Pittige tante Eva Jinek is weer gelukkig in de liefde, maar wie is die jonge jongen?

Na een relatie te hebben gehad met de 50-jarige Bram Moszkowicz lijkt Eva Jinek voorlopig even klaar met de oudere heren. Ze heeft nu haar zinnen gezet op een jonge student, en dat levert in ieder geval pikante plaatjes op.

Na breeduitgemeten doch ronduit mislukte relaties met de gevallen advocaat Bram Moszkowicz en de bioloog Freek Vonk, lijkt Hollandse schone Eva Jinek weer in voor een relatie met een man. Doch haar keuze is opvallend: de inmiddels 38-jarige presentatrice lijkt te zijn gevallen voor de charmes van een jonge student, door wie ze zich uitgebreid verliefd in de ogen laat aanstaren tijdens romantische uitjes:

Het Algemeen Dagblad schrijft over deze mooie ontluikende liefde:

“Maar de eenzame tijden zijn volgens Partygelukkig weer voorbij, want de blonde presentatrice is op een Amsterdams terrasje gespot met een ‘onbekende student’. Het roddelblad komt met welgeteld drie foto’s van de twee met daarbij de prettige conclusie ‘prille zomerromance’. En: ‘dit is één van de best bewaarde showbizzgeheimen”. Wie de best aantrekkelijke jongeling is die samen met Eva is gefotografeerd, vertelt het verhaal helaas niet.”

Maar dat het menens is, is duidelijk! La Jinek en haar toyboy zijn al samen gespot, terwijl ze hand-in-hand lopen door de Amsterdamse straten. Een snelle zomerflirt is dit zeker niet.

We wensen Eva alle geluk en wijsheid toe, natuurlijk.. En hopelijk heeft de blondine nu eindelijk de liefde van haar leven gevonden!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.