortgelijke websites, die alles van elkaar overpennen en na een paar jaar recyclen alsof het nieuw is.

     7. Houtlijm

      @Beukman Paribus
      Gaan we weer……”Het verbaast me een beetje dat jij niet ziet dat beide websites propagandadoeleinden hebben”. Dit is een volstrekt absurde opmerking. Ik lees beide sites al vele jaren en ik heb never een propaganda-toon, -doel of -verwijzing kunnen noteren of anderszins hetze-vorming opgemerkt. Zowel Xander als Bert Bron zijn oprecht bezorgde burgers die veel tijd en energie besteden aan hun website en aan het vertalen en componeren van artikelen. Soms is hun toon of stijl wat apocalyptisch en doemdenkerig, maar van hun integriteit ben ik na al die jaren volstrekt overtuigd. Doordat ze immer hun bronnen vermelden is het waarheidsgehalte makkelijk door de lezer zelf vast te stellen.

     8. Beukman

      @Lijm
      Dat het oprecht bezorgde burgers zijn, wil ik best geloven. Bezorgdheid is echter geen solide basis voor objectieve berichtgeving. Bezorgdheid leidt tot verkokerd denken en tot kritiekloosheid tav de gebruikte bronnen. Helaas zijn deze al te vaak vergiftigd. De rode draad in die vergiftiging is de neiging om alles te herleiden tot de islam, tot in het kolderieke.

      Een voorbeeld. Een dik jaar geleden vloog een Duitse piloot zich te pletter samen met zijn 100 of 150 passagiers. Later bleek dat deze piloot bij een psychiater liep en suicidaal was: de man had nooit toestemming moeten hebben gehad om te vliegen.
      Wat voor verhaal verscheen er echter op Bron én Xander? Dat het eigenlijk een soort 9/11 was geweest: de piloot had zich kort voor zijn vlucht tot de islam bekeerd, hij was ook gesignaleerd in de buurt van een moskee te Bremen, dus “kunnen we er van uitgaan dat hij – net zoals Mohammed Atta bij de aanslag op New York – zijn aanwijzingen rechtstreeks uit het directe milieu van deze moskee ontving.”

      https://ejbron.wordpress.com/2015/03/26/copiloot-van-airbus-was-islambekeerling-hij-stuurde-het-vliegtuig-bewust-tegen-de-berg-aan/

      Check Brons bron maar. Je komt dan uit op een anti-jihadblog, met een uitgebreid verhaal over deze piloot, maar allemaal nogal speculatief. Eigenlijk staat er in Brons bron: Hij moet wel een moslim zijn geweest, want anders had hij dit niet gedaan.
      Check je dan weer de schamele bronnen van deze bron, dan blijft er niks over van het oorspronkelijke verhaal.
      Ja hallo, zo kan ik het ook, journalistiek bedrijven.
      In de MSM lees je dan de werkelijke toedracht, compleet met interviews met een psychiater, de vriendin en andere betrokkenen. Van de geflapdrolde versie van Bron cs blijft geen spaan heel. “Maar hé, dat is de MSM, die is pro islam en pro EU dus die gaan we niet lezen hoor”, aldus de Xandershitters vanuit hun beveiligde bunker, waar ze uit alle macht informatie proberen tegen te houden die afbreuk doet aan hun wereldbeeld.

      Bron en Xander doen niet aan waarheidsvinding. Waarheidsvinding is ondergeschikt aan hun politieke agenda. Ze zijn zo biased, dat ik niet lang geleden de teneur van een nog te plaatsen stuk op Xander heb voorspeld, op het moment dat het nog moest worden geschreven. Het was vlak na de moord op Jo Cox, op het moment dat er nog maar weinig bekend was. Ik voorspelde dat er binnen 1 à 2 dagen een stuk op Xander zou verschijnen met de volgende strekking: Jo Cox was geslachtofferd door haar eigen medestanders om sympathie te wekken voor de anti-Brexitbeweging, en de moordenaar was een nuttige idioot, die niet goed wist wat hij deed.
      Inderdaad verscheen er op Xandershit een stuk met exact deze strekking. Niet na 1 à 2 dagen, maar al binnen een paar uur. Vraag je eens af hoe dat mogelijk is, @Lijm.

      Als je al die bronnen van Bron en Xander checkt, en daar weer de bronnen van, en daar weer de bronnen van, dan leg je stapje voor stapje een internationaal netwerk bloot van haatblogs die stukjes van elkaar overschrijven. Ieder blog maakt gebruik van vertalers (op DDS is het Wachteresje er een, zij vertaalt te goeder trouw stukjes uit diverse talen (dat doet ze trouwens erg goed), en pleurt ze daarna oa op DDS).
      Het aardige is dat het op die manier kan gebeuren dat een stukkie gaat rondzingen. Een paar weken geleden ging ik achter een artikel van het Wachteresje aan over iets wat recents was gebeurd, iets met moslims, maar ik ben de details even kwijt, om te ontdekken dat het al meer dan drie jaar geleden was geschreven én her en der in blogjes geplaatst. Overigens had de oorspronkelijke schrijver wel zeer selectief geshopt in zijn bronnen.
      Ik vermoed dat dit met veel stukjes gebeurt: ze worden eindeloos gerecycled maar steeds gebracht als “nieuws”, en niemand die het door heeft.

      CP heeft gewoon weer eens gelijk. Er zal vast wel eens iets in Bron of Xandershit staat dat klopt, maar het is zonde van de tijd om dit steeds weer te moeten checken: als betrouwbare nieuwsbron hebben zij zich onmogelijk gemaakt. Ik zelf heb er wel lol in om zo nu en dan wél op onderzoek uit te gaan. Keer op keer blijkt er van die verhaaltjes niks te kloppen.

     9. Houtlijm

      Beukman, deze voorbeelden heb je al uitentreuren herhaald; ik heb ze zeker al vier keer gelezen. Nieuwe voorbeelden schijnen moeilijk te verzamelen te zijn voor jou, wat je betoog al aardig verzwakt.

      Laten we eens voor de aardigheid naar de eerste drie artikelen op E.J. Bron van vandaag kijken. Zomaar een random day, nietwaar? We wisten allebei niet dat dit vandaag zou spelen.

      1. https://ejbron.wordpress.com/2016/08/12/frontex-meldt-stijging-van-het-aantal-vluchtelingen-in-italie/
      Bron: DWN, Deutsche Wirtschafts Nachrichten

      2. https://ejbron.wordpress.com/2016/08/12/zoon-van-haatprediker-vraagt-begrip-ik-ben-geen-terrorist/
      Bron: Gazet van Antwerpen

      3. https://ejbron.wordpress.com/2016/08/12/cannes-verbiedt-het-dragen-van-boerkinis-op-het-strand/
      Bron: PI, maar ook geplaatst in Metro

      Wat is hierin volgens jou propaganda, een leugen of een dubieuze bron?
      Ik hoor het graag.

     10. Houtlijm

      Beukman, deze voorbeelden heb je al uitentreuren herhaald; ik heb ze zeker al vier keer hier gelezen. Nieuwe voorbeelden schijnen moeilijk te verzamelen te zijn voor jou, wat je betoog al aardig verzwakt.

      Laten we eens voor de aardigheid kijken naar de eerste drie artikelen op E.J. Bron van vandaag. Zomaar een random day, nietwaar? We wisten allebei niet dat dit vandaag zou spelen.

      1. Frontex meldt stijging van het aantal vluchtelingen in Italie
      Bron: DWN, Deutsche Wirtschafts Nachrichten

      2. Zoon van haatprediker vragt begrip: ik ben geen terrorist
      Bron: Gazet van Antwerpen

      3. Cannes verbiedt het dragen van boerkinis op het strand
      Bron: PI, maar ook geplaatst in Metro

      Wat is hierin volgens jou propaganda, een leugen of een dubieuze bron?
      Ik hoor het graag.

