Deze man wordt altijd naar rechts geswiped op Tinder, en hier lees je waarom

Het geheim achter succes op apps als Tinder? Deze man kan uit eerste hand vertellen wat wel en niet werkt.

Voor veel mannen blijft het een raadsel: op Tinder kunnen ze vrouwen naar rechts swipen totdat ze een ons wegen, maar veel respons krijgen ze niet. Rara hoe kan dat? Pieker je maar niet meer suf, want Andy Mizrahi – een gescheiden man van 28 – heeft de informatie die je nodig hebt om dit raadsel op te lossen. De vrijgezelle man is één van de meest naar rechts swipede mannen op Tinder, maar zelf is hij daar heel gewoon onder gebleven. Ahem.

In ieder geval: wat je moet doen om een gewild ‘item’ te worden op Tinder weet Andy kort en bondig op te sommen: zorg dat je er knap uitziet, charismatisch ben en grappig bent. Klinkt dat als een open deur? Is het ook wel een beetje, maar dat maakt het niet minder waar. Hoe kan je snel op Tinder bewijzen dat je al die zaken bent? Welnu, Andy heeft wat tips voor de foto’s die je aan potentiële ‘matches’ laat zien: ga voor een zelfportret, een foto van je hele lichaam, een foto waarin je een geinige pose aanneemt, een foto die iemand van je heeft genomen terwijl je ergens om lacht en last but not least: neem ook een foto met je huisdier. Bij voorkeur een hond.

snapshot

Heb je dat allemaal? Mooi! Dan mag je het nu zelf proberen. Laat het ons maar weten als je aan Andy’s tips een ‘match’ overhoudt. Wij zijn namelijk wel benieuwd of deze tips ook daadwerkelijk in de praktijk tot een goed resultaat leiden!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.