Bizarre motorrijder probeert rotzooi te trappen. Wacht en kijk hoe hij dan z’n verdiende loon krijgt

Sommige mensen zijn gewoon intense lamlendelingen, en deze motorrijder behoort zéker tot deze illustere klasse. Een ontmoeting met karma leert hem hopelijk eens een keer normaal te doen.

Het verkeer is doorgaans een hectische bedoening, want op één smalle weg rijden dikwijls tientallen auto’s, vrachtwagens, fietsers, bussen en – dikwijls het schuim der aarde – motorrijders. Zie bijvoorbeeld dit filmpje van een automobilist die tijdens een ritje ineens wordt lastiggevallen door een motorrijder die absurde dingen door het raampje begint te roepen, en met dat irritante vinger begint te zwaaien.

Dat je tijdens het rijden maar beter op de weg kan letten, in plaats van je medewegdeelnemers de les kan lezen, is een belangrijke levenswijsheid die de man zich spoedig daarna eigen maakt. Helaas was er dus wel een keiharde val van z’n motor voor nodig. Tja, moet je maar voor je kijken, nietwaar?

De automobilist is eigenlijk te goed voor deze wereld dat hij z’n auto nog stopt ook om te zien of de motorrijder wel in orde is, en deze gevaarlijke wegdeelnemer niet gewoon in z’n sop laat gaarkoken!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.