Boos meisje zet de auto van haar ex-vriend in de brand. Dat had ze waarschijnlijk beter niet kunnen doen..

Een 19-jarig meisje kreeg het rood voor de ogen en besloot de auto van haar ex in lichterlaaie te zetten. Damn, die wraak voelde goed! Maar de vreugde is van korte duur, want één fout die het meisje maakte zorgt dat haar plan vervolgens evenals de auto in rook opgaat.

In het Engelse taalgebied is het gezegde “Hell hath no fury like a woman scorned” een gevleugelde uitdrukking die mannen in alle uithoeken van de Verenigde Staten en de Britse Gemenebest eraan herinnert dat je vrouwen moet koesteren. Eenmaal boos zijn ze namelijk niet meer te stoppen. De 19-jarige Carmen Chamblee toont hier aan dat die wijsheid klopt, want als ze de auto van haar ex tegenkomt is het snel gedaan met het voertuig. Eén brandende prop in de achterbak, en woesj, weg witte Honda! Dat zal ‘m leren, die vuile eikel.

Eén probleempje voor Carmen: het was niet de auto van haar ex. De echte eigenaar, Thomas Jennings, heeft geen flauw idee wie Carmen is. Hij heeft de vrouw nog nooit gezien, en staat met stomme verbazing te kijken naar de beelden van de beveiligingscamera’s die hebben vastgelegd hoe de woedende vrouw zijn auto reduceert tot een hoopje as. Pogingen om het vuur te doven mislukken, want de vlammen waren al “te talrijk” om nog te bedwingen, vertelt een verslagen Thomas.

Da’s een flinke “whoeps!” voor Carmen dus! En de ellende werd voor de boze pyromane nog groter toen ze zaterdagochtend een bezoekje kreeg van een stel agenten: Carmen werd gearresteerd. De beelden op de beveilingscamera’s waren zo duidelijk, dat het meisje in hechtenis is genomen.

Wil je dus je ex terugpakken? Dan hebben wij dus nog een goede raad: zorg dan dat je voor zijn neus met een ander zoent, of leg desnoods een drol op z’n deurmat. Z’n auto in de brand steken is niet echt een aan te raden koers…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.