Bizar: van de pot gerukte PvdA-burgemeester Zaandam wil Nederturkse tuigvloggers toch een buurthuis geven

“Ik ben een strijder van Erdogan,” riep de Nederturkse tuigvlogger Ismail Ilgün trots. Zijn burgemeester wil hem nu belonen met een gloednieuw buurthuis.

Dit kan echt alleen maar in Nederland: de PvdA-burgemeester van Zaandam, Geke Faber, zei gisteren bij het tv-programma Pauw dat de Nederturkse tuigvloggers die bewust een container en een buurthuis vernield hebben, wat haar betreft binnenkort toch weer een onderkomen krijgen.

De burgemeester, die maar weer bewijst dat de politieke correctheid een geestesziekte is, legde uit dat het Nederturkse tuig de container die hun buurthuis was compleet en totaal vernietigd hebben en dat ze, jawel, het buurthuis De Poelenburcht ook beschadigd hebben en daar een “jongerenwerker” getreiterd “en nog niet niet gemolesteerd” hebben, maar wat haar betekent dit natuurlijk niet dat ze nu uitgekotst worden! Welnee, als puntje bij paaltje komt zijn zij immers het slachtoffer! Ze worden waarschijnlijk systematisch gediscrimineerd. Of ze vallen tussen twee culturen in en weten niet wat ze met hun leven aanmoeten! Of… nou ja, verzin eens een ander kulexcuus om het wangedrag van deze kansenpareltjes goed te praten.

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’

Daarom zegt Faber dat er nu naar gekeken wordt om de zelfverklaarde ‘strijders van Erdogan‘ toch maar weer toe te laten in De Poelenburcht óf om ze een ruimte te geven in een lokale moskee.

Bi-zar. Deze Turks-nationalistische hooligans terroriseren een hele stad, en worden vervolgens beloond door de burgemeester. Dit kan echt alleen maar in PvdA-land.

Ongelooflijk genoeg hebben de tuigvloggers Faber verteld dat ze hier totaal niet in geïnteresseerd zijn. In zowel De Poelenburcht als de moskee zou er namelijk toezicht zijn op hun activiteiten en dat willen ze ab-so-luut niet. Niet zo gek natuurlijk: het is wat moeilijk dingen vernielen, drugs gebruiken, en raadsleden bedreigen als er iemand over je schouder meekijkt.

Daar komt bij: deze Turkse etterbakken weten ongetwijfeld dat ze hun zin alsnog krijgen als ze hun poot stijf houden (opgeheven, Sieg Erdogan). Die Faber is een tegenstander van niet. Even doorgaan met je hooliganisme, nog wat meer mensen in elkaar trappen en gebouwen vernietigen, en voor je het weet biedt ze je gratis en voor niets een hangvilla aan zónder toezicht.

Toch heb ik een andere suggestie: laten we de Nederturkse tuigvloggers uitzetten… en mevrouw Faber met ze meesturen. Misschien dat ze het één en ander kan leren van hoe men in Turkije omgaat met dit soort randcriminelen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Peter Selie

  De rooie rotzakken van de PvdA maakt Zaandam al decennia lang onveilig. Voor de gewone burgers die in de wijk Poelenburg echt niet meer veilig over straat kan gaan, zonder door dit moslimtuig aangerand, bespuwd en voor hoer uitgemaakt wordt, Gaza aan de Zaan is de ultieme wens van dit schorem…

  In een filmpje van vlogger Ismail Ilgun is te zien hoe de bewuste groep hangjongeren een fiets van een man wil afpakken. Als de fietser er iets van zegt, wordt hij gemolesteerd. Een 17-jarige Zaandammer is maandag aangehouden voor de mishandeling van deze man.

  https://youtu.be/D176OWrKCX0

 2. Wim

  De beruchte woorden, dat mens is knettergek.

 3. ceteris paribus

  Burgemeesters hebben tot taak de vrede te bewaren en de boel bij elkaar te houden. Ze spreken niet over Turkse etterbakken en Sieg Erdogan omdat ze weten dat je daarmee bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet.

  Het lijkt me geen goed idee Michael tot burgemeester te benoemen.

 4. Viertel

  Die Geke Faber is echt zo stom als de achterkant van een varken (sorry, varken). Ze kan slecht woorden poepen. En daarmee heeft ze zich opgewerkt in de Rooie Vrouwen van de PvdA. En zoals dat dan in die kringen gaat: dan krijg je het ene baantje na het andere. Burgemeester van Zeewolde (mislukt), staatssecretaris van landbouw (aanfluiting), burgemeester van Zaanstad (9 jaar lang alles op z’n beloop gelaten). Het is het niveau Job Cohen (Amsterdam) en Aleid Wolfsen (Utrecht), de boel uit de klauw laten lopen, kopje thee drinken en weer het zoveelste sociale project voor die raddraaiers starten.

  De PvdA is een ramp voor het land.

 5. Peter Selie

  “Wij” zijn het volk!

  https://youtu.be/UjcgCTf2_SY

 6. Mar

  Die knakkert met z’n camera weet precies hoe hij de media moet bespelen en die geven als een stelletje lemmingen precies waar hij op uit is: aandacht.

 7. zomaar

  “Toch heb ik een andere suggestie: laten we de Nederturkse tuigvloggers uitzetten… en mevrouw Faber met ze meesturen. Misschien dat ze het één en ander kan leren van hoe men in Turkije omgaat met dit soort randcriminelen”

  persoonlijk ben ik het hier geheel mee eens !, zelf wil ik nog verder gaan en de bron (ma, pa) , mee terug sturen daar zij ondanks al het gepamper en geknuffel uit links, hun kinderen niet opgevoed hebben , zoals het hier hoort .
  kattenkwaad oke , dan nog alleen van kinderen rond of onder de 14 jaar , disrespect aan en naar de samenleving waarin pa/ma moslim alle kansen heeft gekregen , is iets anders , zeker voor de jongere moslims van boven de 14 jaar .

  hiermee zien wij , (en dit is per toeval een buurt die in het nieuws komt ), dat alle plannen vanuit links , niet werken en nooit gewerkt hebben .

  binnen elke samenleving , kan nog mag je de nieuwkomers niet ontzien omdat hun cultuur of geloof anders is !!, de negatieve gevolgen stapelen zich op van de wanbeleid van links .

  in elke stad/dorp, heeft men van dit soort wijken/buurten waar je als ,(in de ogen van de moslim) ongelovigen niet graag doorheen gaat .

 8. Marieke

  Je kunt deze jongeren niet het land uitzetten Michael, dus dat is niet de oplossing. Zonder toezicht vernielen ze de boel, dus kan het alleen met toezicht. Ik zou er alleen dan wel voor pleiten dat ze onder dat toezicht het buurthuis dat ze hebben vernield gaan opbouwen en niet gaan chillen in een nieuw buurthuis. Daarna mogen ze ergens gaan werken en het verdiende geld afstaan voor herstelbetalingen.

  1. zomaar

   waarom zou men hen het tweede paspoort niet af kunnen of mogen pakken , als blijkt dat deze Turkse kinderen niet conform onze wette en gebruiken , waaronder respect opgevoed zijn door hun Turkse ouders (moslim) .

   het recht op het Nederlandschap moet verdient worden , niet weggegeven met de nodige levenslangen uitkeringen .

   daar heeft links al vanaf het begin in gefaald!!, willens waar uit eigenbehoud !, iedere genaturaliseerde buitenlander heeft en had stemrecht , waarvan links hoopte dat de stem van hen eens in de vierjaar links zou zijn .
   vandaar dat wij als samenleving nu opgescheept zitten , met ouderen en jongeren buitenlanders (voormalige buitenlanders ), die uit hun cultuur en geloofsoverweging niets op hebben met onze wetten en of gebruiken .

   en dit is nog maar een begin !, krijgt Erdogan straks uit de Brussel, zijn zinnen voor een visumvrij reizen van de turken (moslims) hier in europa , is het hek geheel van de dam.

   1. ceteris paribus

    “waarom zou men hen het tweede paspoort niet af kunnen of mogen pakken , als blijkt dat deze Turkse kinderen niet conform onze wette en gebruiken , waaronder respect opgevoed zijn door hun Turkse ouders (moslim) .”

    Zeer domme vraag. Het afnemen van een dubbel paspoort is in strijd met de wet, ook als er sprake is van een strafbaar feit. Daar is in dit geval overigens ook geen sprake van.

    Hoe dom kan men redeneren?

    1. poldi

     Dan moet die wet zo spoedig mogelijk aangepast worden @CP’tje.

     1. ceteris paribus

      De PVV is de enige die dat wil en die vormt een kleine minderheid. Dus dat gaat niet gebeuren.

    2. zomaar

     laat ik de vraag anders stellen waarom hebben de ouders en of voorouders van deze jongeren ooit, een Nederlands paspoort gekregen?.

     als blijkt dat zij hun kinderen toch conform de wetten en geloofsovertuiging opgevoed hebben .

     1. ceteris paribus

      Dat is inderdaad een totaal andere vraag, zomaar.

      Zie je inmiddels in dat je eerdere vraag nogal dom was?

 9. Viertel

  Poelenburg is een van de 40 kracht- of prachtwijken (prettig klinkend synoniemen voor: probleemwijken) van PvdA-minister Ella Vogelaar, net als Geke Faber afkomstig uit de Rooie Vrouwen. Vele miljoenen zijn er sinds 2009 (ja, toen zat Geke er al, die wist wel via vriendin Ella hoe zij aan geld moest komen) in die wijk gestoken. Resultaat nul komma zero. De problemen zij eerder groter dan minder geworden. Faber weet dit allemaal best. Alleen ze heeft er nooit ene moer aan gedaan. Dat kon zij ook niet, het ontbreekt dit rooie wijf gewoon aan kwaliteiten om op dit niveau als burgemeester te functioneren. https://www.rtvnh.nl/nieuws/177827/zaandamse-krachtwijk-poelenburg-krabbelt-langzaam-overeind

 10. Peter Selie

  Vraag mij af waarom verdere reacties van mijn hand nu hier op dit topic geweigerd worden, misschien censuur?

  1. Peter Selie

   Misschien is het handig om voor de reguurders een lijst van steekwoorden te publiceren waar men kan lezen welke woorden verboden zijn en daardoor een reactie niet geplaatst wordt om dat er een paar “verboden” woorden in de reactie zitten.

 11. Wachteres

  Wat maakt het uit of de maatschappij duizenden euro’s uitgeeft aan een buurthuis en het tuig zouden dat weer vernielen omdat ze ‘boos’ zijn?

  In Duisland zijn drie aanhangers van de religie van de vrede opgepakt. Ze wilden een aanslag plegen. [Staat al op de site]

  Misschien kunnen we hen ‘om de vrede te bewaren en de boel bij elkaar te houden’ een huis, een auto en minstens 3000 euro plus onkosten vergoeding in de maand geven.Dan houden ze misschien op.

  En eigenlijk moet je dit ook niet meer noemen, Michael. Daarmee zet je bevolkingsgroepen tegen elkaar op.

  Ik blijf het zeggen: POLITIEK-CORRECT KNETTERGEK! En daarom een groot gevaar oor onze vrije westerse samenleving.

 12. Geah

  Die dorpsbewoners moeten gewoon in het geheim dat Turkse ongedierte doodtrappen, met hun ouders erbij..

  1. ceteris paribus

   Geah bedoelt dit serieus hoor en weinigen hier nemen afstand van deze huiveringwekkende barbarij.

   1. Wachteres

    IK vind figuren die willens en wetens IS aanhangers in de EU binnen halen en daar ook nog steun voor krijgen, ongelofelijk barbaars.

 13. Wachteres

  Dit zijn [bijna] volwassenen en dan wordt het tijd dat je verantwoordelijkheid leert.

  Stel je voor dat je puberkinderen willens en wetens meerdere keren iets vernielen wat ook nog veel geld kost en ze krijgen automatisch daarvoor iets nieuws in de plaats.
  De slechts mogelijke opvoeding!

  Zo’n PVDA burgemeester vindt dat blijkbaar een goed idee. Die jongens denken: “We kunnen alles maken”. En dat denken ze toch al met een politie die ‘popie jopie’ speelt.

  Wanneer wordt dit tuig eens aangepakt? Ik ben het met Marieke eens, als ze een buurthuis willen, dan helpen ze maar mee en verdienen ze zelf het geld ervoor.

  Dat zal hen leren!

  Die burgemeester laat weer eens zien dat de PVDA tameljk gestoord is.

  Ik mag trouwens hopen dat zij geen kinderen heeft. Ik geef een cent voor haar opvoeding.

  1. Wachteres

   En inderdaad Michael. Politiek-correct bewijst zelf bij voortduring dat ze geestesziek is.

   Maak een gek maar eens duideljk dat hij gek is!

   Het enige wat helpt is een langdurige behandeling. Maar ook daarvoor hebben we toestemming nodig.

   Wordt het geen tijd dat ze gedwongen behandeld kunnen worden?

   Mensen die het hierboven beschreven gedrag van de burgemeeter ‘normaal’ vinden hebben dat echt nodig.

 14. poldi

  Facebook pagina roept aanstaande zaterdag op tot ratten vangen in Zaandam.

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/09/facebook-pagina-roept-op-tot-vangen-van-ratten-zaandam-357995

 15. Wachteres

  Als ik dit lees, schaam ik me DOOD dat ik ooit PVDA heb gestemd.

  Ik mag hopen dat ik me er nog op tijd van los heb gemaakt.

  Een flink aantal in de familie hebben trouwens hetzelfde gedaan.

 16. Wachteres

  http://politiek.tpo.nl/2016/09/13/martin-bosma-pvv-trolt-d66-helemaal-moeder/

  Martin Bosma (PVV) trolt D66 helemaal de moeder: Funny because true

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.