Laat je inspireren door piloten van de Israëlische luchtmacht!

Geen categorieaug 16 2016, 13:00
Deze Israëlische piloten hebben drie jaar lang keihard gewerkt om hun doel te bereiken. Dit is wat wij van ze kunnen leren.
Als je een (top-) piloot wilt worden van de Israëlische luchtmacht staat je een bijzonder zware opleiding te wachten. Het kost je jaren, je lichaam moet leren omgaan met de druk, jij en je vliegtuig moeten één worden, en je moet de meest geweldige stunts kunnen uithalen. Let wel, dat moet je niet doen om indruk te maken op toeschouwers bij een luchtshow, maar omdat het je leven kan redden in tijden van oorlog.
The Israeli Air Force (IAF) is, geheel terecht, dan ook bijzonder trots op haar piloten. In een video die de Israel Defense Forces vandaag op YouTube hebben gezet worden deze piloten dan ook in het zonnetje gezet, waarbij de IDF ook meteen duidelijk maakt wat wij allemaal van deze piloten kunnen leren.
Dat zijn nog het eens soort video's waar de rest van de media normaal gesproken totaal geen aandacht aan spenderen. Ze moeten er namelijk niet aan denken dat lezers/kijkers eens positief over Israël zullen denken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten