Gestoord: Lesbische CNN-commentator verdedigt Sharia - die haar zo zou laten onthoofden

Geen categorieaug 18 2016, 20:00
De linkse Sally Kohn roept op om de Sharia te accepteren - ook al zouden volgers daarvan niet twijfelen haar van de hoogste rots te werpen.
Het blijft een interessant verbond tussen onze linkse medemensen en de aanhangers van de religie van de vrede. De eerste groep staat altijd vooraan om "islamofobie!" te roepen, terwijl de tweede groep in stilte gniffelt en de zwaarden alvast slijpt om deze voorvechters van homorechten, gelijke rechten en gelijkheid in het algemeen - alles waar de orthodoxe Islam keihard tegen is - een kopje kleiner te maken. Als de tijd rijp is.
Hitler-vergelijkingen zijn een favoriet wapen van links Nederland om realistische, niet-linkse Nederlanders (lees: Geert Wilders) te beschrijven, maar in dit geval kan ik het niet laten om dit tegen hen te gebruiken: dit verbond doet me namelijk sterk denken aan het Molotov-Ribbentroppact dat de twee massamoordenaars van de 20ste eeuw, Adolf Hitler en Josef Stalin, sloten. Op papier had het samenwerking tussen de twee aartsvijanden moeten bewerkstelligen (inclusief de geheime clausule over Polen), maar het is alles behalve verrassend dat dit akkoord geen stand hield: de twee partijen belichaamden alles wat ze van elkaar haatten, en het was dan ook onvermijdbaar dat één van de twee de ander uiteindelijk zou verraden, zoals uiteraard gebeurde toen de nazi's de Sovjet Unie alsnog aanvielen. Zowel toen als nu is het links dat zich met zo'n verbond in de vingers sneed, hoewel de kans groot is dat zij er niet zo goed vanaf zullen komen als 70 jaar geleden.
Om terug te keren naar dat nu: de nogal uitgesproken homoseksuele Sally Kohn, werkzaam bij CNN als commentator en groot uitdrager van homorechten, snapt nog niet helemaal wie haar vijanden zijn. In een recente tweet lijkt ze, tegenover niemand minder dan Donald Trump, de Sharia te verdedigen:
https://twitter.com/sallykohn/status/765545967110221824
An sich een - helaas - correcte observatie, maar is dat dan meteen een reden om de Sharia goed te keuren? Volgens haar wel. Weet ze überhaupt wel wat deze islamitische wetgeving inhoudt? Interessant genoeg roept ze in een andere tweet iemand op om zich eens in de Sharia te verdiepen:
https://twitter.com/sallykohn/status/765987922726322176
Je ergens in verdiepen is altijd een goed advies, maar het is duidelijk dat ze in dit geval haar eigen raad niet heeft opgevolgd. In plaats van dat ze iedereen beticht van extremistische opvattingen, kan ze beter zelf even goed kijken wat de wetten nu precies zeggen, voordat ze per ongeluk een reisje naar Saudi-Arabië of Iran boekt, wat in haar geval dan een enkele reis zou worden. Een Tunesische imam legde heel eerlijk uit hoe de Islam tegenover homoseksualiteit staat:

God is very straightforward about this — not we Muslims, not subjective, the Sharia is very clear about it, the punishment for homosexuality, bestiality or anything like that is death. We don’t make any excuses about that, it’s not our law — it’s the Quran.”

Samengevat: onthoofden, stenigen of op een andere manier vermoorden, dat is het gebod wat betreft homoseksuelen. En de geboden worden opgevolgd, zoals de gruwelijke aanval in Orlando op een homobar al liet zien. Tenzij Kohn dus suïcidale neigingen begint te krijgen, zou ik haar van harte kunnen aanraden om zelf eens te kijken wie er daadwerkelijk aan haar kant staan, en wie niet. En snel, want zoals mijn eerdere vergelijking al aangaf: de aanval kan elk moment geopend worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten