Max Verstappen onthaald als messias in België: rijen tot aan de horizon voor de Nederlandse held

De Verstappenmania stijgt dit weekend tot ongekende hoogten nu de jeugdige Nederlandse coureur in België weleens zijn beste race van dit seizoen zou kunnen gaan rijden.

Vanmiddag moet het gebeuren: na een geweldige kwalificatie gisteren wist Max Verstappen de tweede plek te pakken, wat betekent dat onze Hollandse held bijna helemaal voorin de grid mag gaan starten als het startschot luidt voor de Grand Prix van België, die om 14.00u zal worden verreden. De verwachtingen zijn hooggespannen, want tijdens de trainingen wist Max zelfs al de snelste van de hele baan te zijn.

Dat er heel wat verwacht wordt van de nuchtere jongen die sinds zijn overstap naar Red Bull Racing de ene na de andere top drie-finish neerzet (en in Barcelona zelfs won), moge wel duidelijk zijn als je bekijkt hoe groot de dromme fans is die komt kijken op het circuit van Spa-Francorchamps.

De rij met mensen bij Max’ promotiestand is dan ook fenomenaal. Mensen zo ver het oog rijkt, allemaal voor Max. Kijk zelf maar even:

Dit zijn dus beelden van kwart over zeven vanochtend: deze mensen zijn dus allemaal midden in de nacht uit de veren gekomen om Verstappen – hopelijk – te zien zegevieren vanmiddag. Elke overwinning van Verstappen zou natuurlijk mooi zijn, maar de race in België is voor zijn Nederlandse fans natuurlijk wel de dichtstbijzijnde, en ze zijn dan ook massaal op komen dagen.

Duimen voor Max, dus!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Wim

    Idiote massa hysterie. Auto races, wat is er nog zinlozer.

  2. Ruud Steunassen

    Afgezien daarvan hoor je op de honderdste rij alleen maar gebrul van motoren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.