Amerikaanse krant ontspoort helemaal: "Islamofobie is slecht, want het veroorzaakt kanker!"

Geen categoriesep 23 2016, 17:00
De volgende fase in het zelfmoordproces van de Westerse beschaving is aangebroken met een artikel dat het wel erg bont maakt.
Een klein raadseltje voor u als lezer: wie is het grootste slachtoffer van moslimextremisme? Zijn dat de vele dodelijk slachtoffers die het al gemaakt heeft? De gewone burger die steeds meer in angst moet leven? Of misschien de vele vluchtelingen die Syrië en Irak hebben moeten ontvluchten omdat ISIS daar een shariastaat wil stichten? Nee, geen van allen: het zijn de moslims in het Westen. Als hier alleen "moslims" had gestaan, dan had ik er nog wel akkoord mee kunnen gaan. Het is nu eenmaal waar dat de meeste slachtoffers van het islamisme zelf ook moslim zijn, die dagelijks af worden geslacht om de kleinste vergrijpen door massamoordenaarsvereniging ISIS.
Maar nee, het gaat hier specifiek om moslims die genieten van de gastvrijheid van Westerse landen, zij hebben het volgens de Dallas Morning News het allerzwaarste. Waarom? Heel simpel: de "enorme" islamofobie hier zou funest zijn voor de gezondheid van moslims, die daardoor zelfs een ziekte als kanker zouden krijgen. Ik had zoiets absurds niet eens kunnen verzinnen als ik het zou willen, maar deze krant zag er kennelijk wel heil in om de resultaten van een flutonderzoekje van Goleen Samari te publiceren. Zij gaat naar eigen zeggen al sinds 11 september 2001 gebukt onder de zware last die islamofobie heet, en probeert ons nu te overtuigen dat de gezondheid van alle moslims in het Westen in groot gevaar is. Haar redenering is lastig te volgen, maar het komt uiteindelijk allemaal weer neer op de mythe van de geïnstitutionaliseerde discriminatie. Een kleine greep uit de vele aandoeningen die slachtoffers van islamofobie zouden kunnen oplopen: stress, obesitas, paranoia, een hoog cholesterolniveau en jawel, zelfs kanker. Kortom: islamofobie is niet alleen super zielig, maar ook nog eens slecht voor de gezondheid. Wie had dat gedacht!
Ik krijg er plaatsvervangende schaamte van dat er kennelijk redacteurs op deze wereld zijn die het toestaan dat dit soort dingen gepubliceerd worden. Helaas zullen dit soort types niet rusten voordat ze ons hebben overtuigd dat wij zelf, en niet de jihad-gekkies, de vijand zijn. Ze zullen pas tevreden zijn als het Westen zich van binnenuit helemaal vernietigd heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten