Goed zo: oppositiepartijen Zaandam willen tuigvlogger knuffelende PvdA-burgemeester naar huis sturen

Burgemeester Geke Faber wordt vanavond geconfronteerd met een motie van wantrouwen. Als die motie het redt kan ze dus naar huis.

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’

De tuigvlogger knuffelende burgemeester van Zaandam, de PvdA’er Geke Faber, zit tot haar nek in de problemen. Vanavond dienen oppositiepartijen in Zaandam namelijk een motie van wantrouwen tegen haar in:

In de ogen van oppositiepartijen POV (Partij voor Ouderen en Veiligheid) en Democratisch Zaanstad (DZ) heeft burgemeester Faber veel te weinig gedaan in de lang slepende gezagscrisis in haar gemeente. Volgens Harrie van der Laan van POV komt het ingrijpen door Faber veel te laat. ,,Pas nadat er landelijk ophef ontstond, besloot Faber om iets te doen.”

Zaandam kwam de afgelopen nationaal in het nieuws omdat Nederturkse tuigvloggers de stad helemaal op stelten zetten. In plaats van in te grijpen probeerde Faber zich er zo weinig mogelijk mee te bemoeien. Toen zich uiteindelijk wél uitsprak over deze materie liet ze weten dat ze het tuig toch maar weer een buurthuis wilde geven. En, oh ja, ze had ook wel zin om een keer een kopje thee met ze te drinken. Zoals we allemaal weten los je daar immers alle problemen mee op: met buurthuizen en thee.

vlcsnap-2016-09-12-17h31m23s12

Blijkbaar vond de burgemeester het dus helemaal niet zo erg dat de leider van de tuigvloggers, de 19-jarige Ismail Ilgun, raadslid Juliëtte Rot bedreigde. In plaats van Ilgun te veroordelen, liet Faber weten dat Rot olie op het vuur gooide en dus direct verantwoordelijk was voor het wangedrag van de Nederturkse hooligans:

“We moeten toestanden als destijds in Haren voorkomen.”

De politie dacht daar uiteindelijk toch wat anders over. Een paar vloggers werden opgepakt, waarvan alleen Ilgun nog vastzit.

Deze vrouw verdient het natuurlijk niet om zich burgemeester te noemen van het mooie Zaandam. De oppositiepartijen moeten haar vanavond aanpakken en haar eruit gooien. Laat haar maar op zoek gaan naar een carrière buiten de politiek, waar ze beduidend minder schade kan doen aan haar stad en de Nederlandse samenleving in het algemeen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. zomaar

  als het de moslims betreft , binnen onze samenleving loopt de landelijke en regionale politiek altijd achter , om de werkelijke problemen die de tokkies (staat populair) ondervinden in hun buurt , straat of stad/dorp .

  de politiek is bang om met hun eigen leuzen (racist een linkse uitvinding , die graag misbruikt word door de moslims/links en andere etnische afkomsten) , om de oren geslagen te worden .

  en nog vinden zij het vreemd , dat vele Nederlanders (ja ook die tokkie is een Nederlander) , geen vertrouwen meer hebben in de huidige (S)linkse politiek .

 2. Mar

  Uit interview met raadslid Juliëtte Rot in de Metro van vandaag:

  Hoe moet het nu verder tussen jou en vlogger Ismail?

  „Ik vond het helemaal niet leuk om te horen dat hij was opgepakt. Dit is ook voor hem helemaal niet goed, en ik hoop heel erg dat we binnenkort een echt gesprek kunnen hebben. Dat er uiteindelijk iets positiefs voortkomt uit al dit gedoe.”

  1. Wim

   Met andere woorden, door knuffelen.

   1. Wachteres

    Kopjes thee drinken, @Wim. Dat wil ook nog wel eens helpen.

    Dat deed Cohen ook. En die honderden autochtonen die moesten maken dat ze weg kwamen waren maar ‘tokkies’.

    Zij begrepen onze fijne multiculturele samenleving niet vanwege hun te laag niveau.

    1. ceteris paribus

     Mevrouw Wachteres meent dat de veldwachters er direct op los moeten meppen. Ze weet zeker dat het dan veiliger wordt op straat.
     Wat is het toch een zegen dat onze burgemeesters niet zo simpel redeneren.

     1. Oeroeboeroe

      De trol paribus gooit er weer eens een stropop uit, dit beweerde mevrouw Wachteres in het geheel niet, die woorden leg jij in haar mond, wat een zwaktebod…

     2. ceteris paribus

      Het was ironisch geformuleerd, beste Oeroe, maar ik meen haar toch goed te begrijpen in haar pleidooi voor een veel krachtdadiger optreden van de politie. En u begreep vast wel dat ik dit geen verstandige insteek vind.

     3. Wachteres

      ‘Mevrouw Wachteres meent dat de veldwachters er direct op los moeten meppen’.

      Zo langzamerhand weet ik dit Simon cp geweldig kan fantaseren, om niet te zeggen liegen.

      Maar wat hij nu weer uit zijn duim zuigt …. je houdt het niet voor mogelijk.

   2. Peter Selie

    Pappen en nat houden is het parool van de bestuurlijke elite om deze parasiterende besnedenlanders tot vriend te houden, de vlam mocht eens in de pan slaan…

    1. ceteris paribus

     Zijn onze Joden ook besnedenlanders of hebben antisemieten daar weer een andere term voor?

  2. zomaar

   een bewijs hoe onze samenleving geworden is !, vol linkse knuffelaars die liever ouwehoeren, lullen , en denken hiermee het gevaar van de samenleving te bezweren .

   en O ‘wee hij/zij die zegt dat je dit soort tuig hard aan moet pakken , door gevangenisstraffen , geldboetes (uitkeringen stoppen) , en of terug sturen .

   tja die is in deze (S)linkse samenleving de boeman !!, zogezegd de lul!!!.

  3. Beukman

   Die jongen is o.a opgepakt voor het rijden op zijn achterwiel, dat zegt eigenlijk al alles; de politie heeft gezocht naar een stok om de hond mee te slaan.
   De methodes van deze vlogger verschillen niet wezenlijk van die van Jan Roos, alleen gaat hij minder ver; hij knijpt bijvoorbeeld geen vrouwen in hun borsten.
   Dat ze hem achter de tralies hebben gezet, kan ik niet anders zien dan het de nek omdraaien van het vrije woord.

   1. Wim

    Hier spreekt een idioot.

    1. Beukman

     @Wim
     Voor een idioot heb je wel lef, dat moet ik je nageven.

   2. zomaar

    om jou denken en handelen aan te vullen , de islam was toen al zijn tijd vooruit !!, en verwachten denk ik dat in de toekomst , van deze linkse lulijzers het licht zouden zien .

    dus was het motto , snij ze de nek af !!, anders blijven zij door lullen !.

    afin ik denk gezien de berichten ook!! deze jongeren iets meer misdaan heeft dan op een achterwiel weg te rijden , maar na goed links gebruik haal jij alleen dit voorval op de voorgrond !.

    en wat borsten beetpakken of billen knijpen van J.Roos hiermee te maken heeft begrijp ik nu weer niet zo goed ?.

    daar het al meerdere decennia lang , bekend is (onder tokkies wel te verstaan) dat de moslim mannen en moslims jongeren dit al die tijd al doen bij vrouwen niet gekleed in hun woestijndracht .

    en tja daar hebben wij nooit iets over mogen zeggen nog schrijven , het was immers hun cultuur .

    1. ceteris paribus

     Zomaar denkt dat het iets met de islam te maken heeft, de simpele ziel.

     1. zomaar

      weet jij het dan zeker , dat dit niet zo is?.

      zo ja waarom snijden de moslims , dan anders gelovigen de nek af!! , onder het aanroepen van hun geloof(god)!!.

      leg dat nu eens haarfijn aan ons uit?.

 3. ceteris paribus

  Deze burgemeester handelde in de onvolprezen Nederlandse poldertraditie, theedrinken, dialoog en deëscaleren. Dat is bijna altijd wijs beleid en dat is een van de redenen waarom we in zo’n fijn rustig land wonen. Opschalen naar meer repressief beleid doe je pas als de deëscalerend strategie niet werkt.

  Dat de toetsenbordrambo’s van DDS hier niet lekker op kunnen klaarkomen is slechts voor hen vervelend.

  1. Wim

   Ach kom CP jij doet toch niet anders dan klaarkomen hier met je dwars liggen en zuigen.
   CP lijdt aan DDS verslaving. Je toetsenbord zou wel niet meer fris zijn zo vaak jij klaar komt hier.

 4. Niek

  Alleen Ismaël nog vast? En dat andere schorem met die boksbeugel en die stroomstok? Beide kunnen – zeker bij mensen met hartproblemen e.d. – moordwapens zijn!

 5. zomaar

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26612859/__Rapper_Boef_heeft_uitkering__.html

  dankzij de linkse politiek , zitten honderdduizenden buitenlanders (voormalige buitenlanders), en hun nazaten te onrechten aan een uitkering .

  wel zijn zij alle voorzien van duren spullen , zoals auto’s , mobiel, goed , ect , ect .

  ben hierdoor benieuwd geraakt, hoe hoog is hun uitkering , en blijven zij hiermee wel onder de Balkenende norm ?.

 6. Michael van der Galien

  Beste commenters,

  Hebben jullie al gedoneerd aan ons project om onze redacteur wekelijks naar Den Haag te sturen, zodat hij de politiekcorrecte linkse partijen het vuur aan de schenen kan leggen — iets wat andere media weigeren te doen? Zo niet, doe dat nu dan alsjeblieft. Elke euro wordt bijzonder gewaardeerd: of je nou 5 euro geeft, 10 euro, 20 euro, 25 euro, 50 euro of meer: elke euro telt. We zullen elke cént op verantwoorde wijze manier gebruiken en ervoor zorgen dat onze correspondent nieuws kan maken dat je nergens elders leest.

  Lees meer hier:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/help-mij-om-uw-correspondent-in-den-haag-te-worden/

 7. Niek

  Drie uur geleden vroeg ik me af waarom dat gewapende tuig nog rondliep. Zonet kwam het antwoord in de Telegraaf.
  “Dreigende en gewapende treitervloggers opgepakt”.
  Nu nog die linkse nepvertegenwoordigende wegkijk Gekke Faber oppakken en een andere, gekózen burgemeester voor in de plaats!

 8. nienke

  Dit doen we al jaren en jaren en jaren burgemeester, kopje thee drinken, aai over het bolletje, en het vingertje omhoog, niet meer doen jongens.
  En heeft het wat geholpen? geen ene sodemieter
  Dus de burgemeester vindt het waarschijnlijk normaal dat dit soort gajes de rest van de buurtbewoners het leven zuur maakt, de politie uitmaakt voor alles wat lelijk is, boven op een politie auto staan enz enz.
  In wat voor land leven we eigenlijk dat de politie niet flink mag optreden tegen dit gespuis dat zich totaal niet weet te gedragen.
  Praten heeft geen enkele zin dat is nu toch wel duidelijk, flink optreden, laat zien dat we dit soort wangedrag niet en nooit zullen accepteren.
  Kom op burgemeester niet van dat slappe gedoe.

 9. ceteris paribus

  De motie van wantrouwen is met een ruime meerderheid verworpen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.