Daar gaan we weer: Palestijnse terrorist steekt in op Israëli's. Vrede, hoe?

Geen categoriesep 19 2016, 14:00
En het Westen maar zeuren over 'vrede in het Midden-Oosten.' Ja, ja, als Israël gewoon een beetje "water bij de wijn doet" valt er heus wel een deal uit te slepen met de Palestijnen. Zij zijn de kwaadsten namelijk ook niet.
Oh nee? Hoe verklaar je dit dan?
https://twitter.com/ILNewsFlash/status/777794140071493632
Dit is de zoveelste keer dat een Palestijnse terrorist zomaar even insteekt op een paar Israëlische soldaten en/of agenten. In dit geval ging het om grenswachten. Steeds weer zien we hetzelfde: een nietsvermoedende Israëli doet rustig zijn of haar werk, en wordt opeens aangevallen door een wildvreemde Palestijn.
De terrorist in kwestie is op dit moment nog niet geïdentificeerd. Wel weten we dat zijn slachtoffers een mannelijke én een vrouwelijke grenswacht waren. Zij zijn zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Met name de vrouw, die in de twintig is, is er slecht aan toe. Niet zo gek natuurlijk: zij kon zich ongetwijfeld minder goed verdedigen tegen de verrasingsaanval van de Palestijnse terrorist.
De terrorist zelf is in kritische toestand. Hij werd na zijn aanval namelijk neergeschoten door de Israëlische politie. Gelukkig maar. Anders had hij ongetwijfeld nog veel meer schade aangericht. Volgens Iraëlische media komt hij uit oost-Jeruzalem. Blijkbaar is hij dus een aanhanger van één van de radicaal-islamitische organisaties die de Palestijnse gebieden 'rijk' zijn.
Hoewel politiekcorrect links het ongetwijfeld niet zal willen toegeven is dit eens te meer bewijs dat Israël absoluut geen vrede kan sluiten met de Palestijnen. Hoe kun je hopen op vrede als die gekken je zomaar, uit het niets aanvallen en proberen te doden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten