De Nederturkse burgeroorlog gaat door: bemiddelingsgesprek islamitische basisschool Zaandam mislukt

Geen categoriesep 09 2016, 13:00
Een bemiddelingsgesprek tussen een Islamitische basisschool in Zaandam en de Turkse ouders van leerlingen van deze school is mislukt.
Minister van onderwijs, Jet Bussemaker vindt het ¨heel erg jammer¨ dat het bemiddelingsgesprek is mislukt.

,,Het was verreweg het beste geweest voor iedereen als het gesprek tot een goed einde was gekomen. Ik vind dat als er maatschappelijke spanningen zijn, je altijd de dialoog moet zoeken en op een nette manier naar elkaars argumenten moet luisteren'', aldus Bussemaker vrijdag.

Het blijft toch apart dat politiekcorrect links de dialoog altijd aan wil blijven gaan met deze mensen die de school afschilderen als een instelling van 'landverraders'. Dat de integratie van veel Turken in Nederland volledig is mislukt, blijkt wel weer uit het feit dat deze figuren zich meer Turk voelen dan Nederlander, en de grote behoefte hebben om dit Turkse probleem in Nederland te moeten uitvechten.
Het lijkt mij tijd worden om niet meer met een kopje thee in de hand rond de tafel te gaan zitten, maar de veger door dit soort ongein te halen. Het is te hopen dat de leerplicht ambtenaar er bovenop zit en goed in de gaten houdt of deze kinderen dan wel les volgen bij een andere school.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten