Knettergek: Schotland introduceert hijab als officieel deel van politieuniform

Het Westen schaft zichzelf af.

Gekker dan dit wordt het niet:

Police Scotland has announced that the hijab will become part of its official uniform as it aims to create a more diverse force.

The force said they hope the move will “encourage women from Muslim communities, who may previously not have seen policing as a career option, to reconsider”.

In het verleden mochten vrouwelijke agenten de hijab dragen als ze daar uitdrukkelijk goedkeuring voor kregen. Vanaf nu vormt het officieel deel van het uniform waardoor ze met niemand hoeven te overleggen.

Het hoofd van de politie, Phil Gormley, legt uit:

“I am delighted to make this announcement and welcome the support from both the Muslim community, and the wider community, as well as police officers and staff.”

Zoals Tarek Fatah op Twitter schrijft:

Daar hoeven wij verder niets aan toe te voegen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. zomaar

  overal op het net , word de hijab als islamitische religieuze kledij aangeprezen .

  nog wel els een verplicht kledingstuk , voor de moslim (islamietische ) vrouwen .

  http://www.risallah.com/archief/artikel.php?artikelnr=60
  hoever willen wij westerlingen nog buigen voor dit racistische geloof , liever vraag ik hoever willen onze linkse ruiters door het stof ?.

 2. WWW

  Naar zo’n politieagente hoef je dus niet meer te luisteren. Ze is bevooroordeeld en dus bij voorbaat racistisch. Iemand die een publieke overheidstaak vervuld behoord uiterlijk volledig onpartijdig te zijn. Het maakt mij niet uit wat voor kleurtje of ras een agent heeft, maar voor religiepolitie ga ik echt niet stoppen.

  1. zomaar

   dat is een delicate kwestie !, links (de linkse meerderheid) beslist dat een vrouwelijke agente van islamitische komaf , een religieus stuk kledij mag dragen , in haar functie .

   dis valt zij niet te negeren , hooguit kan je melden dat je verbaal door een ander uitgeschreven word , en dan krijg je er twee!.

   een voor de overtreding en een voor het (volgens links) uitdragen van discriminatie .

   afin wij anders denkende zitten klem in de tang van links en de islam .

  2. Gratjeb

   helemaal mee eens

 3. ceteris paribus

  Dat is natuurlijk verstandig. Het is van groot belang dat de politie diversificeert en herkenbaar is voor alle bevolkingsgroepen. Zeker is het van groot belang dat ook vrouwen tot de politiekorpsen toetreden.

  Lijkt me een uitstekend idee voor onze politie.

  1. ikweetwatikwil

   Tuurlijk jonkie tuurlijk

  2. zomaar

   tja zo kennen wij buurtwachten van islamietische afkomst , en wij kennen geen buurtwachten van autochtonen afkomst .

   de reden hiervoor is , binnen onze nieuw te ontstane islamitische republiek , (gefacilieerd door links), hebben anders of ongelovigen geen rechten op (zelf)bescherming .

  3. Wachteres

   Simon ziet de moslims nu ook al voor achterlijk aan. Wie had dat van hem gedacht!

   Alsof de politie zonder hoofddoek niet herkenbaar is voor iedereen. Moeten de agenten ook een kalotje gaan dragen om herkenbaar voor de Joden te zijn, Simon?

   Of acht je de Joden intelligenter?

   En ik ken nog wel een paar kledingstukken die ze dan ook aan moeten hebben om herkenbaar te zijn voor ‘andere bevolkingsgroepen’.

   Zeg toch gewoon dat je als linkse flapdrol vindt dat wij ons aan moeten passen bij de islam, dan ben je tenminste eerlijk.

   1. zomaar

    zie oom agent al , met een botje door de neus ?, mij een verbaal uitschrijven .

    denk niet dat ik hem serieus neem , afin toch heb ik die boete wel .

  4. van Urk

   Beetje bij beetje..(zo wordt trouwens alles op die manier ingevoerd zonder dat men het niet in de gaten krijgt)Maar Europa krijgt heus niet met islamisering te maken hoor! Echt waar niet! Laten we volgens de heer C.P. het gewoon zo op houden dat bevolkingsgroepen zich gewoon kenbaar mogen maken aan de oorspronkelijke Europese bevolking en ook hun gebruiken en de daarbij horende rechten mogen gaan behouden.

   1. ceteris paribus

    Ja, dat formuleert u goed, heer van Urk. Nederland is een multiculturele samenleving en we hebben in onze rechtsstaat met elkaar afgesproken, en Goddank grondig vastgelegd, dat iedereen zichzelf mag zijn, van badkleding tot godsdienst, zolang men zich maar aan de wet houdt.

    Er is slechts één probleem: een kleine groep autochtonen accepteert de Grondwet niet en wil sommige minderheden burgerrechten onthouden. Dat is een kwalijke en gevaarlijke ontwikkeling.
    Vindt u ook niet?

    1. van Urk

     Net als die paar allochtonen die de grondwet niet accepteren en bij anderen ook hun burgerrechten willen onthouden maar ze worden omdat het een “kwetsbare” groep is wel beschermd door het linkse gepeuzel . Vindt u ook niet?

    2. toetssteen

     Een uniform is wat het is een uniform! Allemaal hetzelfde! Gelijk. Man/vrouw/ Chinees/Surinamer/blankneus, allemaal dezelfde outfit. De wet handhaaft men vanuit gelijkheid en religie maakt per definitie onderscheid, dus geen reli symbolen!

    3. penis aqua di rosa

     CP Ik vraag me af: in welke regio woont u? Heeft u een religie? Heeft u een gezin waarin dochters zijn? Hoe denkt u over halal slachten? en zo ken ik er nog een paar. Ik vind trouwens dat vrijheid van geloof in sprookjes zo kinderlijk. Welke(beter) opgeleide gelooft uberhaupt dat…….Ik geloof nergens in, want ik moet echt alles zelf verwerven, wil ik een beetje leven. Mij kwam en komt niets aanwaaien, ik wordt bestolen door de staat, bla bla
     CP waar zit uw echte verstand? Denk eens in de realiteit en kom niet steeds weer aan met de grondwet, want als er iets met voeten getreden wordt en dan al helemaal door onze regering, dan is het de grondwet wel.

    4. Wachteres

     Simon vindt dat – gezien de grondwet – alle groepen hun eigen uniform moeten hebben.

     Nou nee, dat is niet nodig – wat een warboel zou dat worden, je weet op den duur niet meer hoe een politieagent er uitziet – als de islam maar vertroeteld wordt.

     En daar kun je dan – als excuus – altijd de grondwet bij halen. Mensen die vinden dat dit niet kan en mag worden door hem zo in een bepaald hoekje gezet.

     Dom, dom, dom!

     Vind je trouwens ook niet dat dit een kwalijke en gevaarlijke ontwikkeling is?

  5. cmsuijkerbuijk

   Hoe gaat een Papua er dan bijlopen met zijn peniskoker? Want zo de één, dan óók de ander!

   1. toetssteen

    Suijkerbuijk
    Yep, beetje cultuur man! Ow wacht, dat is aanstootgevend; zie de billboards met mooie schaars geklede dames die zooo aanstootgevend zijn dat de dolle mina’s van weleer helemaal gaan voor de kuisheid van hoofd tot teen en dat bevrijding van totalitaire waarden noemen .

  6. Marieke

   Sorry, maar ik vind een hoofddoek geen gezag uitstralen, eerder het tegenovergestelde.

   1. toetssteen

    @Marieke
    Eens. Die vrouw moet hetzelfde gezag uitstralen als de man in een bepaalde gezaghebbende functie. Om het even welke religieuze uiting hoort daar niet bij. Uni form kleden en vrouw/man zijn volkomen gelijk.

 4. Wachteres

  Welnee, dit is geen islamisering van de westerse samenleving en het feit dat er islamitische rechtbanken in GB zijn die vrouwen de opdracht kunnen geven bij hun man te blijven, ook al woren ze afgetuigd, heeft niets met de islam te maken.

  Vraag Simon cp maar!

  En Michael, in Engeland hadden de agentes de keuze ook al, maar Schotland – zo links als de neten – gaat nog een stapje verder.

  En het is nog erger:

  http://www.telegraph.co.uk/news/religion/5920360/Police-force-gives-headscarves-to-female-officers-to-wear-with-Muslims.html

  Autochtone politieagentes worden geacht een hoofddoek te dragen als zij in een ‘islamitisch gebied’ komen. Een gebied dat dus op weg is om een no-go area te worden.

  Hoezo, islamisering van de samenleving? En de linksen kruipen de islam niet in de ….

  Wij passen ons gewoon aan!

  1. penis aqua di rosa

   En nog erger, Schotland wil niet uittreden uit de EU, dus heel langzaam zal dit overslaan naar het vaste land.

   1. zomaar

    tja dit is het mooie voorbeeld , van aan het linkse infuus hangen , dat is ook de reden waarom Schotland niet uit de EU wil .

    en dus voeren zij de wens van de onverkoze EU leiders als een van de eerste uit !, in de hoop dat zij beloond worden .

  2. Mar

   @Wachteres

   “The force’s female police officers and Police Community Support Officers are being given uniform-issue head coverings to be worn when they are on duty and entering The force’s female police officers and Police Community Support Officers are being given uniform-issue head coverings to be worn when they are on duty and entering places of worship. .”

   U weet toch vast wel wat de vertaling is van ‘places of worship’

   1. Peter Selie

    Nee vertaal het dan eens mafklapper, het gaat er niet om of deze islam bitches een hoofddoek dragen bij het betreden van de gebedsruimtes (De moslima’s moeten eerst toestemming vragen om de moskee te betreden). Maar hierbij draait het m.i. om dat zij überhaupt een hoofddoek dragen en zo de ‘Schotse cultuur’ geweld aandoen, met dit verwerpelijke oppressie middel. De moslima’s als politie agenten kunnen het beter eerst aan een islam-geleerde vragen hoe zij dienen te handelen wel natuurlijk ongeparfumeerd…

    “…vraagt degenen die gestudeerd hebben maar, als jullie het niet weten”. (soera 16, vers 43)

   2. Wachteres

    Ja, maar daarmee wordt ALLEEN MAAR een moskee bedoeld, geen synagoge of een kerk.

    En daar kan ik je een mooi verhaal over vertellen. Waarom komt de politie in een moskee? Omdat daar wapens liggen.

    De Britse politie moest daar eens een inval doen, want men wist dat er wapens verborgen lagen, die niet gebruikt zullen worden om er Oud Jaar mee te vieren.

    Maar eerst moest de politie de schoenen uitdoen en de politiehonden moesten een soort pantoffels aan, omdat dit onreine dieren zijn.

    Waarschijnlijk is dit volgens politiek-correct juist, maar voor normale mensen is het een aanfluiting.

    Een gebouw dat gebruikt wordt om wapens op te bergen om daar, als de tijd er rijp voor is, de ‘ongelovigen’ mee dood te schieten, hoeft niet meer als iets dat respect verdient gezien te worden.

    1. Mar

     Goed zo, meissie.
     Places of worship zijn gebedsruimtes inderdaad. In dit geval een moskee.

     Dus met uw omschrijving “Autochtone politieagentes worden geacht een hoofddoek te dragen als zij in een ‘islamitisch gebied’ komen. Een gebied dat dus op weg is om een no-go area te worden.” manipuleerde u weer een bericht.

     Als zout duurder gaat worden, roep ik u ter verantwoording.

     1. Peter Selie

      Unicef: dit jaar al 38 kinderen gebruikt als zelfmoordterrorist door Boko Haram
      2,6 miljoen mensen rond Tsjaadmeer op de vlucht, de helft daarvan kinderen

      http://nieuws.tpo.nl/2016/08/25/unicef-jaar-al-38-kinderen-gebruikt-als-zelfmoordterrorist-boko-haram/

     2. Peter Selie

      Twee signalementloze jongens beroven bejaarde rolstoeler in Amsterdam Noord
      Amsterdam Noord is dan ook al maanden het toneel van straatterreur, gemeente doet niets

      http://nieuws.tpo.nl/2016/08/25/twee-signalementloze-jongens-beroven-bejaarde-rolstoeler-amsterdam-noord/

     3. Wachteres

      Is een moskee geen deel van een islamitisch gebied, Mar?

      En vind jij het niet absurd dat autochtone agenten zich als moslima’s moeten kleden, waar dan ook?

      Vind je dit geen éénrichtingsverkeer naar de islam?

      De moslima’s hoeven zich blijkbaar nergens aan te passen.

      Of probeer je Simon te imiteren? Wees jezelf!

 5. Mar

  In Canada zijn ze al langer knettergek, Michael:

  http://www.cbc.ca/news/politics/rcmp-diversity-policy-hijab-1.3733829

  1. Wachteres

   Tja, wat wil je met een linkse mafketel aan het bewind, Mar.

   Canada heeft al decennia lang verschillende bevolkingsgroepen en nooit heeft men zich afgevraagd of de politie gevarieerd gekleed moest zijn, passend bij de verschillende groepen en hun eventuele godsdienstige opvattingen. MAAR JA DE ISLAM, NIETWAAR …

   Misschien hadden de Nederlandse Canadezen kunnen eisen dat ze in hun buurt op klompen moesten lopen.

   LINKS, KNETTERGEK!

   1. zomaar

    en zo zien wij , dat hoe meer links verliest in onze westerse samenleving, hoe meer zij anders geïntroduceerde , indeze moslims verwelkomen in onze westerse samenleving .

    ooit had links zijn (in grote getalen) eigen storm en stoottroepen , die de anders denkende belaagde , toch met het voortschrijden der jaren werd het linkse socialisme door vele uitgekotst , en verloor men de overmacht .

    en links zou links niet zijn , om een alternatief te bedenken en dat is in grote getalen opnemen van de moslims , die zij met knuffelgedrag proberen aan hun zijde te krijgen .

    en tja het knuffelen van links kent geen grenzen blijkt nu , zelfs landen die ooit het alternatief zouden kunnen zijn , voor hen die het hier te ver vind gaan , zijn geen uitvlucht meer door de linkse overheersing daar.

    1. ceteris paribus

     “en tja het knuffelen van links kent geen grenzen blijkt nu , zelfs landen die ooit het alternatief zouden kunnen zijn , voor hen die het hier te ver vind gaan , zijn geen uitvlucht meer door de linkse overheersing daar.”

     Het blijft knap, zo’n wartaal uit je toetsenbord persen.

     1. zomaar

      ach een meester moet er zijn @cp , met mijn taal (wartaal) vergeleken ben jij maar een kleine jongen , van linkse allure dat dan weer wel .

      maar kom ik neem aan dat je begrepen hebt wat ik bedoelde !, vertel mij nu waarom het niet zo is ?.

      wat ik schrijf , iemand afkraken omtrent zijn schrijfwijzen is makkelijk , toch weerleggen (inhoudelijk) van wat die persoon schrijft schijnt jou te moeilijk te zijn .

   2. Mar

    Foutje, Wachteres

    https://en.wikipedia.org/wiki/Baltej_Singh_Dhillon

    On March 16, 1990, the federal Solicitor General, Pierre Cadieux, announced in the House of Commons that the policy was theretofore amended to permit Sikhs to wear the turban while on active duty in the RCMP. Dhillon subsequently entered the RCMP Academy, Depot Division, in Regina, Saskatchewan, as the first turbaned cadet. Dhillon’s career saw him, among other things, work as an investigator with the 1985 Air India bombing task force.

    1. zomaar

     tja , daar gaat een grote dreiging vanuit , dagelijks , wekelijks , lezen en horen wij op en in het nieuws dat zo een vrijer een bom onder zijn tulband heeft .

     ach nee @mar dagelijks lezen wij dat een moslim allerlei kledingstukken , (mis)gebruikt om bommen binnen een groep mensen te brengen , waarna zo een vrijer deze tot ontploffing brengt .

     doe normaal mens , het oordeel is niet over het soort kleding , toch wel over hem/haar die dit soort van kleding dragen , en dus gevaarlijk zijn binnen onze samenleving !.

     voorbeeld Ford.Hood , een leger psycholoog van islamitische afkomst schiet 13 jongen rekruten neer in en uit opdracht van zijn islamitische geloof !.

     hij droeg gewoon een A-uniform

     en dan wil jij nog toestaan dat zij zich in hun reli lappen onder het volk vertonen , doe normaal !.

     1. Mar

      O@zomaar

      Hoeveel van de aanslagen in het westen zijn gepleegd door terroristen, gehuld in islamitische kleding?
      Droegen ze niet allemaal westerse kleding?

      Het instellen van een verbod op boerka, boerkini, hijab is een zielige mislukte poging om indruk te maken op het mannelijk deel van de islamtische bevolking. Het is veelzeggend dat er in Frankrijk of enig ander land geen verbod wordt ingesteld op de jurk/broek/mutsje bij mannen.

      En de politieagentes in Schotland en Canada gaan niet gehuld in relilappen (foto boven artikel is misleidend) maar in uniform met als toevoeging een hoofddoek.

     2. Peter Selie

      Neem nog een kopje thee Mar.

     3. ceteris paribus

      @Mar.
      Het enige doel is intimidatie en vernedering. De kopvoddentax had hetzelfde doel.

  2. a_amsing

   Is misschien moeilijk voor te stellen voor u, maar dit is nu beschaving. Ik zou zeggen leer er van, misschien komt het dan in ons land ook weer goed! U vergeet overigens toch niet dat Canada vele mosli eh Nederlanders heeft opgenomen?

   1. zomaar

    die beschaving van jou , hebben wij eeuwen geleden al verworpen !, en een kleine 60 jaar gelden het verplichte dragen van reli kledij .

    en ja Canada heeft de laatste decennia veel moslims opgenomen , waarvan wij nu het resultaat lezen .

   2. Wachteres

    De voor-mideleeuwen binnenhalen wordt door politiek-correct al als ‘beschaving’ gezien en dan moeten we ons er ook nog bij aanpassen.

    We kunnen erop wachten dat onze vrouwen zich als moslima’s moeten kleden.

    Trouwens dat wordt in Zweden al geadviseerd, omdat westers geklede vrouwen daar bij bosjes worden verkracht:

    “Als je in een moslimbuurt komt, kleed je dan ‘netjes’.

    Anders is het hun eigen schuld als ze gegrepen worden, nietwaar?

   3. Peter Selie

    Ik zou zeggen leer er van, spreek voor jezelf mafklapper!!!

   4. ceteris paribus

    A_amsing ervaart inmiddels aan den lijve hoe je op DDS wordt bejegend als je het waagt een mening te hebben die niet spoort met het evangelie van de PVV-kerk.

    1. zomaar

     hoezo!! @CP, wie heeft hem in tussentijd afgeslagen ?.

     afin het woordje mafklapper vind ik nu niet zo een belediging ! maar toch kereltje wat heeft de PVV hiermee te maken ?.

     als je stellen zou dat door al het negatieven , wat de moslims ons aandoen en waardoor zij dagelijks opvallen , mensen zich afzetten tegen de religieuze klederdracht van de islam , zou je het gelijk aan jou kant hebben .

     voorbeeld , waart er een moordenaar door de stad , die zich verkleed als clown, dan willen de burgers in deze stad niemand zien in een clownspak , lijkt mij duidelijk waarom zij dat dan niet willen !.

     alleen de linkse en islamitische bende , wil maar niet inzien dat al deze afkeer bij hen ligt , en komen daarom met b.v de PVV aankakken als schuldige van dit alles .

 6. Ni28

  De sharia politie in wording. De vijanden van het Westerse beschaving moeten haast zelf beseffen dat zij niet hoeven te vechten om het Westen te veroveren. Het Westen neemt hun het vuile werk uit handen en pleegt zelfmoord door zich te overgeven. Khadaffi wist het al maar wie luistert naar een schurk? Zonder deze koers te wijzigen is het Westen ten dode opgeschreven. Welke jaar wordt de herhaling van 1848?

 7. Ni28

  CP nodigt een visite uit het M.O. voor een weekje vakantie in zijn woning. Amper binnen zegt CP doe net of je thuis bent wat zij onmiddellijk gaan doen want het was hen democratisch gevraagd. Het woning wordt verbouwd met in het midden een zandbak. Als gastheer wil je tenslotte dat zij zich thuis voelen. De kleding en uiterlijk van CP is wel een beetje storend element in het nieuwe geheel dus moet zich CP omkleden. En een baard laten staan. Nu denkt CP het is wel een beetje rigoureus allemaal, dat zeiden zij niet van tevoren. Het is maar een week maar hij moet toch iets van zeggen. Zij vinden dat ie zijn mond moet houden want dit is een democratisch land. Hij gaat aangifte doen bij de politie. Die kan niets doen want hij heeft ze uitgenodigd en zij kunnen niet uitgezet of teruggestuurd worden want de paspoorten zijn zij kwijtgeraakt. Wel hebben zij alleen nog hun iPhones, die arme zielen. CP is zijn woning kwijt maar zo gul als hij is denkt hij toch iets goeds te hebben gedaan voor de wereldvrede. Daar kan hij trots op zijn! Wat een patriot! Wat zijn wij, de rechtse populisten en racisten toch voor een tuig denkt hij nog, zijn woon doos onder de brug uitklappende.

  1. van Urk

   Zoals ik al zeg het gaat met beetje bij beetje zodat zelfs de linkse wegkijker het niet eens in de gaten begint te krijgen. Moslims wonen toch al een tijdje in Europa maar de laatste tien jaar lijkt er wel een islamitische sprong naar voren gemaakt te zijn. Sharia, boerkini,s,Halal producten in de supermarkt, verhoogde tempo aan imposante gebouwde moskees, gescheiden zwemmen, opvang van miljoenen landgenoten uit Arabische landen en nu Hijabs mogen dragen als politie uniform enz. enz. Maar een mogelijke islamisering? Kom nou!

   1. Peter Selie

    Goed op sarcastische wijze verwoord van Urk, nou er moet nog een heleboel water onder de brug doorstromen voor dat de meest intelligente linkse draaideurcrimineel het in de gaten krijgt, ze zijn niet de scherpste messen in de la…

    1. a_amsing

     Sterker nog, die linkse messen liggen niet in een la zoals de rechtse. In een la worden messen namelijk bot. Linkse messen weten dat maar al te goed. Ze zien het dagelijks aan de rechtse!

     1. Peter Selie

      Als ‘k het tegen jou hebt dan rammel ik met de strontemmer…

     2. a_amsing

      Ja Peter, gezien de strontemmer die jij hanteert. Jij komt dus uit z’n beurtje met strontemmers! Daar is nog nooit iets goed vandaan gekomen, alleen maar stank! Welterusten jochie.

    2. a_amsing

     Die Peter alweer zo’n licht dat geen argument kan bedenken! Hij heeft bovendien nog een strontemmer. Ik vraag me af in welke uithoek dit figuur leeft.

     1. Peter Selie

      Is de geografische positie van een reguurder dan van belang, zucht nog een kopje thee?

     2. Peter Selie

      O ja joh, echt waar? Whahahahahahahahahahahaha.

   2. zomaar

    iedereen die geen oogkleppen draagt !, ziet het in de straat op het plein, in de stad of dorp gebeuren .

    moslims die voorheen vrij westers gekleed waren , lopen nu in pyjama, nachtpon of boerka rond , kortom ver radicaliseren met sneltrein vaart !!.

    toch dan moeten de oogkleppen af , wil je dit zien .

 8. Bromsnor

  Zoals Kaddafi heeft gezegd:

  “There are signs that Allah will grant vicotry to Islam in Europe without swords, without guns, without conquest. We don need terrorists, we don’t need homicide bombers. The 50+ million Muslims (in Europe) will turn it into a muslim continent within a few decades”——Muammar al-Gaddafi.

  Kortom, de voortdurende massa immigratie van moslims zal Europa als vanzelf sluipend islamiseren.

 9. Peter Selie

  Nog nieuws gehoord over het plotseling vertrokken D66-Kamerlid Wassila Hachchi??????

  Huma Abedin, rechterhand Hillary Clinton, werkte voor radicaal islamitisch tijdschrift

  Clintoncampagne weigert vragen te beantwoorden over Abedins salaris bij het blad

  Huma Abedin, de rechterhand en vertrouwelinge van Amerikaanse presidentskandidaat voor de Democraten Hillary Clinton, heeft twaalf jaar lang op het colofon gestaan van het Journal of Muslim Minority Affairs. Dit meldt de New York Post. De publicatie is opgericht door wijlen haar vader en lijkt een familiezaak te zijn: Abedins moeder schrijft er voor en is hoofdredacteur, evenals haar broer, haar jongere zusje is assistent-redacteur en Huma Abedin zelf is van 1996 tot en met 2008 gecrediteerd als assistent-redacteur. >>> http://nieuws.tpo.nl/2016/08/24/huma-abedin-rechterhand-hillary-clinton-werkte-radicaalislamitisch-tijdschrift/

 10. Peter Selie

  Video – Vechtpartij met knuppels en stokken bij Fins migrantencentrum

  Finnen vielen immigranten aan, beide partijen zwaarbewapend

  http://nieuws.tpo.nl/2016/08/25/video-vechtpartij-knuppels-fins-migrantencentrum/

 11. Peter Selie

  De lange arm van Kalief Erdogan grijpt mis…

  Turkse oppositieleider onder vuur genomen in konvooi

  Een konvooi van de Turkse oppositieleider Kemal Kilicdaroglu is donderdag terechtgekomen in een vuurgevecht tussen de politie en een groep onbekende schutters. Kilicdaroglu bleef ongedeerd bij het vuurgevecht.

  Was het een doelbewuste aanval op zijn leven? Een adviseur van de voorman van de republikeinse oppositiepartij CHP denkt van niet, schrijft Hurriyet.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/turkse-oppositieleider-onder-vuur-genomen-in-konvooi-347424/

 12. Peter Selie

  Annabel Nanninga dat pracht wijf heeft weer eens een artikel online gebracht om je vingers bij af te likken (Humor)

  DRAMA: nieuwe ziekte FOGO grijpt om zich heen
  Vooral onder jonge vrouwen maakt de aandoening veel slachtoffers

  Een debiliserende aandoening ontwricht de levens van vele millennials. Vooral vrouwen vallen ten prooi aan deze ziekte, die onder stedelijke speciale sneeuwvlokjes onder de omineuze afkorting FOGO bekend staat. Oftewel: fear of going out. De patiënt is zó bang om geconfronteerd te worden met gewonemensenvoedsel en volkse drankjes, dat zij helemaal niet meer uit durft te gaan. Liever dan de kans lopen in 1 ruimte te zijn met een bitterbal, zitten ze op vrijdagavond met de gordijnen dicht op een eetlepel geweekte spelt te sabbelen. >>>> http://nieuws.tpo.nl/2016/08/24/nieuwe-ziekte-fogo-grijpt-om-zich-heen/

 13. Anna

  Sharia/koran uniform.Schandelijk!!!!!!! Om dit onderwerpende en onderdrukkende islamitische sharia mannensysteem in te voeren bij politie. Wie in Europa wil samenwerken met een mannen- islam- systeem dat verplichte kledingvoorschriften voor vrouwen gaat invoeren. Absurd. Stapje voor stapje naar een islamitisch Europa. Walgelijk. Komen hier voor vrijheid en eenmaal hier gaan ze die van de oorspronkelijke bewoners ontnemen. Laat ze eigen islamitsche landen opbouwen en ontwikkelen.Kunnen deze verklede fundamentalisten daar als kledingpolitie opdraven.

 14. Niek

  Suijkerbuijk: “Hoe gaat een Papua er dan bijlopen met zijn peniskoker? Want zo de één, dan óók de ander!”

  Ja alles globalistisch unilateraal gelijktrekken is de linkse EU fascisten trend.

  Maar, deze vraag kunnen we het best voorleggen aan onze nieuwe specialist van de huidige generatie papua’s incl. hun papapapuapapa’s en de mamapapuamama’s van de papuapapa’s en papuamama’s?
  Vraag het aan Peniskoker Rosewater Lampekatoen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.