Vandaal wil een kapperszaak in de fik zetten, maar dan gaat het gigantisch mis voor hem

Geen categorieaug 11 2016, 17:00
Deze brandstichter kreeg uiteindelijk een koekje - of beter gezegd cocktail - van eigen deeg.
De molotov cocktail: al jarenlang een grote favoriet bij relschoppers overal ter wereld, van Palestijnse Jodenhaters tot anti-racistische racisten in Amerika. Maar de lone wolf van kleinschalige aanslagen op eigendom, ook wel vandalisme genoemd, kan er ook wat van. En dan heb je mensen zoals deze man, die er helemaal niets van bakken.
Om één of andere reden vond een zwarte man in het Amerikaanse Madisonville het nodig om de lokale kapperszaak in de hens te zetten, maar echte slim had hij het niet aangepakt. Op klaarlichte dag parkeerde hij zijn auto achter de zaak waarbij hij, het kenteken van zijn auto en zijn daden haarscherp in beeld gebracht werden door de beveiligingscamera's.
Een ruitje van het gebouw wordt ingeslagen, en de eerste brandbom vliegt naar binnen. Hij heeft echter een heel arsenaal in zijn wagen liggen, en wil er nog eentje achteraan gooien. Een gouden medaille voor zijn gooikunsten zou hij in ieder geval niet krijgen, want de tweede cocktail gooit hij niet door het raam, maar recht tegen de muur aan. Het gevaarte spat uit elkaar, en zet niet het gebouw maar het been van de vandaal in brand!
[caption id="attachment_144681" align="aligncenter" width="700"]Foto: Screenshot Madisonville Police / YouTube Foto: Screenshot Madisonville Police / YouTube[/caption]
Hij weet niet hoe snel hij moet wegkomen, en sprint richting het gras in de hoop zijn been te blussen. En eerlijk is eerlijk, met zijn spectaculaire duikvlucht die daarop volgde, had hij misschien wel succes kunnen hebben op de Spelen:
[caption id="attachment_144682" align="aligncenter" width="848"]Foto: Screenshot Madisonville Police / YouTube Foto: Screenshot Madisonville Police / YouTube[/caption]
Helaas zal hij daar niet bij aanwezig kunnen zijn, want de komende jaren zal hij hoogstwaarschijnlijk moeten doorbrengen achter de tralies, wat meer dan verdiend is. De brutaliteit van deze man mag nog wel even benadrukt worden, want toen zijn been eenmaal niet met in lichterlaaie stond, vond hij het nodig om zijn laatste brandbom toch nog even naar binnen te gooien. Ik zou bijna zeggen dat het jammer is dat die zijn andere been niet raakte.
Toch heeft dit alles wel een komische video opgeleverd, en dat is ook wat waard:
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nJEOAP-iWY8[/embed]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten