Lippen om te zoenen zoals Kylie Jenner en Angelina Jolie

Tegenwoordig kom je ze overal tegen. Dames met prachtige zwoele lippen.

Je zou het inmiddels toch wel een rage kunnen noemen. Vrouwen met prachtige volle lippen. Lippen die er uit zien en voelen als zachte donzen kussentjes. Lip fillers zijn helemaal in! Tegenwoordig wil iedere jonge meid er uit zien als Angelina Jolie of Kylie Jenner. En zeg nou zelf, het ziet er toch ook gewoon prachtig uit?

Daarbij is de ingreep ook helemaal niet zo spannend en ook niet zo duur. De fillers die in Nederland worden gebruikt, zijn alleen niet permanent. Deze permanente fillers zijn hier vooralsnog verboden, jammer genoeg. Je zult ze dus een keer in de zoveel tijd wel weer bij moeten laten vullen.

Een lipvergroting is inderdaad een kleine en relatief onschuldige cosmetische ingreep, vertelt cosmetisch arts Diederik van Imhoff. „Doorgaans wordt hyaluronzuur gebruikt, een lichaamseigen stof die na 6 tot 12 maanden vanzelf weer wegtrekt.” Wie langdurig volle lippen wil, moet dus elk jaar bijspuiten. „Permanente filters zijn in Nederland verboden”, legt Van Imhoff uit. „Hyaluronzuur is niet permanent: mocht het resultaat niet bevallen, kan de filler ook weer worden opgelost.” En ook de kosten zijn redelijk behapbaar: aan een lipvergroting ben je zo’n tweehonderd tot vierhonderd euro kwijt.

Het mooiste aan lipfillers is dat je lippen er helemaal anders uit gaan zien, maar toch schijnt het niet anders aan te voelen. Het zoenen blijkt zelfs nog fijner te zijn! Je lippen voelen namelijk zachter aan, wat natuurlijk erg aangenaam is als je iemand kust.

Lijkt het je wat en wil je dit ook weleens proberen, denk dan goed na waar je dit wilt laten doen. Goedkoop is ook hier natuurlijk duurkoop. De goedkope fillers hebben een veel dikkere substantie wat veel minder mooi word. Ben je jonger dan 18 jaar, dan kom je nog niet in aanmerking. Tot 25 jaar wordt je alleen geholpen mits je met goede argumenten kunt komen waarom je ze nodig zou hebben. Denk aan goede redenen die leiden tot onzekerheid. Maar ben je ouder dan 25 jaar dan kun jij je lipjes zonder problemen om laten toveren tot prachtige donzen kussentjes.

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.