Drie aanhangers van de religie van de vrede gearresteerd in Duitsland. Raad eens uit welk land ze 'gevlucht' waren?

Geen categoriesep 13 2016, 12:00
ISIS en andere islamitische terroristische organisaties gebruiken de vluchtelingencrisis bewust om jihadisten naar Europa te smokkelen. En ja, daar slagen ze maar al te vaak in.
Onze oosterburen hebben vandaag actie genomen tegen enkele terreurverdachten. Drie personen werden gearresteerd in vluchtelingencentra. Zij waren namelijk zogenaamde 'vluchtelingen' uit Syrië.
Volgens Welt heeft de politie tijdens de acties onder meer mobiele telefoons, documenten en opslagmedia (USB-sticks) in beslag genomen.
De politie en Duitse inlichtingendienst verdenken de mannen ervan lid van ISIS te zijn.
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’
Dat krijg je met je "Wir schaffen das." Echt fantastisch gedaan, mevrouw Merkel: ISIS had het niet beter kunnen verzinnen. Grenzen wagenwijd openzetten en iedereen die er doorheen komt wandelen met open armen ontvangen. Echt heel verstandig: een betere manier om je land van binnen uit op te blazen is er niet.
En dat 'opblazen' bedoel ik natuurlijk letterlijk.
Uit de informatie van Welt blijkt dat de autoriteiten de verdachten al maandenlang in de gaten hielden. De Federale Recherchedienst (BKA) in Berlin-Treptow richtte een onderzoeksteam op dat "AG Galaxy" genoemd werd. Deze groep luisterde de telefoons van de verdachte jihadisten vervolgens af en hielde hen in de gaten.
Op dit moment is het nog niet duidelijk of de beschuldigingen harder en groter zullen worden dan wat tot dusverre bekend is, maar lidmaatschap van een terroristische organisatie is natuurlijk al genoeg om ze vast te zetten en daarna het land uit te gooien. Nou ja, aangenomen dat Merkel binnenkort vervangen wordt door een bondskanselier die wél van doorpakken weet. Als het aan haar ligt is het ergste wat dit soort jihadisten kan overkomen dat ze gedwongen worden om thee te drinken in een buurthuis ergens, waarna ze moeten beloven dat ze het niet meer zullen doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten