Hilarisch filmpje: bruidsmeisje vangt bruidsboeket, maar vriendlief neemt de benen.

Het moment waarop je het bruidsboeket vangt op de bruiloft van je beste vriendin. Jij uitzinnig van vreugde. En je vriend natuurlijk ook. Of toch niet?

Een prachtige romantische traditie, die vooral in Amerika en Engeland voorkomt. Je kent het vast wel. De bruid gooit het bruidsboeket weg over haar schouder, terwijl een groep vrijgezelle vrouwen zich achter haar hebben geschaard in de hoop het boeket op te vangen. Volgens bijgeloof is degene die dit boeket vangt namelijk de eerstvolgende die zal gaan trouwen. Over het algemeen resulteert dit natuurlijk in een hoop geklap, gejuich en gejoel.

Dat geklap, gejuich en gejoel zul je ook zien in het volgende hilarische filmpje. Wanneer dit bruidsmeisje het bruidsboeket vangt is ze uitzinnig van vreugde. Er wordt voor haar geklapt en natuurlijk wordt er veel gelachen. Haar vriend reageert alleen toch wat minder enthousiast. Hij weet niet hoe snel hij zich uit de voeten moeten maken.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. MareJane

    Nu gaat dit nog beschaafd in dit filmpje maar ik heb ook filmpjes gezien waarbij nietsontziende tactieken worden gebruikt om zo’n klote boeketje in handen te krijgen. Rare traditie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.