Jihad in Duitsland: woedende moslims proberen christelijke Afghaanse man te doden

Wie denkt dat jihadisten momenteel allemaal iets te druk zijn, die is naïef. Genoeg woedend terroristisch volk in Europa om ook de terroristische kloothommel uit te hangen.

Het gaat weer eens “lekker”in Duitsland, waar een christelijke man op het nippertje is ontkomen aan een moordaanslag van woedende moslims die het niet eens zijn met het feit dat de man – een Afghaan – een zogenaamd Europese religie aanhangt. Gewoon op straat werd hij met een mes aangevallen:

“Een Afghaanse christen is in Maintal, bij Frankfurt am Main, door vier moslims aangevallen. Onder het uitroepen van ”Allahu akbar” zouden ze de man geprobeerd hebben te doden.

De aanval had plaats toen de man bij zijn huis op de fiets wilde stappen. Daarop werd hij tegengehouden door een Afghaan, waarop de drie andere daders opdoken en tegen elkaar zeiden dat dit hun „kans” was. Toen het slachtoffer zich probeerde los te rukken, zou een van de mannen geroepen hebben: „Dood hem.” Daarop pakte hij een mes en probeerde de christen-Afghaan aan te vallen.”

De 31-jarige christelijke man raakte lichtgewond, en door zijn geschreeuw konden in ieder geval drie van de vier daders worden ingerekend. De aanslag was daarmee dus mislukt, en de Afghaanse man komt met de schrik vrij.

Case closed? Nee, dat niet. Het is namelijk opnieuw aangetoond dat Merkels ‘wir schaffen das’ een complete misrekening was. Niet alleen blijkt dat met het binnenhalen van een miljoen vluchtelingen er ook een hoop relschoppers meekomen, maar ook zijn de vele niet-moslims die óók gevlucht zijn totaal niet veilig meer. In Duitsland – een christelijk land, nota bene – bijna op straat vermoord worden omdat je een christen bent laat zien hoe diep onze oosterburen inmiddels zijn gezonken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Wachteres

  “Niet alleen blijkt dat met het binnenhalen van een miljoen vluchtelingen er ook een hoop relschoppers meekomen, maar ook zijn de vele niet-moslims die óók gevlucht zijn totaal niet veilig meer. In Duitsland – een christelijk land, nota bene – bijna op straat vermoord worden omdat je een christen bent laat zien hoe diep onze oosterburen inmiddels zijn gezonken”.

  En toch is Tim voortdurend weer hevig verontwaardigd omdat Wilders één keer “minder, minder, minder” heeft gezegd.

  Dat lijkt me een contradictio in terminis.

 2. Ruud Steunassen

  Niet alleen onze oosterburen zijn diep gezonken.
  Want wat meent Tim er zelf aan te doen?

 3. Wim

  Ik weet niet of ik het goed begreep maar in Duitsland werd een Afghaan vrijgesproken van een zedenmisdrijf. De rechter vond dat hem niets kwalijk genomen kon worden omdat de cultuur overgang te groot voor hem was.

  1. Luctor et emergo

   Als dat waar is, is het een kwalijke zaak. Dat zou betekenen dat het recht niet voor iedereen hetzelfde is…

   1. Wachteres

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/verkrachter_vrijgesproken_wege.html

    Verkrachter vrijgesproken wegens moslim zijn

    Niet alleen in Duitsland, daar is trouwens een moslimvader vrijgesproken van verkrachting van zijn dochtertje [iez koeltoer], maar ook in GB.

    En het zou me niet verbazen als dat in de hele EU gebeurde.

  2. a_amsing

   Ik weet niet of ik het goed begrijp maar volgens mij is Win compleet gestoord!

 4. zomaar

  niets nieuws , berichten in de kranten en op tv , geven wekelijks weer dat anders denkende (gelovigen westerlingen ) met messen en bijlen verwond of vermoord worden , door de in het westen levende of geïmporteerde moslims .

  dit alles in navolging van hun geloof , toch blijft onze politiek volhouden dat dit niet de waren islam is !, ik vraag mij dan ook af , hoe weten zij wat de waren islam is ,of zijn moet .

  wekelijks lezen wij van de moorden gepleegd door moslims , volgelingen van de islam , hoe blind moet de (linkse) politiek en aanhang dan wel zijn !

  zouden zij bij al deze berichten zitten te genieten ?.

 5. Bromsnor

  Christenen worden massaal vervolgd in het Midden-Oosten door moslims. De schatting is dat over 15 jaar nog maar weinig christenen over zijn in het Midden-Oosten. Wat precies de bedoeling is van de christenvervolgingen.

  Maar nu veel moslims naar Europa komen ( de meeste immigranten zijn moslims) zien we dat ook steeds meer in Europa christenen worden bedreigt door moslims in de asielcentra. Dus zelfs in Europa zijn christenen niet meer veilig voor moslims.

  In Nederland moeten christenen zelfs apart worden opgevangen (net als homo’s) Hetzelfde zien we in andere landen van Noord/West Europa.

  Uit een onderzoek door de hulporganisatie voor christelijke asielzoekers blijkt dat in 75% van alle Nederlandse asielzoekerscentra christenen gediscrimineerd worden. In 67% van de centra worden ze geconfronteerd met doodsbedreigingen en in 33% van de centra zijn zij het slachtoffer van lichamelijk geweld.
  https://www.youtube.com/watch?v=Nk1PTZBqTBU

  1. Bromsnor

   Christenen worden in asielzoekerscentra in Duitsland nog altijd bedreigd, beledigd en zelfs aangevallen, vooral door moslims. Toezichthouders knijpen daarbij een oogje dicht.

   http://www.elsevier.nl/buitenland/blog/2016/05/christenen-nog-steeds-aangevallen-in-duitse-azcs-309435/

   1. Wachteres

    Blijkbaar wil het niet tot de EU en tot politiek-correct doordringen dat we dit de christenen [= het Westen] hatende tuig hier straks bij duizenden binnen krijgen.

    Wat verhindert de EU om dit schorriemorrie per kerende post de grens over te zetten?

    Of stimuleren zij op deze manier bewust het geweld in Europa?

    1. zomaar

     vanaf dat het idee ontsproten is , en ingevoerd van een Europa .
     zoals Amerika en Rusland, dit zijn en waren , hebben de elite ervoor gezorgd dat hun snode plannen moeten slikken !, met het verenigen van alle Europese landen , krijg je een state stelsel zoals in Amerika .

     breekt er in een van deze staten een burger opstand uit , dan is men gemachtigd om soldaten uit andere staten in te zetten om deze opstand neer te slaan.

     anders geschreven , er is goed over gedacht , voor men deze club (islamieten) los liet op onze samenleving , de burgerij moet dit nu gewoon slikken , een opstand kan niet !.

     of men moet uit de EU vertrekken , dan pas heeft de burger weer iets te zeggen over zijn eigendom !.

     1. ceteris paribus

      De teksten van zomaar worden met de dag meer verward.

     2. Wachteres

      “De teksten van zomaar worden met de dag meer verward”.

      En dan hoeft Simon tenminste geen antwoord te geven op het moslimgeweld.

      Volgens Simon heeft dat niets met de islam te maken.

 6. henk vintage

  Maar verder het PVV programma afzeiken.
  Het enige programma dat ons van de naderende ondergang kan redden.

 7. zomaar

  vreemd geen teken van leven , van de ons bekende linkse garde !.

  nee dit soort van berichten , lezen zij niet graag !, dan zouden ook zij kleur moeten bekennen !.

  1. zomaar

   net gelezen .

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/26503360/__Bedrijfsuitje_loopt_uit_op_steekpartij__.html

   ondanks dat de dader ingerekend is , heeft men nog geen idee wat zijn afkomst is , en wie hij is .

   vreemd zou het een ollander zijn , met het christelijk geloof , dan stond deze krant er mee vol .

 8. Ni28

  Het zijn maar de kinderziektes van het nieuwe omvolkings beleid. Het heeft natuurlijk niets met de islam te maken mocht iemand zich verleid voelen om dat te denken. Het waren een paar verwarde mannen die een andere verwarde te lijf gingen. Mevrouw Merkel gaat gewoon door en graag minstens nog vier jaar lang. Wie haar prachtige bedoelingen niet wilt begrijpen is een vuile racist. Of krijgen wij binnen die vier jaar een burgeroorlog in Europa? Geïmporteerd vanuit het Midden-oosten en Afrika. Voorlopig wachten wij als een kudde gnoes op e volgende aanslag.

  1. a_amsing

   Er zijn tenslotte dan ook al tientallen, moslim gerelateerde, aanslagen geweest in Nederland!

  2. a_amsing

   Er zijn tenslotte dan ook al tientallen, moslim gerelateerde, aanslagen geweest in Nederland! Wat betreft een burgeroorlog. De burgeroorlog in Noord Ierland is nog maar kort geleden gestopt! Waren dat niet twee GRISTELIJKE partijen die duizenden moorden op hun geweten hebben?

   1. Houtlijm

    Iedere logica is zoek in deze reactie Amsing. Ni28 heeft het in zijn tekst nergens over Nederland. Voorts vreest hij voor een toekomstige burgeroorlog in Europa en jij grijpt terug op een lokale burgeroorlog in het verleden. Wat wil je nu precies zeggen?

    1. ceteris paribus

     Amsing plaatste terecht een relativerende opmerking bij de onzinbijdrage van Ni28.
     Het is me bekend dat elke opmerking die het geweld van moslims in perspectief plaatst bij islamofoben irritatie oproept: als de feiten niet overeenstemmen met de islamofobe theorie kan dat slechts vervelend zijn voor de feiten.

    2. a_amsing

     Omdat ik werkelijk stront en stront ziek word over dat werkelijk stomme gezeik over de Islam! Wat er gebeurd aan aanslagen is heel erg, hou me ten goede. MAAR jullie vergeten allemaal dat het maar een beperkte groep idioten is, die zeggen vanuit hun geloof te handelen! Net als b.v. in Noord Ierland het ook maar beperkte groepen waren!

     1. ceteris paribus

      Je hebt volkomen gelijk, beste Amsing, maar zoals antisemieten op zoek waren naar bewijzen in de Talmoed die aantoonden dat Joden niet deugen zoeken de moslimhaters op dit blog fanatiek naar alle ‘bewijzen’ over de slechtheid van de moslims en die vloeit in deze racistische denkwijze causaal voort uit de geloofsinhoud van de islam.

      Tegen dit soort debiel en immoreel gewauwel is geen kruid gewassen.

     2. Houtlijm

      Sarko, als je je iets breder zou orienteren buiten je SP-kader en kijkt naar alle landen waar de islam nu de meerderheid inneemt en vervolgens naar de historie van die landen kijkt, zou je waarschijnlijk een ander standpunt innemen. De verovering van Europa is in volle gang en dat kun jij niet zien door te totale islamofiele blindheid. Sinds 2011 heeft de islam meer dan 28.000 aanslagen wereldwijd gepleegd. En jij denkt dat dit niet in Nederland zal gebeuren omdat hier allemaal keurige, lieve en aardige moslims binnenkomen en wonen. Je bent ontroerend onnozel.

     3. Seneca

      Als je echt – wat ik betwijfel – strontziek wordt over dit gezeik over de islam, dan rot je toch op van dit forum. Ik wil jouw gezeik niet lezen want je gelul ontbeert elke relevantie. Dus doe mij, overige leden van dit forum (uitgezonderd natuurlijk, het linkse immorele, stupide tuig dat het internet bezoedelt) en je ongetwijfeld lieve partner een genoegen en rot op!

 9. ikweetwatikwil

  Daar waarschuwt Wilders al jaren voor. Dat volk pas hier niet.

  1. ceteris paribus

   PVV-ers zijn ook ontwortelde Nederlanders die hier niet meer passen. Toch kunnen we ze niet wegsturen want ze wonen hier met net zoveel recht als de allochtonen.

 10. Viertel

  Ook in Nederland gaat het van kwaad tot erger. de pastoor van een christelijke kerk in Almere kreeg bezoek van de politie, toen hij waarschuwde voor de gevaren van de islam. http://www.almere-nieuws.nl/13799/politie-almere-raadt-kerk-af-om-boek-islam-verspreiden/ Let wel: het is de politie die hier de dreigementen van de moslims overbrengt. De politie dus als hulpje en loopjongen van de islam. Wie had het over shariapolitie ? De politie is al sharia !

  1. a_amsing

   Ik zou dat boek van die pastoor ook afraden, zowel het eerste als het tweede!

   1. cmsuijkerbuijk

    Wat jij afraadt moet jij weten, maar bedenk, dat jouw reacties volkomen irrelevant zijn! Het ware beter dat jij het moordlustige boek voor de ongelovigen, “koran” geheten, af zou raden!

   2. ceteris paribus

    Als je de teksten al te letterlijk neemt wel maar als je dat niet doet is er veel te genieten.
    Ik verwijs bijvoorbeeld graag naar de tekst van 1Cor. 13. Die oude Paulus kon soms verdomd lief uit de hoek komen.

 11. Anna

  Jihad in Duitsland. Jihad via het islamitische lesboek voor moslims.

 12. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2016/08/30/politieagente-neergestoken-toulouse-frankrijk/

  Politieagent neergestoken door Algerijn in Toulouse, Frankrijk, probeerde keel door te snijden

  Dader ‘verwarde man’, motief ‘omdat agent Frankrijk vertegenwoordigt’

  Gelukkig was het opnieuw een ‘verwarde man’.

 13. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2016/09/01/asielzoeker-duits-azc-steekt-echtgenote-brand-asielzoeker-komt-om-echtgenote-overleeft/

  Asielzoeker in Duits azc steekt echtgenote in brand, asielzoeker komt om, echtgenote overleeft
  ‘Relatieproblemen’
  01-09-2016, 18:15 Tags: Rüdesheim

  Een Syrische asielzoeker in het Duitse Rüdesheim heeft donderdagochtend in een asielzoekerscentrum zijn echtgenote in brand gestoken, maar moest dat zelf met de dood bekopen. De vrouw overleefde de actie, maar verkeert wel in levensgevaar. Twee andere bewoners van het azc raakten gewond, aldus de politie.

  Volgens de politie waren er al eerder problemen in de relatie tussen de 45-jarige man en zijn 31-jarige echtgenote. De man werd daarom overgeplaatst naar een ander azc, zijn vrouw en hun drie kinderen bleven in Rüdesheim.

  Op donderdagochtend keerde de man echter terug, overgoot hij zijn vrouw met een brandbare vloeistof en stak haar in brand. Hij vatte zelf ook vlam en overleed. De vrouw is met een helikopter naar een ziekenhuis gebracht. Of de kinderen getuige waren van de gruwelijke daad, kon de politie nog niet zeggen.

  Het kostte uren om de brand te blussen. Het asielzoekerscentrum is onbewoonbaar geworden.

  1. Wachteres

   http://nieuws.tpo.nl/2016/09/01/al-twee-nachten-van-rellen-in-multiculturele-zweedse-krachtwijk-kronogarden/

   Al twee nachten van rellen in multiculturele Zweedse krachtwijk Kronogården
   Gemaskerde ‘jongeren’ gooien stenen en steken auto’s in brand
   01-09-2016, 18:07 Tags: Kronogården, Zweden

   In de Zweedse multiculturele krachtwijk Kronogården wordt al twee nachten stevig gereld. Tussen de 30 en 50 gemaskerde ‘jongeren’ gooien met stenen en steken auto’s in de fik, meldt Aftonbladet.

   Bushokjes, straatmeubilair en auto’s moeten het vooral ontgelden en uiteraard wordt ook de politie op stenenregens getrakteerd.

   Volgens een Zweedse radio-omroep keerde de politie weer om toen ze bij het binnenrijden van de wijk werden getrakteerd op de stenenregen “omdat de veiligheid van de agenten in het geding kwam”.

   De politie heeft er woensdagavond voor gekozen “niet de confrontatie te zoeken”. Als er in de toekomst weer rellen zijn zal de politie assistentie van een naburig district moeten aanvragen.

   1. Ali Yas

    Op de radio hoorde ik vandaag dat in Nederland gemiddeld 15 auto’s in vlammen opgaan – per dag!! Volgens een onderzoek i.o.v. BNR is de stijging 20% ten opzichte van een jaar eerder. Het kan natuurlijk ook zijn dat auto’s tegenwoordig makkelijker in brand vliegen dan vroeger…

 14. tq1991

  Dit is heel erg als het waar is, deze mensen moeten dan ook direct terug naar waar ze vandaan komen. Zij geven de mensen die echt moeten vluchten een slechte naam. Dit komt door de islam, maar ook door alle oorlogen in hun land.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.