Nieuwe mails leggen corruptie bloot: Hillary nam geld aan voor voorkeursbehandelingen

Geen categorieaug 11 2016, 18:00
Het emailschandaal rondom Hillary Clinton lijkt nog ver van over te zijn.
Toen de FBI onlangs besloot Clinton niet te vervolgen om haar uitermate onverantwoordelijke emailgewoontes tijdens haar periode als minister van Buitenlandse Zaken, leek het allemaal voorbij. Opgelucht ging Clinton verder met haar campagne in de race om het Witte Huis, die ze vooralsnog makkelijk lijkt te gaan winnen.
Helaas voor haar zijn er nieuwe, ronduit schokkende emails opgedoken. Het mes snijdt aan twee kanten: aan de ene kant omdat Clinton gezegd had dat ze al haar emails had vrijgegeven ter onderzoek, maar deze mails daar niet bij zaten. Naast die leugen is het echter vooral de inhoud die nog eens stevig afdoet aan de betrouwbaarheid van deze vrouw. In de correspondentie, die dinsdag werd vrijgegeven door waakhond Judicial Watch, spreken medewerkers van Clinton met donoren die grote bedragen hebben gegeven aan de Clinton Foundation. Deze organisatie, die door beide Clintons gerund wordt, steekt geld in linkse projecten als het vernietigen van het 'glazen plafond voor vrouwen'.
Duidelijk is dat deze stichting niet enkel voorkomt uit de goedheid van de harten van de Clintons. Behalve dat ze hiermee hun eigen politieke agenda bedrijven, helpt een dergelijk 'goed doel' natuurlijk altijd bij het opkrikken van je imago. Toch lijkt dat deze keer minder uit te gaan pakken voor Hillary, want sommige emails lijken sterke corruptie te vermoeden. In één van die gesprekken werd een donor, die reeds miljoenen aan de Foundation gegeven heeft, op handen gedragen toen hij een verzoek aan Clinton had. Hij wilde graag in contact komen met de Amerikaanse ambassadeur in Libanon, omdat hij daar "bepaalde belangen had". Dit was uiteraard geen probleem voor een 'vriend' van de Clintons, dus deed men hun uiterste best om dit voor elkaar te krijgen.
Een ernstige belangenverstrengeling dus tussen Hillary Clinton van de Clinton Foundation en de Hillary Clinton als minister. Zoals we keer op keer gezien hebben, gaat het hier waarschijnlijk echter pas om het topje van de ijsberg, en zullen we nog wel meer schokkende feiten te weten komen. Toch is schokkend hier niet meer het juiste woord, want eigenlijk is het allang duidelijk: deze vrouw valt niet te vertrouwen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten