Maffioso Poetin laat zijn politieke tegenstanders weer bij bosjes vermoorden

Het regent politieke afrekeningen in Rusland momenteel, en de dader is niemand minder dan misdaadpresident Vladimir Poetin.

Momenteel zijn er weinig staatshoofden aan de macht in deze wereld die  grotere en moordlustigere schoften zijn dan de Russische oppercrimineel Vladimir Poetin. Oké, je hebt Kim Jong Un, maar dat is het dan ook zo’n beetje wel. Poetin is een flinke verzameling bloed aan z’n handen aan het verzamelen, en dat doet hij door het gewoonweg vermoorden van zijn politieke opponenten. Vergiftigen of doodschieten, de maffiosopresident maalt er niet om. De New York Times legt deze week de omvang van Poetins moordpraktijken, die plaatsvinden op een angstaanjagende schaal, genadeloos bloot:

“No other major power employs murder as systematically and ruthlessly as Russia does against those seen as betraying its interests abroad. Killings outside Russia were even given legal sanction by the nation’s Parliament in 2006.

Applied most notoriously in the case of Alexander V. Litvinenko, a Putin opponent who died of polonium-210 poisoning in London in 2006, murders and deaths under mysterious circumstances are now seen as such a menace that Kremlin critics now often flee the country and keep their whereabouts secret.”

En de moorden gebeuren niet alleen in Rusland zelf. Ook in het buitenland moorden zieke Russische geesten er vrolijk op los:

“The government is using the special services to liquidate its enemies,” Gennadi V. Gudkov, a former member of Parliament and onetime lieutenant colonel in the K.G.B., said in an interview. “It was not just Litvinenko, but many others we don’t know about, classified as accidents or maybe semi-accidents.”

Most recently, a coroner ruled that blunt-force trauma caused the death of a Kremlin insider, Mikhail Y. Lesin, 57, in a Washington hotel room last year, not the heart attack his colleagues first said. In July, the Russian Interfax news agency reported that Aleksandr Poteyev, 64, an intelligence officer accused of defecting and betraying a ring of Russian spies living undercover in American suburbs, had died in the United States.

Het wordt eens tijd dat we een internationaal opsporingsbevel voor Poetin gaan uitvaardigen. Het is te gek voor woorden dat zo’n massamoordenaar nog vrij op twee benen kan rondlopen. Mensen hebben voor minder een levenslange gevangenisstraf of zelfs de doodstraf gekregen. Ook Poetin zal zijn gerechtvaardigde straf niet mogen ontlopen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. Viertel

  Het artikel in de New York Times geeft geen enkel bewijs dat de overleden mensen allemaal bewust gedood zijn door of in opdracht van de Russische regering. Laat staan dat Poetin er achter zit.

  De NYT zou beter eens de verdachte doden rond het Clintonschandaal kunnen onder zoeken. Alhoewel, dat zal er natuurlijk nooit van komen. Want de NYT is de spreekbuis van de Clintonclan. En die is met haar Democraten druk doende de USA (en de rest van de westerse wereld) voor te bereiden op een nieuwe (koude) oorlog met Rusland. De NYT doet daar graag aan mee. De enige die dit levensgevaarlijke spel kan stoppen is …. inderdaad Donald Trump.

 2. Peter Selie

  Pracht kerel die Putin, het is jammer dat Nederland geen sterke leider als Putin kan voortbrengen, zal wel iets met genen te maken hebben. Nee “wij” hebben een sterke leider, neem nu eens Rutte met zijn siliconen-rubberen ruggengraat en de onderste steen, het Oekraïne associatieverdrag uitkomst op de lange baan schuiven, het kwartje van de “socialist” Kok, ect, ect. Ja een paar dwarsliggers naar het hiernamaals sturen dat doe je af en toe voor het grotere doel, simpel als je bekijkt hoe weinig een mensenleven in het Midden-Oosten waard is. Hoe de christenen overal op de wereld worden uitgeroeid, kerken in de brand gestoken, onthoofdingen, eerwraak en nog veel meer om op te noemen cultuur veredelde ‘incidenten’ die dhr. Rutte probleemloos de revue laat passeren. En als kers op de taart niet uit durft te komen voor zijn seksuele geaardheid, tja dat is een fijne dappere ‘vent’….

  1. van Urk

   Wat als Rutte zulke trekjes als Putin of Erdogan heeft, welk politieke vijand zou hij dan liquideren?

   1. Peter Selie

    Nou van Urk ‘k denk dat zijn ideologische vijanden laat liquideren zoals de meeste Europese politieke ‘leiders’ het maar al te graag willen namelijk, de alternatieve sites op het internet. En eerlijk gezegd moeten deze lieden wel over een dikke huid beschikken wat voor een terechte stront ze over hen heen gekieperd krijgen. Maar dat laatste even buiten beschouwing laten. Het zijn de natuurlijke vijanden van het corporatisme, de Bilderberg-groep, het globalisme de NWO een ieder die enigzins roet in het eten dreigt te gooien van de instellingen eerder genoemd, dat kan natuurlijk alleen wanneer er één federaal Europa is ontstaan, nog even hun best doen en dan is het laatste ook werkelijkheid geworden mijns inziens…

  1. Peter Selie

   MAN DIE HILLARY CLINTON ONDERZOCHT, DOOD GEVONDEN. ZIJN LAATSTE WOORDEN ZIJN BIZAR!
   “Russell, als ik ooit dood aangetroffen word, was het moord. Ik zou mezelf nooit doden!”

   Weer 1 dode toegevoegd aan de Clinton dodenlijst. Deze keer is het Victor Thorn die net dood werd gevonden. Een onderzoeksjournalist die vier boeken schreef over de Clintons. Volgens de rechtse media heeft Thorn bijgedragen aan de American Free Press.
   Roger Stone en Robert Morrow hebben hun 2015 boek genaamd ‘The Clinton oorlog tegen vrouwen’ aan Thorn opgedtagen.

   Thorn’s dood werd beschouwd als een zelfmoord, maar zijn vrienden en zijn familie noemden het een moord. Dit is het vierde verdachte dode lichaam gevonden, in verband met Hillary Clinton in de afgelopen 60 dagen. De omstandigheden zijn – op zijn zachtst uitgedrukt – erg verdacht !

   https://youtu.be/xb_N02-vh8M

 3. Peter Selie

  VIDEO: Vladimir Poetin legt uit hoe Obama ISIS creëerde

  https://youtu.be/gwLufaTK29s

  1. van Urk

   Beste Peter selie, De video van Putin staat ook vermeld in dit uitgebreid en interresante artikel over de geboorte van IS: http://www.franklinterhorst.nl/De%20opmars%20van%20satans%20barbaren.htm

   1. Peter Selie

    Deze site is mij bekend beste.

 4. 1Sarko2

  Zoals een Wilderriaan betaamt, geeft Peter Selie blijk van liefde voor Poetin.

  1. Wim

   Zo Sarko, ouwe rooie liefhebber van Mao en dan schijnheilig doen tegen Poetin.

   1. 1Sarko2

    Tig jaren geleden Mao al in de ban, ken u feiten Wim.

  2. ceteris paribus

   Wat Hitler was voor NSB-ers is Putin voor PVV-ers. Buitenlandse dictators zijn bij het bruine volkje populairder dan democratisch gekozen bestuurders.
   Uiteraard beschouwen ze zichzelf niet als fascisten.

 5. Houtlijm

  DDS wordt wel heel erg voorspelbaar in de keuze van haar onderwerpen: Sylvana, Trump, Erdogan, Poetin, Clinton, Isis/Islam en Wilders, summier afgewisseld met fait divers. Stomvervelend langzamerhand.

 6. Wachteres

  http://politiek.tpo.nl/column/geef-moslims-dictators-terug/

  Geef moslims hun dictators terug, vrije moslims zijn vijand van zichzelf
  Islam en democratie verdragen zich niet

  “Syrië is het derde land dat in de afgelopen 15 jaar een failed state is geworden. De beide landen die Syrië voorgingen zijn Irak en Libië. Belangrijke dictatoriale landen die nog wel functioneren zijn Egypte, Saoedi-Arabië en Iran.

  Wij in het westen moeten inzien dat wat wij onder democratie verstaan niet toepasbaar is in moslimlanden. Ons verheven gevoel over westerse normen en waarden, kortom al wat wij beschaving noemen, wordt in moslimlanden niet begrepen. Het algemeen belang, voor ons een vanzelfsprekendheid, geldt in die landen niet. Het is de religie en de stam die bepalend zijn, niet de natie.

  Laat Europa de handen aftrekken van de moslimlanden en investeren in het adequaat bewaken van de buitengrenzen. Met het verder importeren van de achterlijkheid komt onze eigen democratie en beschaving op termijn in gevaar.

  Het cliché zegt dat elk volk de leider krijgt die het verdient. Daarom, geef de moslimlanden hun dictators terug. Ze verdienen niet beter en ze kunnen niet zonder. De praktijk bewijst dat elke dag opnieuw”.

  We kunnen ons druk maken over de dictator Poetin, maar ondertussen laten onze eigen dictators – met onze goedkeuring – hier miljoenen mensen binnen die niet passen bij onze vrije westerse samenleving en die daar zelfs een groot gevaar voor vormen.

  1. van Urk

   Wachteres@ “Onze dictators”!? Waren het maar dictators dan was dit immigratieprobleem voorkomen geweest. Wij worden geregeerd door verwende onnozelen!

   1. Peter Selie

    Italië op rand van asielzoekers crash
    Corsica: Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen – Roemenen in Engeland vallen moslims aan nadat die gehoorzaamheid aan Sharia eisten

    Moslimmigranten hebben Calais en de (snel)wegen veranderd in één grote gewelddadige chaos. Dagelijks worden tientallen auto’s en vrachtwagens aangevallen, vernield en beroofd.

    Iedere week komen met actieve hulp van de EU en de NAVO duizenden nieuwe Afrikaanse migranten in Italië aan, dit jaar al zo’n 102.000. De autoriteiten in Rome zijn volledig overbelast, en hebben geen idee meer waar men al die nieuwkomelingen moet onderbrengen. In Como, boven Milaan, is net als in Calais –dat dankzij migranten een poel van totale chaos en gewelddadige anarchie is geworden- een groot kamp voor (illegale) asielzoekers ontstaan, en in Milaan zelf is het tot de eerste ernstige ongeregeldheden gekomen tussen migranten en Italianen. Oostenrijk en Zwitserland vrezen een stormloop op hun grenzen, en hebben voorbereidingen getroffen om deze af te sluiten. Terwijl de focus van de Europese immigratiecrisis vooral ligt op Duitsland, lijkt het in Italië nog eerder helemaal mis te gaan.

 7. Wim

  En de hetze gaat lekker door. Nog iets gehoord over de tegenstanders van de Clintons die het loodje hebben gleed. Op naar WOIII op Europees bodem en de USA is er weer boven op.

  1. Anna

   ceteris paribus. Jij mocht die top onnozelaars in Brussel kiezen?

 8. Niek

  Timmetje, noooooit de linkse, manipulerende en onbetrouwbare New York Times geloven!! De eigenaars (Rotschild fam; Vrijmetselaars bende) willen een WereldOrde kost wat kost, met poppetjes als Hussein O., Clintons, CIA! Unesco, VN enz…

  Wachteres, tja ‘verwende onnozelen’ inderdaad onze ‘leiders’, maar ook de msm en ons Timmetje hier. Stakkers maar we zullen de vrucht van die wekelingen en halve zachte kwezels des te meer aanschouwen. En meemaken aan den lijve, uitz. als je in verweggistan zit zoals ik.

 9. ceteris paribus

  Als men het hier waagt een kritische opmerking te maken over de dictator Putin raakt het ganse DDS-kippenhok van de leg.
  Putin is bij PVV-aanhang net zo populair als Hitler indertijd bij de aanhang van de NSB.

  1. Vigo

   De ‘dictator’ Putin is democratisch gekozen hoor, kom daar maar eens om met de door jou zo aanbeden EU fascisten die in Brussel aan de touwtjes trekken.

   1. Peter Selie

    Ach Vigo laat je toch niet uit je tent lokken door deze narcist CP…

    1. 1Sarko2

     @peter
     De pot verwijt de ketel, zo rolt de narcist..
     Op SN stond je bekent als een uit de kluiten gewassen narcist 🙂

   2. ceteris paribus

    Die zijn ook democratisch gekozen, Vleeshaak

    1. Anna

     ceteris paribus. Jij mocht die top onnozelaars in Brussel kiezen?

  2. Anna

   ceteris paribus. Liever onderdaan van Poetin dan van de permanente oorlogvoerende Amerikanen en moordende, gewelddadige, bloederige aanhangers van de koran . Poetin mag nog heel wat aanrichten wil hij deze twee overtreffen.

  3. Wachteres

   Ach gut, te pas en meer nog te onpas, haalt Simon Hitler erbij.

   En dan denkt hij ook nog dat wij daarvan onder de indruk zijn.

   Wees eens flink en vergelijk de islam met het nazisme, Simon.

   Dezelfde Jodenhaat.

 10. Ni28

  From Russia with love!

 11. Ni28

  Het is een feit, de democratie kent vele gezichten.

 12. CJD

  Putin is een prima kerel. Gelukkig groeit ook zijn steun in Europa onder de “niet mainstream” politieke partijen

 13. Ni28

  Voor de naïeve mensen onder ons, Poetin is op de meest gevaarlijke man op aarde. Erdogan is zijn leerling.

  1. Anna

   Ni28. Jammer voor u maar daar denken de Russen wel anders over. Als Poetin zou uitrichten en aanrichten wat Erdogan, Amerikanen en de islamieten allemaal al hebben veroorzaakt dan zou de wereld te klein zijn. De Amerikaanse en islam lobby werken dag en nacht om hen in een goed daglicht te plaatsen. Ze worden er ook nog voor betaald.

 14. Bes Tolen

  Poetin moet niets hebben van het communisme en heeft zijn afschuw uitgesproken over de misdaden van het communisme. Zo ook over de nazi’s. Duidelijk zat. Daar valt niet aan te tornen. Dat weet ook elke Rus.
  Er zijn heel wat beroerde lieden in Rusland waaronder (oud-)communisten en kleinere dubieuze groepen. Die hebben meer onthaal in de westerse wereld. Ik denk niet dat de waarheid in de westerse wereld getolereerd zal worden.
  Criminelen met zakelijke belangen, profileren zich politiek. Niet in het minst voor het ontvangen van steun vanuit het buitenland.
  Amerika is m.i. op het ogenblik op verschillende plekken fout bezig. Tot schade van de gewone Amerikanen en nog meer de Europeanen. Europeanen dreigen in een steeds moeilijker positie te geraken.
  De Oekraïne is veel problematischer dan Rusland. De volle waarheid over de Oekraïne, ook over het verleden, is voor de meeste westerse mensen ondraaglijk omdat veel geheel zal in gaan tegen hun emoties en ideeën. Over voor hen belangrijke onderwerpen.
  De New York Times zie ik als onbetrouwbaar en propagandistisch.

  1. toetssteen

   @Bes Tolen
   Soros all over. Rusland ging kapot aan de oligarchen die het land onder Jeltsin compleet naar de kelder hielpen.
   O, Poetin is geen lief mannetje, was Churchill ook niet. Duterte weet ook verdraaide goed wat voor een hels karwei hij moet zien te slechten ten faveure van 95% van de Filippijnse burgers.

 15. ikweetwatikwil

  Dat heb ik vaker gelezen van CP. Zodra je het niet met hem eens bent, ben je van de leg. Ha, ik wist wel dat je graag een haantje bent. Ja , een torenhaantje. Die knappen er vaak af, wist je dat? Ooit zat hij er en met een zware storm, was hij weg.
  Tim praat eens met de gewone Rus, dan vallen de schellen van je ogen.

 16. Wachteres

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3753013/Missing-FBI-files-linking-Hillary-Clinton-suicide-White-House-counsel-Vince-Foster-vanished-National-Archives.html

  EXCLUSIVE: Missing: FBI files linking Hillary Clinton to the ‘suicide’ of White House counsel Vince Foster have vanished from the National Archives

  Documents describing Hillary Clinton’s role in the death of White House counsel Vince Foster have vanished, Daily Mail Online has learned after an extensive investigation

  Foster is believed to have shot himself with a .38 caliber revolver at Fort Marcy Park along the Potomac River on July 20, 1993

  Geruchten die allang de ronde deden worden nu bevestigd.

  Hopelijk is zij nu de klos. De VS regering kan niet eeuwig Hillary de hand boven het hoofd houden.

 17. Wim

  Al twee, drie jaar lang spugen Westerse politici en media hysterische termen en beweringen zoals ‘de Russische dreiging’, ‘de Russische agressie in Europa’, en ‘de aanstaande Russische invasie van Oekraïne / Polen / de Baltische staten’ over ons uit. Een korte blik op wie de bron van deze propaganda is, en wie hier het meeste van profiteert, onthult hoe de vork in de steel zit: het is de Amerikaanse defensie industrie, die miljarden verdient nu het Westen zich opnieuw gaat bewapenen tegen de Russen. En het zijn de Amerikaanse ‘denktanks’, het Pentagon en de marionetten van de NAVO die dit proces met regelrechte leugens stand houden. Landen die weigeren hiervoor te buigen, worden zoals destijds Joegoslavië / Servië gewoon platgebombardeerd.

  XNieuws

 18. Wachteres

  http://www.breitbart.com/national-security/2016/08/22/hillary-clinton-deleted-emails-sent-state-department/

  Hillary Clinton Deleted More Emails Than She Sent to the State Department

  Chris Cillizza of the Washington Post confirms a data point implicit in today’s news that the FBI has found 15,000 emails from Hillary Clinton’s unsecure homebrew server, from which she conducted the work as Secretary of State and housed classified information. She hid more emails from the State Department than she handed over to it for mandatory federal records keeping.

 19. Ruud Steunassen

  Lijkt Hillary Clinton wel. Van Putin weten we niet hoeveel. Voor de Clintons schijnt dat rond de 95 te liggen. Toevallig allemaal hartaanval, of van het dak gevallen of tegen een trein aangelopen of tijdens het sporten ineens een gat in het achterhoofd.
  Een aanhoudingsbevel voor Hillary Clinton schijnt moeilijk te zijn, hoewel je haar niet hoeft op te sporen.
  Een opsporingsbevel voor Putin is lastiger, want je weet niet in welk verkeerde vliegtuig hij nu weer zit of onder welke onderste steen hij weggekropen is na een vliegongeval.

 20. Bes Tolen

  Er verschijnen in de kranten en ook voor de TV nogal wat artikelen met steeds dezelfde negatieve teneur. Het bashen van over Poetin en Rusland. Veel betekenis is m.i. daar niet aan toe te kennen. Er kan best veel fout zijn in Rusland maar dan wil ik wel eerlijke verhalen. Door de vele verzinsels valt er geen touw meer aan vast te knopen. Sommige journalisten zijn al helemaal gespecialiseerd in het zwart maken.
  Rusland is een moeilijk land en dat ligt naar ik meen, eerder aan diverse minderheden dan aan de Russen zelf. Die minderheden zijn wel te onderscheiden in die uit bepaalde gebieden in Rusland komen, bijvoorbeeld Tsetsjenen en die van buiten het huidige Rusland komen, vooral uit de Kaukasus. Heel wat minderheden in Rusland geven weinig last maar zoals Tsjetsjenen veel last en zo ook lieden uit de Kaukasus. Daar zijn de gewone Russen niet blij mee.

  1. toetssteen

   @Bes Tolen
   Duitsland wil zelfs de dienstplicht weer in gaan voeren om NAVO slachtvee te unen leveren tegen de Russen. Way to go! Liep de laatste maal ook zo voortreffelijk af.

 21. Ali Yas

  “De New York Times legt deze week de omvang van Poetins moordpraktijken, die plaatsvinden op een angstaanjagende schaal, genadeloos bloot”, belooft Tim.

  Maar wat krijgen we? De volgende vage beschuldiging van een zekere Gudkov (niemand kent die man, geen idee wat zijn agenda is):

  “It was not just Litvinenko, but many others we don’t know about, classified as accidents or maybe semi-accidents.”

  Nou nou, of je een emmer leeggooit: vele anderen “waarvan we niet weten”, die stierven door wat (schijnbaar terecht) werd gezien als ongelukken.

  Genadeloze blootlegging ja. Van ongefundeerd geklets.

 22. Sprripk

  Wat een onzin!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.