Pokémon Go-jongen beklaagt zich over ei waaruit Magikarp kwam. Magikarp heeft een epische comeback…

Arme Alex Dalton. Het zat ‘m niet mee. Niet alleen kreeg hij in Pokémon Go een ei waarvoor hij een sprintje van 2 kilometer moest trekken en vervolgens een Magikarp opleverde, maar ook bleek die door hem ongewenste Magikarp nog eens een onvervalste burn-meester die hem het deksel op de neus geeft!

Het is één van de meest vervelende dingen uit Pokémon Go. Krijg je een ei en broed je dat uit, blijkt het een Magikarp te bevatten. Algemeen bekend als de meest nutteloze Pokémon wiens aanval ‘Splash’ is: hulpeloos met z’n finnen flapperen op het droge. Het overkwam Alex Dalton, die daar niet blij mee was:

Magikarp was er echter ook niet blij mee, dat hij zo te kakken werd gezet. En dus sloeg de Pokémon genadeloos terug naar de jongen die ‘m kreeg:

Au… Een volgende twitteraar beëindigt de wedstrijd: dit heeft de Magikarp duidelijk gewonnen, en om die ‘zieke burn’ te vieren, laat ook Magikarps evolutie Gyarados op een vlammende wijze van zich horen!

Alex protesteert daar nog tegen, maar dat lijkt niet bijzonder veel succes te hebben.

Dat was geen goede dag voor Pokémon-trainer Alex! Hopelijk levert z’n volgende ei een monster op dat niet zo intens lastig doet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.