Arrestaties in New York, politie New Jersey valt woonhuis binnen bij jacht op terroristen

Geen categoriesep 19 2016, 13:07
De Amerikaanse politie heeft een auto gestopt, met daarin vijf inzittenden, die mogelijk betrokken waren bij de bomexplosie in de New Yorkse buurt Chelsea.
Bronnen betrokken bij het onderzoek zeggen dat de mannen eruit werden gehaald bij een verkeerscontrole. Op het moment van schrijven was geen van de verdachten officieel in staat van beschuldiging gesteld, maar de autoriteiten doen er alles aan om te achterhalen wat deze mensen te maken hebben met de bomexplosie in New York en de gevonden bommen in New Jersey.
Uit beelden van de explosie in Chelsea blijkt in ieder geval dat er meerdere personen bij betrokken waren.
Ondertussen zegt een bron ook tegen Fox News dat de aanvallen/pogingen in New York en New Jersey gelinkt zijn. Dat is natuurlijk weinig verrassend, maar het is wel belangrijk dat dit nu hardop wordt gezegd. Het betekent namelijk dat het noordoosten van Amerika nu geplaagd wordt door een echte terroristische cel... of misschien zelfs een hele organisatie.

A law enforcement source told Fox News on Sunday that the explosive devices found in Seaside Park, N.J. and New York City NY are believed to be from the same person.

Ondertussen bericht Fox News in een brekend nieuws emailbericht dat de FBI een woning is binnen gevallen in Elizabeth, New Jersey. Er is vooralsnog niets bekend over de personen in de woning. Daarover later dus meer.
Er is in ieder geval dus iets van goed nieuws te melden: de FBI lijkt de terroristen op het spoor te zijn. Laten we hopen dat ze de hele terroristisch cel snel kunnen oprollen en de massaslachters in spé vervolgens een enkeltje Guantanamo Bay bezorgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten