Radicale moslims hebben leger België geïnfiltreerd

Maar vrees niet, ze worden ‘in de gaten gehouden.’

Oh, dit kan natuurlijk absoluut niet misgaan. Toch?

Het Belgische leger telt ongeveer vijftig soldaten met extremistische sympathieën. Ze worden niet ontslagen zolang ze niets strafbaars doen, maar de militaire inlichtingendienst houdt hen in de gaten.

Dat heeft het leger bevestigd tegenover de krant De Morgen.

In ieder geval een deel van de ‘extremisten’ zijn, jawel, radicaal-islamitisch.

Maar deze mensen hebben helemaal niets te vrezen. Het Belgische leger is namelijk helemaal niet van plan om ze te ontslaan. Welnee, dat zou maar zielig zijn! Nee, het is véél beter om het risico te lopen dat ze zichzelf én hun collega’s binnenkort een keertje op proberen te blazen.

Is het Belgische leger wel helemaal lekker?

Voor iemand van plan is om die vraag te beantwoorden in de commentsectie: dat was dus een retorische vraag. Het antwoord is glaringly obvious: onze zuiderburen zijn knettergek. En dat hebben we ongetwijfeld te danken aan de jarenlange indoctrinatie met de politieke correctheid en de utopie van de multiculturele samenleving.

Overigens zitten er ook een paar neo-nazi’s bij: vier militairen zouden ‘Soldiers of Odin’ zijn. Ook dat is natuurlijk volstrekt onacceptabel. SoO is een fascistische organisatie en daarom een gezworen vijand van de Belgische staat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Ni28

  Islam extremisten weten goed dat de vrijheid van meningsuiting ook voor hun geldt. En zo kunnen zij makkelijk in elke democratie infiltreren. Democratie is wat dat betreft vijand van zichzelf omdat ze geen verweer kent. De belangrijke koppen van ISIS zijn allang elders geïnfiltreerd en in Syrië en Irak mag de ISIS klootjesvolk de laatste adem voor de show uitblazen. Wat dat betreft hebben zij zeker niet stil gezeten. Daarna gaat de ellende opnieuw beginnen maar dan met onzichtbare vijand. Het wordt nog een moeilijker strijd.

 2. ikweetwatikwil

  Misschien zijn de mensen van SoO wel de genen die de islamitische schurken in de gaten houden en komt België daar niet rond voor uit. Je wordt al gauw voor nazi uitgemaakt.

 3. zomaar

  de multiculturele socialist , heeft in opdracht van het kapitaal deze mensen binnengehaald en gelaten , als een soort van buffer voor de vergrijzing , die volgens het kapitaal onbetaalbaar dreigt te gaan worden .

  werkvolk (zeker laag geschoolde , heeft men niet nodig (veel is geautomatiseerd ), hoog ontwikkelde mensen haal je niet uit deze woestijngebieden ), had het kapitaal nodig nu blijkt dat elke samenleving een overschot heeft aan werkvolk .

  mensen die de maatschappij vele malen meer kosten ,per maand, jaar, dan de gepensioneerde die per slot jaar in jaar uit een deel van zijn salaris in deze sociale pensioenkasten stortten.

  afin ik kan de linkse opzet niet plaatsen , aan de ene kant roepen zijn iets van nivelleren !, en aan de andere kant wilgen zijn het program van de in hun ogen verfoeide kapitalisten uit , door meer en meer mensen (profiteurs) onze grenzen over te trekken .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.