Deze deur lijkt hermetisch vergrendeld. Zie hier hoe deze sluwe slimmerik toch weet binnen te komen!

Zie hier een deur die door middel van zwarte sloten is afgesloten, maar toch is er een manier om binnen te komen… Kan jij dit praktische raadsel oplossen zonder eerst naar de video te kijken?

Niets geeft zo’n veilig gevoel als een deur die helemaal potdicht zit, en is vergrendeld door middel van meerdere sloten. Maar schijn bedriegt, want voor geslepen geesten is er altijd wel een manier om desalniettemin tóch binnen te komen. Natuurlijk kan je altijd met grof geweld alle sloten openknippen of wegzagen, maar dat is te eenvoudig.

Nee, de werkelijke uitdaging voor de Houdini’s onder ons is om manieren te zoeken waardoor de sloten gewoon omzeild kunnen worden. En deze onbekende man – die zich op het internet uitgeeft als “2bluesc” – laat je hier één van z’n trucjes zien.

Een hangslot is namelijk lang niet altijd zo veilig als dat het op het eerste gezicht wellicht lijkt..

Had jij door hoe je het slot kon openen zonder eerst naar de video te kijken? Zoja, dan ben je een legende. Zoniet: dan niet getreurd, want dit vraagt een serieus staaltje omdenken. Wel kan je deze video via Facebook delen om te zien of je vrienden wél in staat zijn om dit ontsnappingsraadsel op te lossen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.