     11. Beukman

      Leuk geprobeerd @Lijm, om me mijn huiswerk over te laten doen.
      Ik heb aangetoond dat Bron en Xander onzinberichtjes verspreiden, althans je hebt mijn voorbeelden niet tegengesproken. Waarom zou ik dat dan nog een keer moeten doen? Kom nou, ik blijf niet bezig, het is een tijdrovend klusje, dat ik zeker niet op commando doe.
      Verder beweer ik niet dat alles van deze twee bronnen bij elkaar gelogen is. Wél dat ze onbetrouwbaar en biased zijn. Bron en Xander hebben dus een politieke agenda, waaraan waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt. Xander is trouwens nog een graadje erger dan Bron, maar niettemin, ze gebruiken vaak dezelfde shitberichtjes als bron.

      Het valt me verder op dat je amper inhoudelijk hebt gereageerd op mijn argumenten.

 6. zomaar

  zolang het linkse deel binnen onze westerse samenlevingen vinden dat illegaal hier zijn , moet kunnen ,( wij kennen hun slogan wel de wereld is van en voor iedereen, dus niemand is illegaal ).

  maakt het geen donder uit als men hun tweede paspoort afpakt , ergens zijn linkse denkers die hen gewoon onderdak geven .

  dus weer een maatregel die nergens op slaat , deze ploflims blijven gewoon onze westerse samenleving teisteren met hun moorden !.

 7. Wachteres

  En warempel, dit bericht krijg ik net uit GB:

  https://www.rt.com/news/355587-refugees-isis-sleepers-germany/

  ISIS sleepers ‘arrived as refugees’ in Germany, ready for action – top intel official

  Hit squads linked with ISIS terrorists have infiltrated Germany camouflaged as refugees, the head of Bavaria’s intelligence service warns. citing “irrefutable evidence” of planned attacks in the country in the wake of recent assaults by migrants.

  “We have to accept that we got hit squads and sleeper cells here in Germany,” Manfred Hauser, vice-president of Bavaria’s department of the Office for the Protection of Constitution (BfV) told BBC Radio 4.

  We moeten het maar gewoon accepteren dat we slapende cellen in Duitsland [=EU] hebben, zegt onze ‘elite’.

 8. ikweetwatikwil

  Niet alleen sommige, maar alle paspoorten in nemen. Allochtonen die zich na een generatie bewezen hebben, een Nederlands proef paspoort. Tot die tijd hebben ze geen recht op onze voorzieningen. Echte vluchtelingen kunnen een bijdrage krijgen en als hun land weer veilig is, terug.
  Zoals het nu gaat, gaat ten koste van de autochtoon.

 9. Ruud562

  Zodra een Merkel, Hollande of een van onze politicy slachtoffer zal worden van een aanslag zullen alle politiek correcte gedachtegangen overboord worden gezet en worden overgegaan tot een echt realistisch beleid, waarin de veiligheid en welzijn van de bevolking boven het belang van gestoorden wordt gezet. Tot zolang zal men zich gedragen als een blinde, dementerende , eigenwijze eb vooral politiek correcte ezel. Dementerend ja, wat een ezel stoot zich normaal maar eenmaal aan dezelfde steen.

 10. anniejansz1

  Het zou zo maar kunnen, in de eerste wereldoorlog kon Nederland nog een leuk centje bijverdienen door Cocaïne te produceren, niet alleen voor de engelsen, maar net zo makkelijk voor de duitsers…

 11. zomaar

  ceteris paribus    41 minuten ago   
  Het is best mogelijk, mevrouw Wachteres, dat er op de vieze site van leugenaar Bert Bron eens een keer een bericht staat dat feitelijk juist is maar dat is dan per ongeluk.
  Kern van mijn kritiek is dat vele malen is aangetoond dat Bron berichten in zijn ‘vertalingen’ vervalst, ze uit zeer troebele en feitelijk onbetrouwbare bron put en ze selecteert vanuit een vieze racistische visie.
  Als je je ermee afficheert, zoals u doet, maakt u zich niet alleen volledig ongeloofwaardig maar ook moreel suspect.

  @cp onder elk topic zit jij te etteren met je linkse leugens , niemand heeft gelijk als alleen jij en je linkse kornuiten , volgens jou.

  ook al is het aantoonbaar ,in het jongste verleden dat de moslim populatie , hier geboren en mogelijk de tweede of derde generatie vormt , overgaat tot het vermoorden van westerlingen.

  nog heeft die ander die dit feit erkent , geen gelijk daar jou linkse apostelen zeggen dat het maar enkelingen zijn , en dit niets met de islam te maken heeft .

  tot het moment suprême , en een van deze linkse apostelen het lootje leggen , door toedoen van die enkele moslim .

  dan gaat de linkse kerk , geheel anders piepen .

 12. Niek

  Wim had het al aangegeven van Xandernieuws.punt.nl, maar best belangrijk – voor het linkse gajes wat het noch nicht gewusst hat:

  “De Italiaanse journalist Giulio Meotti schrijft voor het Gatestone Institute dat de ‘stille verovering’ van Europa door de islam nog veel gevaarlijker is dan de jihad en gewelddadige terreuraanslagen.

  Onder het mom van ‘GEMATIGDHEID’ rukt de islam stap voor stap op steeds meer terreinen op, van ‘halal’ voedsel in (school)kantines, steeds meer nieuwe moskeeën, het toestaan van Sharia rechtbanken, en de infiltratie van Joden- en Israël hatende moslims in onze parlementen. De islamisering van Europa is inmiddels al zo ver gevorderd, dat het al over een paar jaar mogelijk alleen nog met geweld is te stoppen.

  1. Wachteres

   Het Gatestone Institute deugt ook niet, @Niek. Volgens Simon c[orrect] p[olitiek] althans.

   Soeren Kern heeft zeker wel 60 of 70 linkjes in elk artikel, waarin hij laat zien waar zijn beweringen vandaan komen. Vaak uit landelijke kranten.

   Simon cp is zo politiek-correct gehersenspoeld dat hij doodsbang is voor andere meningen. Hij komt ook nooit met tegenargumenten, want die heeft hij niet.

   Daar komt zijn arrogante houding ook vandaan: uit het niets.

  2. anniejansz1

   zucht… flikker toch op met je schijnheilige kop om xandernieuws en E.J. Bron als betrouwbare bron aan te halen.
   Zelfs de communisten namen de Pravda of de Waarheid met een grote korrel zout…

   Wil je een beetje geloofwaardig blijven, pak dan eens een wat serieuzere bron.
   Geenstijl komt al een beetje in de goede richting vergeleken met de meuk die hier vaak langskomt.

   1. Wachteres

    Probeer je weer indruk op Simon cp te maken, Annie?

    Bij dit artikel heb ik links naar Die welt, rt time en de Telegraph, plus de BBC.

    Je bent nog dommer dan Simon, stop ermee hem na te kakelen zonder dat je weet wat voor onzin hij uitslaat.

    En als je het hebt over een schijnheilige kop dan heb je het vast en zeker over hem?

   2. Bobzelf

    luister Snollio , Syfylis , beukman dan wel alle alias, alias , alias alias
    aka’s zijnde je opblaaspoppen

    je kunt dit natuurlijk wel schrijven , incl het zeikstuk tegen de geweldige wachteres ,

    Je loopt dus zelf als SS-elite volger , homo volger, eu fan zijnde
    Soros geld aanpakker en Islam, isis fan ,

    het was een BUKRAKET , LIVENSTRO AAN !!

    dus Livenstro wist dat de MH-17 uit de lucht zou worden geknalt ,

    DAT ZIJN JOUW VRIENDEN !!!

    dus wat wil je nou beweren over een ander blog, als Xander en bertje Bron ,

    JE LOOPT MET JE HERSENDOOD GERUKTE KOP ,ACHTER EEN VVD er aan , die alles wat god verboden heeft gedaan in zijn leven !

    dus kom met argumenten , en dat doodschieten van dat Brexit figuur, is toch gewoon ook opgezet ,

    je hebben het er net niet mee gered,

    klootzak !!

    JOUW KENNISSEN KRING SCHIET GEWOON ZO IEMAND EVEN DOOD,

    GEWOON OMDAT HET KAN !!

    alles voor EIN VOLK , EIN REICH UND EIN FUHRER !!

    je bent nog steeds schuldig aan de doodwens van geert hoor ,

    je kan je 10 slagen in het rond reageren , en de aandacht proberen weg te trekken

    GAAT JE NIET LUKKEN, GEAH DID IT !!

    DROPLUL

    1. ceteris paribus

     Volgens mij streeft Bobzelf vieze vigo voorbij in debiele goorheid en de behoefte om gedetailleerd over poep, pies en de de geneugten van de herenliefde te brallen.

     Vigo, kom er maar in, je kunt platter, agressiever en debieler dat gestoorde Bob. Jij bent de beste.

 13. Niek

  Ook best goed dat onze (rechtse) mening veel belangrijker is dan linkse beweringen, van nationaal socialistisch via nsb socialisme t/m mao- grachtengordel- en islamoham socialisme nig aan toe!

  Altijd goed te weten dat ‘ZIJ’ altijd hebben verloren, en altijd grote bekken hebben, en altijd ongelijk hebben (gehad)!

  Ónze mening doet het ertoe. Amen.

  1. anniejansz1

   correctie:
   Niet dat het veel uitmaakt voor de slachtoffers, maar er is wel overeenstemming in de wereld dat het nationaal socialisme in het rechter-rijtje hoort. De NSB hoort daar als zusterpartij dus ook.

   de ideologieën zoals “grachtengordel- en islamoham socialisme” heb ik nog nooit van gehoord, maar ik vermoed dat u daar in uw ogen onwelgevallige personen in wilt stoppen.

 14. Niek

  nig= nog

 15. Niek

  Beter laat dan nooit (“””””””spijt””””” betonen) zeggen we maar ook in dit pubergevalletje:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26396116/__Zoon_imam_heeft_spijt__.html

 16. ikweetwatikwil

  CP is zo boos over het gelijk van Wachteres en E.J. Bron dat hij en zijn maten met giftige pijlen gaan gooien.

  Jullie idealen deugen voor geen meter. Dat ziet iedereen, behalve de idealisten.

 17. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/premium/avond/24338701/__Stilte_voor_de_storm__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Een indrukwekkende column van Leon de Winter: “Beter laat dan nooit”:

  Het vrije Westen bestaat echt – nu nog wel. Maar de vormen van religieuze waanzin die we dachten te hebben overwonnen, zijn springlevend. Of je nou een Iraanse ayatollah, een Arabische imam of een ultraorthodoxe jood hoort, de goeien daargelaten (ja, die bestaan ook), ze zijn vaak bezeten van ficties vol hel en verdommenis en een pervers verlangen naar allerlei Apocalypsen waarin ze elkaar uitroeien.

  Deze eeuw kan de beste eeuw in de geschiedenis van de mensheid worden. Ergens in deze eeuw worden alle kankers genezen, ligt de levensverwachting ver boven honderd jaar, bestaat er mondiaal geen honger meer en zullen we over oneindige hoeveelheden energie beschikken. Maar dan moet onze cultuur wel overleven.

  De zon schijnt, de winkels liggen vol en toch is er iets gaande – we voelen het, we weten dat het dreigt, maar we kunnen het niet grijpen. Beleven we het einde van onze vrijheden en de opkomst van de oligarchische elites, die onvermijdelijk met elkaar in conflict komen en dus oorlogen uitlokken? Ik moet me vergissen.

  1. Wachteres

   De titel is: Stilte voor de storm

 18. Niek

  Een heel realistisch stukje idd, @Wachteres, van wakkere wijze de Winter.

  “Er hangt iets in de lucht – het is moeilijk te vatten. De machtsverhoudingen in de wereld zijn aan het schuiven en daarmee ook de demografische verhoudingen. En dus ook culturele waarden. Wie durft te zeggen dat westerse waarden essentieel zijn voor vrijheid en welvaart, is een racist. Het is volstrekt duidelijk welke opvattingen migranten uit islamitische landen mee naar Europa hebben genomen, maar de problemen die daardoor ontstaan, zijn door onze islamofobie veroorzaakt, beweren de cultuurrelativisten, die niet bij machte zijn één redelijk vrije islamitische samenleving aan te wijzen.”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.