Arme hond werd maar liefst 40 keer door het hoofd geschoten en levend begraven. Gelukkig kwamen toen deze mensen langs

Eén dierenbeul heeft een onbeschrijvelijke daad op zijn geweten, en deze arme hond werd er de dupe van. Onbestaanbaar!

Star was een hond zoals zovelen, totdat haar eigenaar Alfred ineens besloot dat hij genoeg had van het dier. Zonder enige vorm van gewetenswroeging schoot hij het oude dier maar liefst 40 keer door haar hoofd, en begroef hij de hond levend.

We mogen van geluk spreken dat Alfred zo’n onhandige dierenbeul is, want hij wist het dier niet helemaal te begraven. De neus van Star bleef uitsteken, waardoor agenten van de dierenpolitie de arme Star snel genoeg konden vinden. Eenmaal uitgegraven was het dier natuurlijk totaal uitgeput, maar wist het wel nog te kwispelen om aan te geven dat ze blij was gevonden te worden – ondanks de behandeling door haar baasje had ze mensen niet allemaal opgegeven.

Gelukkig kon de politie snel genoeg Alfred achterhalen. Die bekende dat hij Star had neergeknald omdat ze ‘oud’ was (en kennelijk ook ‘oud vuil’). Gelukkig kwam het geintje deze dierenbeul zwaar te staan. Hij kreeg een boete van tienduizend euro én moest voor drie maanden de bak in. Ik zeg: net goed voor deze walgelijke man!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.