Knettergek: Hillary Clinton viert feest vanwege eerste Amerikaanse atlete met hijab

Zelfverklaarde feminist Hillary Clinton vindt het maar wat fantastisch dat een vrouw met een vernederende hijab meedoet aan de Olympische Spelen.

Dit zijn dus van die tweets waardoor je bij jezelf denkt: ‘Die Trump is knettergek, maar Hillary is dat niet minder.’

Denk hier even goed over na. Een hijab is een teken van vrouwelijke minderwaardigheid (ten opzichte van mannen). Als het een christelijk symbool was had Hillary de hijab al decennia geleden de oorlog verklaard, want onderdrukkend. Maar omdat het een islamitisch symbool is durft ze er niet alleen niets slechts over te zeggen, ze prijst de hijab zelfs aan!

Het blijft verbazingwekkend hoe progressivisme ervoor zorgt dat mensen hun principles totaal uit het oog verliezen als ze iets ‘multicultureels’ voorbij zien komen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

  1. Bromsnor

   Wim

   Ik ben benieuwd of de grote media dit zullen berichtten.

   Ik denk het niet omdat ze Hillary steunen en negatieve berichtten over Hillary zullen vermijden.

   De grote media hebben het te druk met het demoniseren van Trump.

 1. Vigo

  En die Trump maar lachen over zoveel domheid van Hellary….

  1. ceteris paribus

   Trump heeft niet zoveel reden om te lachen, in de polls leidt Hillary inmiddels met dubbele cijfers.

   http://www.realclearpolitics.com/epolls/latest_polls/president/

 2. Bromsnor

  Geen verrassing voor degene wie het beleid en verleden van Hillary kent.

  Hillary wil nog meer moslims naar de VS halen dan Obama als ze president word.

  Ook heeft Hillary tijdens de conventie gebruikt gemaakt van de islamist Khan om Trump aan te vallen. Dit met behulp van de (pro-islam) media.

  Khan vind dat de Sharia boven de Amerikaanse grondwet staat en toch mocht Khan van Hillary tijdens de conventie spreken en Trump aanvallen.

  Khizr Khan Believes the Constitution ‘Must Always Be Subordinated to the Sharia’
  http://www.breitbart.com/national-security/2016/08/02/khizr-khan-constitution-sharia/

  Hillary trouwste medewerkster is Huma; een Pakistaanse moslima. De moeder van Huma heeft banden met de vrouwen afdeling van het Moslim Broederschap.

 3. Bromsnor

  Waar de Nederlandse media nog niet over berichtten is dat Hillary voor de rechter word gedaagd voor de dood van 2 Benghazi medewerkers.

  Two Benghazi Parents Sue Hillary Clinton for Wrongful Death, Defamation–NBC News
  http://www.breitbart.com/big-government/2016/08/08/two-benghazi-parents-sue-hillary-clinton-wrongful-death-defamation/

  1. ceteris paribus

   Ik denk dat die ouders grof zijn betaald door de Trump-roedel: uit onderzoek bleek al overduidelijk dat Clinton in dit drama niets te verwijten was.

 4. Ni28

  Zelfs de vijftig Republikeinen gaan voor Clinton. Zij hebben kennelijk toch liever een hijab dan Trump zijn kuifje. Misschien heeft zij al een ook klaar staan. Met vier jaar politiek correcte Clinton kunnen wij zeker zijn dat de Westerse beschaving afgedaan heeft. Haar tegemoetkomingen aan de islam zullen het Westen breken want zwakheid moet gestraft worden zoals IS laat zien.

  1. Bromsnor

   Ni28

   Dat zijn establishment Republikeinen die liever Hillary hebben dan Trump. Die behoren tot het “neverTrump” kamp.

   Op establishment niveau is er weinig verschil tussen het Republikeins en Democratische establishment. Het establishment van beide partijen hebben grofweg dezelfde belangen.

   Net als in Europa er op bepaalde beleidspunten geen verschil is tussen z.g linkse en rechtse partijen. Neem b.v de EU en het pro-islam beleid en het immigratie beleid.

   Het grote verschil in Europa zit niet zozeer tussen de linkse en rechtse partijen maar tussen de establishment en anti-establishment partijen. Dat is in de VS ook zo.

   Trump is niet rechts of links maar vooral anti-establishment. Daarom word hij aangevallen door zowel het linkse als rechtse establishment. Ook zowel de linkse en rechtse media vallen Trump aan.

   Waar Trump vooral voor op komt is de “gewone” man die zich niet gehoord voelt. Hetzelfde dus als in Europa waar de politieke elite (zowel rechts als links) gewoon haar gang gaat.

   1. Ni28

    De vijftig Republikeinen zijn vrezen vooral voor hun zetels. Door een rebel als Trump kunnen zij op de tocht komen. Ik verwelkom iedereen die de establishment uitdaagt of het nu Trump is of een ander. Trump heeft overigens deze partijleden goed gekwalificeerd in zijn verweer en zal nog gelijk hebben ook. Men is altijd bang voor nieuwe invloeden.

   2. Beukman

    In plaats van de boodschapper aan te vallen, zou je je natuurlijk ook kunnen richten op de boodschap zelf:

    https://assets.documentcloud.org/documents/3007589/Nationalsecurityletter.pdf

    “From a foreign policy perspective, Donald Trump is not qualified to be President and Commander-in-Chief. Indeed, we are convinced that he would be a dangerous President and would put at risk our country’s national security and well-being.
    Most fundamentally, Mr. Trump lacks the character, values, and experience to be President. He weakens U.S. moral authority as the leader of the free world. He appears to lack basic knowledge about and belief in the U.S. Constitution, U.S. laws, and U.S. institutions, including religious tolerance, freedom of the press, and an independent judiciary.
    At the same time, he persistently compliments our adversaries and threatens our allies and friends. Unlike previous Presidents who had limited experience in foreign affairs, Mr. Trump has shown no interest in educating himself. He continues to display an alarming ignorance of basic facts of contemporary international politics. Despite his lack of knowledge, Mr. Trump claims that he understands foreign affairs and “knows more about ISIS than the generals do.”
    Mr. Trump lacks the temperament to be President. In our experience, a President must be willing to listen to his advisers and department heads; must encourage consideration of conflicting views; and must acknowledge errors and learn from them. A President must be disciplined, control emotions, and act only after reflection and careful deliberation.”

    En zo gaat het nog een tijdje door.

    1. Anna

     Beukman, antwoord Trump ” niks anders dan afgescheiden Washington elite, die zich vastklampen aan hun macht”. Trump zal behoorlijke veranderingen aanbrengen gezien zijn uitstekende toespraak gisteren over zijn economische hervormingen.Dan zullen sommigen hun mooie goed betaalde baantjes en macht verliezen.

     1. Beukman

      @Anna
      Trumps reactie is in zoverre interessant, dat deze zich richt tegen de boodschappers in plaats van de boodschap zelf.
      Dat is heel begrijpelijk: de open brief staat vol met voor Trump pijnlijke waarheden.

  2. Beukman

   Ni28 schrijft:
   “Zelfs de vijftig Republikeinen gaan voor Clinton.”

   Jouw bewering lees ik nergens in hun brief. Zij raden slechts af om op Trump te stemmen. En daar hebben ze verdomd goede redenen voor.

   http://www.nytimes.com/interactive/2016/08/08/us/politics/national-security-letter-trump.html?_r=0

   1. Ni28

    Moet ik dit uitleggen?

    1. Beukman

     Doe maar, ja.

 5. zomaar

  tja je moet een feministe zijn , om te jubelen dat een ander (anderen vrouw) onderdrukt word .

  ook wij hebben onze eigen feministen op links , die het opnemen voor de islam.

  en meer dan half Nederland lopen hen achterna , deze voorheen rode vrouwen (feministen ), die weer graag onderdrukt wensen te worden , anders kan ik hun verlangen naar de islam overheersing niet verklaren .

 6. Anna

  Die Clinton is net zo gevaarlijk als Merkel. Als de dood voor de onderdrukkende en onderwerpende islam. Deze vrouwen zullen heel het Westen door moslims laten vernietigen.

 7. Wachteres

  Tja, dat krijg je als je met de moslimbroederschap in zee gaat:

  ‘Wie met pek omgaat wordt ermee besmet’.

  De westerse vrouwen moeten en zullen op commando van links emanciperen, maar voor de moslima’s is dat niet nodig.

 8. Beukman

  Je kan moeilijk volhouden dat dit geen vrije keus van de betreffende atlete is. Het lijkt er dus verdacht veel op dat sommige blanke mannen het niet kunnen hebben dat een vrouw zelf bepaalt wat ze draagt.

  1. Vigo

   Het gaat hier over religieus getinte kleding, je vergelijking slaat weer eens nergens op Buklul.

   1. Beukman

    Welnee Bukvlieg, er bestaan nou eenmaal verschillende opvattingen over zedelijkheid. Als deze vrouw al die kleren aanwil, wie ben jij dan om daar moeilijk over te doen?
    Daarbij: haar tegenstandsters zullen het alleen maar toejuichen. Als het aan hen ligt, zou ze zelfs drie winterjassen over elkaar heen aantrekken.
    Maar jij hebt natuurlijk liever dat de islam wint.

  2. Wachteres

   … dat een vrouw zelf bepaalt wat zij draagt’ …

   Ten eerste bepaalt een autochtone vrouw dat ook niet zelf, @Beukie, zij draagt wat de sportclub haar voorschrijft. Waarom moet voor de islam weer een uitzondering op de regel worden gemaakt? Take it or leave it.

   En ten tweede: politiek-correct roept voortdurend dat de moslima dat zelf bepaalt.

   Dat is maar de vraag: op een islamitische school worden meisjes van zes jaar vaak al gedwongen een hoofddoek te dragen. Hoezo, dat bepaalt zij zelf?

   1. Beukman

    Nou @Resje, ik neem aan dat deze schermster toestemming van haar club heeft. Wie weet zijn er wel meer uitzonderingen, of misschien valt deze kleding doodgewoon binnen de voorschriften. Wie zal het zeggen?

    1. anniejansz1

     mevrouwtje napraat, heeft geen idee en roept weer eens wat….

     Kledingvoorschriften? Kijk maar eens bij Hockey of Cricket in Nederland, gewoon in clubtenue, maar de Sikhs dragen hun haar bedekt…

     Niemand die het boeit…. en u als laatste.

     1. Wachteres

      ‘In clubtenue’, @Annie. Dat is nu precies wat ik bedoel.

      ik noem dat voorgeschreven kledij en ik heb eerlijk gezegd geen idee wie ik napraat.

      Sinon toch niet, mag ik hopen?

 9. Vigo

  Het IOC, een SA judoka wil niet tegen joodse judoka, een Israeliër mag niet in de bus bij Libanezen en een hijab is het helemaal, en dan vindt men het gek dat de mensen niet meer willen kijken naar die commerciële flauwekul.

 10. nick

  En dit dan!

  Het schijnt dat wanneer mensen eenmaal zijn begonnen met het vermoorden van andere mensen, het ze steeds gemakkelijker af gaat.

  Hoeveel moorden moet Hillary Clinton nog plegen voordat de grote massa eindelijk begrijpt met wie we hier te maken hebben?

  Begin juli trof dit lot een voormalige president van de Algemene Vergadering van de VN, slechts luttele dagen voordat hij in de rechtbank een belastende verklaring tegen Hillary Clinton zou afleggen. Vorige week werd een bekende onderzoeksjournalist, die onlangs een boekenserie met keiharde feiten over Amerika’s beruchtste criminele echtpaar publiceerde, bij zijn huis dood aangetroffen. Daarnaast zijn nog drie anderen, waaronder een leidinggevende advocaat in de fraudezaak tegen de Democratische Partij en Hillary Clinton, onverwacht om het leven te gekomen.

  Je moet óf ongelooflijk naïef, óf een bloedfanatieke Hillary Clinton supporter zijn –waarbij we willen aantekenen dat personen uit de laatste categorie automatisch onder de eerste vallen- om het patroon niet te zien: iedere keer dat iemand de carrière, de financiën of de vrijheid van de Clintons in gevaar dreigt te brengen, pleegt die persoon plotseling zelfmoord, komt om het leven bij een bizar ongeluk, of vindt op andere mysterieuze wijze de dood.

  Enkele experts stelden vorige week dat Hillary’s soms bizarre, aan waanzin grenzende gedrag erop wijst dat ze een psychische stoornis heeft. Haar vreemde ticks/toevalllen of en idiote reacties voor de camera’s zijn mogelijk het gevolg van een bloedpropje in haar hersenen.

  En deze ongevoelige, ijskoude en letterlijk krankzinnige vrouw, die er overduidelijk geen enkel probleem mee heeft om tegenstanders uit de weg te laten ruimen, zal en moet van de Amerikaanse elite ten koste van alles de opvolger van Barack Hussein Obama in het Witte Huis worden. En daarmee de controle krijgen over duizenden kernwapens.

  https://www.youtube.com/watch?v=OqbDBRWb63s&feature=youtu.be

  1. ceteris paribus

   Welke mensen heeft Hillary vermoord?

 11. nick

  must see!

  Endof Theline
  Gepubliceerd op 12 jun. 2016

  Writer of “Clinton Cash” Peter Schweizer on concerns of potential corruption by the Clintons tells how he wrote the book on Hillary and Bill. Great in depth documentary. After watching this, it makes sense why all those emails were hidden. Please share this to everyone you know. This guy has done all the work for the FBI. These people should be in jail. No doubt about it. INFORM your friends let everyone know about this.

  https://www.youtube.com/watch?v=jkfE10g8xbc

 12. nick

  En nog een link die het bekijken waard is!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/hillaryshealth.html#comments

  Europa overgeleverd aan Merkel en Amerika aan Clinton, de meest gevaarlijke vrouwen ooit! Allebei op hun eigen wijze knettergek en levensgevaarlijk.

 13. ceteris paribus

  Wat een wonderlijk bericht. De tweet van Hillary bevat geen jubel of feestverlichting, ze constateert slechts een opmerkelijk feit.

  Waarom het overigens vervelend zou zijn dat een gelovige moslim meedoet aan de Olypische spelen blijft overigens een raadsel.

 14. anniejansz1

  Praktisch gezien kun je beter geafficheerd worden als een staatshoofd dat
  bevolkingsgroepen wil verenigen dan ze weg te zetten als ongewenst.

  Het uitzetten of ontnemen van rechten voor bepaalde bevolkingsgroepen
  is niet bepaald de oplossing die de geschiedenis ons heeft geleerd.

 15. anniejansz1

  Blanke mannen spreekt met dubbele tong…

  Is die hoofddoek nu het probleem en moet dat niet kunnen of
  moet deze mevrouw linea recta de verenigde staten worden uitgezet?
  kortom wat het nu het probleem?

  1. ceteris paribus

   Vigo zou haar het liefste direct in een kamp opsluiten.

   1. anniejansz1

    ja, maar jij en ik zullen ons ook moeten verantwoorden in Nurenberg 2.0 als het aan poep-Vliego ligt… met het verschil dat onze veroordeling dan al vast zal staan.

 16. Wachteres

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26374130/__Nabestaanden_klagen_Clinton_aan__.html

  Nabestaanden Benghazi klagen Clinton aan
  1 uur geleden

  WASHINGTON – Familieleden van twee slachtoffers van een aanval op het Amerikaanse consulaat in het Libische Benghazi in 2012 klagen de Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton aan. De moeder van een toen gedode Amerikaan en de vader van een andere Amerikaan dienden maandag bij een federale rechtbank een aanklacht tegen Clinton in voor dood door schuld en smaad. Dat meldden Amerikaanse media, onder vermelding van gerechtelijke documenten.

  Patricia Smith en Charles Woods verwijten Clinton onder meer dat het gebruik van privémail voor deels vertrouwelijke documenten door de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken de terroristische aanslag direct heeft veroorzaakt.

  1. anniejansz1

   ja en?
   Amerika is gelukkig een rechtstaat, aanklagen mag altijd.

   Het bewijs en een veroordeling is natuurlijk weer wat anders

  2. Beukman

   “Republikeinen proberen al jaren om de Democrate persoonlijk verantwoordelijk te stellen voor de aanslag in Benghazi. Geen van de vele onderzoeken en hoorzittingen voor het Congres gaven daarvoor echter aanknopingspunten.”

   Een goed getimede smear campaign.

 17. Wachteres

  http://newsmonkey.be/article/35951

  “Alle appels in de mand van de islam zijn rot”: er bestaan geen gematigde moslims volgens Ayaan Hirsi Ali

  “De veronderstelling is dat in de mand met moslims een aantal rotte appels zitten, ik zeg dat de hele mand rot is.” Het is één van de uitspraken waardoor Ayaan Hirsi Ali (opnieuw) de woede van de islamitische gemeenschap op zich gehaald. In haar nieuw boek pleit de voormalige moslima voor een verregaande reformatie van de islam, en stelt ze dat er eigenlijk geen gematigde moslims bestaan.

  In haar nieuwe boek Ketters, Pleidooi voor een hervorming van de islam stelt Ayaan Hirsi Ali dat er drie soorten moslims zijn: de gewelddadige, de hervormers, en de grootste groep, de moslims die zeggen dat ze hun geloof vreedzaam willen belijden, maar de Koran niet in vraag stellen, net zomin als de rol van vrouwen in de moslimwereld, die van holebi’s en die niet radicaal stelling nemen tegen aanslagen die gepleegd worden in naam van hun geloof.

  1. anniejansz1

   zoals ik al zei, u praat weer iemand na ….

   Springt u ook van een berg af als Ayaan Hirsi Ali het tegen u zegt?

   1. Wachteres

    Klets niet zo dom, @Annie. Je opmerking slaat als een tang op een varken..

    1. anniejansz1

     Welnee, u als E.J. Bron adept, “vertaler van duitse laster en plagiaat” heeft ons nog nooit kunnen verblijden met een eigengevormde mening.

     Interessant zou zijn waarom u al die artikelen zomaar tot de uwe maakt, zelfs zonder een vraagtekentje of eigen aanvulling te plaatsen.

     1. Oeroeboeroe

      Annie speelt vol op de persoon. Inhoudelijk heeft Annie geen enkel verweer tegen de observaties van Hirsi Ali ingebracht.

 18. Svetlana

  HEY! IK GA EEN PETITIE BEGINNEN OM JUNCKER TE SMEKEN MEER VLUCHTELINGEN NAAR NEDERLAND TE LATEN KOMEN. WIE WIL ONDERTEKENEN?

 19. Mar

  Michael vergeet even spontaan de heilige principes van de Bill of Rights in Amerika.

  Zelfs Wilders weet wel beter en zal nooit in zijn speeches spreken over een verbod op boerka en hoofddoek, een verbod op de Koran, een verbod op moskeeën in Amerika zelf.

  Verbod op de Koran koppelt hij altijd aan Mein Kampf.

 20. pejoar

  ik zou eens graag 1 positieve ontwikkeling willen zien die door de Islam is bewerkstelligd.
  Want bijv.betere rechten voor minderheden en vrouwen zijn geen zaken die door moslims worden toegejuicht.
  Net zoals arbeidsparticipatie en atheisme,om maar iets te noemen.

  1. Bobzelf

   DE TIP VAN ;

   wijdbeens fruit eten , OM DE VLIEGEN VAN HET FRUIT TE HOUDEN ?

   HET VIA ANAAL OPREKKEN VAN GEITENDARMEN , ZODAT LATER IN DE OVEN HET PAKKIE BOTER ER MAKKELIJKER IN SCHUIFT ?

   DE SLIMME ZET OM EEN BARKRUK TE GEBRUIKEN BIJ HET NEUKEN VAN EEN KAMEEL , OMDAT DIE MEESTAL IETSSSSSS TE HOOG ZIJN ?

   DE SPREUK ; HOE DICHTER BIJ NUL HOE STRAKKER OM JE LUL ?

   DE CURSUSSEN HOE TREK IK ACHTJARIGEN UIT ELKAAR , EN MAG IK TOCH HET LAND IN ?

   nou noem dat maar niks

   later uurtje hardlopen whahaha

 21. Ruud Steunassen

  @anniejansz1
  “Het uitzetten of ontnemen van rechten voor bepaalde bevolkingsgroepen
  is niet bepaald de oplossing die de geschiedenis ons heeft geleerd.”

  Mag ik nog een mariakaakje bij de thee, annie?

 22. Ruud Steunassen

  Svetlana    1 uur ago    Beantwoorden
  HEY! IK GA EEN PETITIE BEGINNEN OM JUNCKER TE SMEKEN MEER VLUCHTELINGEN NAAR NEDERLAND TE LATEN KOMEN. WIE WIL ONDERTEKENEN?

  Is helemaal niet nodig.
  Een fles wodka volstaat. En voor hij leegstaat heb jij al je miljoen vluchtelingen.

 23. nienke

  Svetlana.

  Hey! Ik ga een petitie beginnen om Juncker te smeken meer vluchtelingen naar Nederland te laten komen.

  Is dit een provocatie? heb je ze allemaal wel op een rijtje? ten eerste zal je brief nooit bij Junker aankomen, laat staan dat hij het zal lezen ten tweede wie ben jij eigenlijk wel om dit te opperen, heb jij er zelf al over nagedacht wat van die schatjes zelf in je huis op te vangen nee, zou het maar doen als je zo met ze begaan bent.
  Juist de mensen die het hards gillen hoe zielig ze wel zijn, opvangen in hun eigen huis, ho maar.
  Kijk naar de PVDA figuren grote huizen, heel veel ruimte om 2 of 3 vluchtelingen op te vangen en lekker te verwennen, niemand die het doet.
  Wel een grote muil maar anderen moeten ervoor opdraaien.
  Kijk eens naar de realiteit Svetlana veel te veel die hier binnen komen, geen huizen, geen werk, en de meeste haten deze Nederlandse cultuur, vraag me dan ook nog steeds af wat hun bezielt om hier in het westen te willen wonen, GELD!!!!!!!
  Ga er eens over nadenken zou ik zeggen en praat niet als een kip zonder kop om een petitie te willen starten voor meer vluchtelingen hier naar toe te willen sturen.

 24. Ruud Steunassen

  Je leest op zo’n dagelijkse stranddag toch wel heel rare vragen, die er worden gesteld.
  ”Springt u ook van een berg af als Ayaan Hirsi Ali het tegen u zegt?”
  Als je het mij vraagt, komt de berg tot Mohammed en zie hem dan maar eens te beklimmen.

 25. Ruud Steunassen

  ceteris paribus    4 uur ago    Beantwoorden
  “Trump heeft niet zoveel reden om te lachen, in de polls leidt Hillary inmiddels met dubbele cijfers”
  U hebt straks ook weinig reden om te lachen. Hillary leidt dan wel in de polls, maar lijdt ook aan vreemde tics. Voor je het weet zit ze met haar vingers aan de rode knop.
  Bekijkt dit maar eens goed.
  http://americanlookout.com/whats-the-truth-behind-hillary-clintons-weird-recent-behavior-video/
  Zie eens hoe de journaliste schrikt. Het lijkt me daarom geen fotoshop.
  Iemand die nog zoveel last heeft van na- en bijwerkingen van een prop in de hersens opgelopen in 2012, kan maar beter geen president worden.

 26. Ruud Steunassen

  @Anniejansz1
  Welnee, u als E.J. Bron adept, “vertaler van duitse laster en plagiaat” heeft ons nog nooit kunnen verblijden met een eigengevormde mening.
  U zegt ‘ons’. Tante Annie wat bent u vals, zeg.

 27. Ruud Steunassen

  @ceteris paribus
  Welke mensen heeft Hillary vermoord?
  Om dat te weten, moet je niet bij Joop maar bij Xander zijn.

 28. Bes Tolen

  Mar, wat is erger? Mein Kampf of de Koran?

  1. ceteris paribus

   En wat is mooier, een ondergaande zon of een vioolsonate van Mozart?

   1. ceteris paribus

    En wat is het verschil tussen een appel en een peer?

    Een appel kun je opeten en een peer ook.

  2. Mar

   Mein Kampf is vrij verkrijgbaar in Amerika. Voorts is het ondenkbaar dat de Koran verboden zou worden omdat dit in strijd is met Amendement 1.

   In Amerika is men consequenter met het begrip vrijheid van. Geldt voor iedere inwoner in het land.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.