MH17-onderzoeksteam eindelijk klaar om toe te geven: het was Rusland, Rusland, Rusland en Rusland

De MH17 werd definitief neergehaald door Russen, voor Russen, met Russisch materiaal. Het land van Poetin heeft een gigantische misdaad begaan.

Vandaag is een slechte dag om fan van fascistisch Rusland en moordpresident Poetin te zijn: vandaag leverde het MH17-onderzoeksteam onweerlegbaar bewijs dat Rusland zeer nauw betrokken is geweest bij het neerhalen van het MH17-passagiersvliegtuig met aan boord 200 Nederland.

Het Joint Investigation Team (JIT) was vandaag – meer dan twee jaar na de ramp – eindelijk zover om toe te geven wat we eigenlijk allemaal al wisten: Rusland is het misdadige land dat het neerhalen van de MH17 voor de volle 100% op het geweten heeft. In een persconferentie werd verteld wat het JIT te weten is gekomen:

“Vlucht MH17 is neergehaald met een Buk-raket die vanuit Rusland naar Oost-Oekraïne was gebracht. Het wapen is afgeschoten vanaf een veld bij het Oekraïense plaatsje Pervomajsk, dat ten tijde van de ramp in handen was van pro-Russische rebellen. De lanceerinstallatie is daarna weer teruggebracht naar Rusland.

Verder heeft het onderzoeksteam honderd betrokkenen in beeld die mogelijk een rol speelden bij het afschieten van de raket.

Dat heeft hoofdofficier Fred Westerbeke vandaag bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst met nabestaanden van slachtoffers van de ramp.”

Om te bewijzen dat dit niet gewoon makkelijk roepen was, heeft het onderzoeksteam tientallen filmpjes gemaakt waarin het bewijs uitvoerig wordt besproken en onderbouwd. Het Noordhollands Dagblad zette ze op een rijtje:

“Er werden de volgende animaties vertoond:

het bewijs voor een BUK-raket uit forensisch onderzoek; van de route van de BUK; van het gebruikte wapen; van de test die in Finland werd uitgevoerd;

opgenomen telefoongesprek van 16 juli 2014; opgenomen telefoongesprek van 2 juni 2015;

Fragmenten uit de persconferentie: OM bevestigt BUK-raket en JIT heeft 100 verdachten op het oog.”

Met dit onderzoekresultaat lijkt premier Mark Rutte eindelijk ook in beweging te zijn gekomen:

“Het kabinet heeft grote waardering voor het werk dat is verzet. De informatie kan volgens de opsporingsautoriteiten hard worden gemaakt in een rechtszaak. Dat is een belangrijke stap op weg naar het uiteindelijke doel: opsporing en vervolging van de daders. Stap voor stap komen we dichterbij. “

Gelukkig maar, want alle complotroepers onder leiding van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt werden echt bizar vervelend met hun constante gemiep. Nu dus tijd voor actie: dan kunnen we eindelijk eens wat bad guys gaan inrekenen! Ik kan niet wachten totdat we wat van die Russische moordmaffiosi achter de tralies kunnen zetten. Deze eikels hebben al veel te lang van hun vrijheid kunnen genieten.

En als Rusland deze mensen weigert uit te leveren, moet worden vermoed dat de top van het Kremlin – inclusief Vladimir Poetin – zelf ook schuld draagt voor de ramp met de MH17. Laat openbaar aanklagers dus alvast maar wat arrestatiebevelen schrijven, voor Dimitri Medvedev en Vladimir Poetin. Als zij weigeren hun maffiamannetjes te laten boeten voor deze ramp die aan 16 dozijn Nederlanders het leven kostte, dan moeten we hen medeverantwoordelijk stellen.

Het heeft lang genoeg geduurd, maar dan eindelijk is dag des oordeels gekomen. Die zal gerechtigheid brengen, en zal dus voor Rusland bijzonder pijnlijk zijn. Net goed.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

99 reacties

 1. Beukman

  Wat iedereen met gezond verstand al vanaf dag 1 wist, is nu eindelijk bewezen. Laat de pleuris maar uitbreken. Er bestaan twee soorten Poetinapologeten: zij die koppig blijven vasthouden aan willekeurig welke theorie dan ook waarin Poetin geen blaam treft, en degenen die vinden dat we Rusland beter te vriend kunnen houden.

  Dit rapport is mogelijk de kiem van een toekomstige rel met Rusland die zijn weerga niet kent.

  1. CJD

   En er bestaan maar een soort Poetinbashers: oorlogsfetishisten zoals de schrijvers en (een deel) van de reaguurders op dit blog.

   1. Beukman

    Jij verwart iemand bashen met iemand op zijn verantwoordelijkheid wijzen, @CJD.

  2. Houtlijm

   Beukman, het Joint Investigation Team heeft de door de Verenigde Staten vooraf gedicteerde politiek gewenste uitkomst overgenomen. Talloze eerder vastgestelde feiten werden genegeerd om de nabestaanden de leugen op de mouw te kunnen spelden dat het kwade Rusland de boosdoener is. Wat zouden deze nabestaanden voelen als ze zich realiseren dat hun gestorven familieleden en vrienden schaamteloos worden ingezet om de Oekraïne bij de EU te halen en -mogelijk nog veel erger- een militaire confrontatie met Rusland te veroorzaken?

   1. Peter Selie

    Mee eens Houtlijm, anders had Amerika wel met de rauwe radarbeelden of satellietbeelden gewapperd wanneer het een Russische BUK-installatie was geweest.

   2. Beukman

    Natuurlijk @Lijm, je trekt uiteraard om te beginnen de onafhankelijkheid van de onderzoekers in twijfel. Het is de inmiddels voorspelbare reflex bij alles wat met Rusland te maken heeft: Poetin is een vriendelijke zachtaardige oom, die nog geen vlieg zal doodslaan. Poetin is onschuldig. De man zal wel blij zijn met zo’n heel Nederlands forum vol Nuttige Idioten.

    Maar waar zijn ze dan eigenlijk, al die nabestaanden die zich realiseren dat ze genaaid zijn? De nabestaanden zitten er bovenop, zijn uiteraard bijzonder kritisch, maar het lijkt erop dat ze het sofar wel een gedegen onderzoek vinden.
    Ga jij nu beweren dat deze nabestaanden zich erin hebben laten luizen? Om maar te spreken over respectloos.

    1. Nog1

     @ BEukman

     Je schrijft ‘je trekt uiteraard om te beginnen de onafhankelijkheid van de onderzoekers in twijfel’

     Aangezien het JIT ook bestaat uit Oekrainers lijkt me verstandig om in ieder geval met die mogelijkheid rekening te houden.

    2. Houtlijm

     Beuk, die nuttige idioot ben jij: voor Amerika en de NSA, bereid als je bent om mee te gaan in de voortgaande hetze om Putin van alles de schuld te geven. Je bent blind voor voor jou onwelgevallige feiten en holt zonder na te denken achter de propagandamolen aan die de eeuwige mantra herhaalt ‘Putin did it, Putin did it’.

     Als je goed zou kunnen lezen dan zie je dat er in mijn reactie staat ‘wat zouden nabestaanden voelen ALS ze zich realiseren’ (als ze dus zouden weten hoe het in elkaar steekt) niet DAT ze weten dat ze genaaid zijn. Een klein woord, een levensgroot verschil.

     1. Beukman

      Ik ben geen vriend van America @Lijm, en ben met je eens dat het land soms licht imperialistische neigingen vertoont richting Rusland.
      Daarnaast is het niet mijn mantra dat het allemaal Poetins schuld is, maar wél dat hij verantwoordelijk is. De nieuwe rapportage bevestigt dat alleen maar.

      Maar ok.
      “…wat zouden nabestaanden voelen ALS ze zich realiseren.”
      Ik zou het woordje “zich realiseren” vervangen door “denken”. Dan laat je helemaal open of wat ze denken juist is of niet, in tegenstelling tot het suggestieve “zich realiseren”.

    3. Anna

     Beukman. “onafhankelijk onderzoek waarin de Amerikanen en Kiev de scepter zwaaiden. Jonge, jonge het moet niet gekker worden met dat onderzoek.

    4. ome Bob

     vanaf dag 1 Beukman vanaf dag 1

     waar is die bukraket ???? beukman ,

     ze draaien met 27 maanden oude beelden een kut filmpje in elkaar
     heel indrukwekkend hoor voor de leken, zoals jij ,

     DUS JIJ GAAT MIJ VERTELLEN , dat als die Bukraketten ( ????? ) vrachtwagen ,
     kan je ze zien dan ??????DAT ER BUKRAKETTEN OPSTAAN ??

     ((( JE LAAT JE DUS GEWOON WEER EEN OUD SPROOKJE OP JE MOUW SPELDEN !! TROL ))))))
     wegrijdt , en uit het beeld verdwijnt ,
     dat ,DEZE ANIMATIE SLECHT UITGEVOERDE EFTELING MOVIE
     het bewijs is dat zij het gedaan hebben ????

     ALS JE NOU NOG 1 WERKENDE HERSENCEL HAD, BEUKMAN
     OUWE LANDVERRADER EN TROL

     DAN KAN JE TOCH WETEN ZOALS IEDERE KENNER , VAN BUKRAKETTEN DAT JE DUS 3 VRACHTWAGENS NODIG HEBT OM IETS TE RAKEN

     google nou eens zelf , afschieten van bukraketten ,
     overtuig jezelf nou eens , voordat je weer , alweer
     een zeikverhaal op komt hangen

     DUS JIJ DENKT DAT DEZE ENE VRACHTAUTO DAN WEL OPLEGGER
     ZO IN HET WILDE WEG OP EEN KNOP GEDRUKT HEEFT
     EN DE MH-17 UIT DE LUCHT HEEFT GESCHOTEN ??????

     JE BENT ECHT GESCHIFT DUS, BEWIJS 0

     EN WAAR ?? , zijn de bewijzen , van de plaatsen van de ouwe filmpjes ?? je roept gewoon wat , je laat een schema plattegrond zien van Donetz , en vult de plaatjes ik

     HEBBIE NIKS ANDERS DAN DIT , DUS WEER NIKS !!
     geen bewijzen , helemaal niks,

     maar beukman onze eigen jan lul , reageert weer als een hersenloze betonstuiteraar

     volgende ???

     1. Beukman

      eN JIJ DENKT DAT DIE COMMISSIE DAAR NIET AAN HEEFT GEDACHT, oOM bUK ??

      Hoeveel schuift Poetin jou maandelijks toe om hier staatspropaganda te bedrijven ?

      ZE HEBBEN op dat ding GEMIKT, KalasjniBob !!! Niks POEF ! Niks WILDE WEG !!!

      bEgrijp dat nou eens, VERBIND die grijze cellen van jou nou eens, laat ze samenwerken .

      Zo en nou koffie, vriend . Doeiiiiii

    5. ome Bob

     waarmee hebben ze dan gemikt Beukman
     met een liniaal of zo ?
     een kattepult ??
     een dronken groep soldaten ?? beukman

     je hebt werkelijk geen idee van wat je nodig hebt hee ??
     om een bukraket doel te laten treffen !!

     dus je dommigheid spreekt weer boekdelen .

     google afschieten Bukraket, en kijk zelf

     want mijn oom Vladimir heeft jou al zoveel kwaad gedaan de laatste 17 jaar

     TOCH ?? noem effe op, lullo

     1. Beukman

      Nee oom Buk, die soldaten waren niet dronken. Dronken soldaten kunnen geen Bukraket afschieten. Maar ook met een nuchtere kop gaat het een paar militairen niet lukken, tenzij ze eerst heel lang geoefend hebben.

      Afgeluisterde gesprekken:

      B: ‘Ja, ja, ja. BUK.’
      A: ‘Oeps, BM. Ja, ja, ja.’
      B: ‘BUK.’
      A: ‘Ik heb hem.’
      B: ‘BUK, BUK.’
      A: ‘Dus, dus, dus. En staat hij op een vrachtwagen?’
      B: ‘Ja, het staat op hoe heet dat. Het moet ergens gelost worden om het te verstoppen.’
      A: ‘Is er een bemanning bij?’
      B: ‘Ja, er is een bemanning bij.’
      A: ‘Je hoeft het nergens te verstoppen, het gaat er nu naartoe. Heb je begrepen waar?’
      B: ‘Ik heb het begrepen, maar ze hebben op zijn minst tijd nodig, dus hebben ze er naar gekeken.’

      En the morning after:

      A: ‘Goedemorgen, [onhoorbaar gemaakt]. Gisteren was een rotzooi. Ik heb niets te zeggen.’
      [ ]
      A: ‘En hij zette zijn telefoon uit. Een rotzooi. En we weten helemaal niet waar de auto is.’
      B: ‘De auto is in Rusland.’
      A: ‘Shit. Gisteren heb ik gezegd dat we het niet wisten.’
      [ ]
      A: ‘[Onhoorbaar gemaakt], je moet [onhoorbaar gemaakt] meenemen en naar mijn plek gaan. Er is geen auto, niemand heeft het gezien. Die, die er naartoe was gereden, is zonder auto teruggekeerd, begrijp je wat ik bedoel. Een rotzooi. Waar? Wie? Waar heeft hij het naartoe gebracht? Een ramp, weet je.’

      Ach natuurlijk. het waren allemaal acteurs. En die tapes zijn vervalst door de Oekraïense geheime dienst. En de rotzooi waar ze het over hebben: de werkster was al drie weken ziek.

  3. Nog1

   @ Beukman

   Animaties gemaakt in opdracht van het OM gelden voor de rechter niet als bewijs.

   Er is weinig in het gepresenteerde dat onder de noemer ‘wettig en overtuigend’ bewijs valt.

   Er is technisch bewijs voor het wapen, maar de plaats waarvan geschoten zou zijn is niet bepaald op basis van technisch bewijs, maar op basis van een rekenmodel. Zoals dat met Lucia de B. ook het geval was.

   De oudste twee taps zijn van onduidelijke herkomst (Oekraiense geheime dienst heeft deze aangeleverd) terwijl de enige tap waarvan de herkomst wel bekend is, ontlastend is voor de seperatisten. (Dit is tap 2 op de website van het OM)

   Zonder de Amerikaanse sattelietbeelden wordt het lastig om een Nederlandse rechter over te halen iemand te veroordelen. Tenzij de daders bekennen, wat me niet waarschijnlijk lijkt.

   1. toetssteen

    @Nog1
    We zijn het vaker niet eens dan wel, maar ik moet na alles doorgelezen te hebben dat ik me voor het grootste deel kan vinden in uw woorden en bevindingen.

    Wat ik aan materiaal heb, heb ik bij Joost Niemöller geplaatst. Nee, niet bepaald alluhoedjes sites, vermits men der Spiegel c.s. daartoe wenst te rekenen. Maar ja, dan moet ook het Leids Universitair eraan geloven inzake het onderzoek van George Maat. Om maar niet te spreken over de Australische coroner, want down under lopen ze alleen maar met allu om het hoofd volgens sommigen.

  4. Nog1

   @ Beukman

   Je verwart de mening over de onpartijdigheid van het JIT met een mening over Poetin.

   Wat je mening over Poetin ook is, het is niet relevant voor een beoordeling van feiten en onderzoek. Ik vind Poetin ook een boef, maar dat betekent niet dat iedereen die hem beschuldigd altijd gelijk heeft.

   1. Beukman

    @Nog1
    Ben ik op zich met je eens, uiteraard.
    Mijn mening spitst zich toe op de vraag waarom al die mensen op DDS het zo hardnekkig opnemen voor Poetin, in welke discussie dan ook. En dan kom je uit bij de gemeenschappelijke vijand: de EU: “the enemy of my enemy is my friend.”

    Ik ga uit van de meest voor de hand liggende verklaring: het neerschieten van de MH17 was een noodlottige vergissing. Het is niet Poetins schuld, maar wel diens verantwoordelijkheid. Helaas heeft zijn soort (Erdogan, Wilders, etc) nogal moeite met “sorry” zeggen. Terwijl dit voor de nabestaanden zoveel had betekend.

    1. Nog1

     @ Beukman

     Gezien de reacties van de verschillende partijen sluit ik niet uit dat ze het gewoon niet weten;

     Als Rusland zeker wist dat ze verantwoordelijk waren, dan hadden ze zich t.o.v. het onderzoek anders gedragen. Ze hadden immers de mogelijkheid om het wrak tijdens berging te ontdoen van bewijs.

     En als Kiev zeker wist dat ze zelf onschuldig waren, dan had ze wel al het technische bewijs (radarbeelden ed) geleverd. Ook hadden ze dan hun eigen BUK’s laten inspecteren.

  5. zomaar

   het is nogal logies , om vanuit Rusland een vrachtwagen te laten rijden met Buckraketten , om een toevallig passerend passagiersvliegtuig (van een natie ) neer te halen waarmee je niet in oorlog bent .

   waarna je gelijk die Buck, weer terugbrengt , heel logies allemaal .

   afin deze aanslag of ongeluk wordt misbruikt !!, men wijs alle Rusland aan en niet de vliegmaatschappijen en of de regeringen , die toegestaan hebben dat men burgers vervoerd in de lucht , over een strijdtoneel !.

   mijn logica zegt mij dat je hierop kon wachten , dat er een passagierstoestel naar beneden gehaald zou worden .

   1. Beukman

    @zomaar
    Ik kan wel een MILJOEN KEER herhalen dat ze dachten een militair vliegtuig te pakken te hebben, TOTDAT ze tussen de brokstukken begonnen te wroeten.
    Maar IETS vertelt mij dat je dit de MILJOEN EERSTE KEER nog steeds niet van me zal aannemen. Tot zover dus jouw logica.

    1. zomaar

     dan is dus!!!, (voor de zoveelste keer !!), de vliegtuig maatschappijen en de regeringen verantwoordelijk .

     door toe te staan dat hun vliegtuigen over oorlogsgebied vliegen .

  6. Wachteres

   Gezond verstand bij politiek-correct, @Beukie?

   Jij gelooft toch niet in wonderen?

  7. ome Bob

   wat iedereen met gezond verstand al vanaf dag 1 wist ,
   whahahahaha
   zie hier uw doorgesnoven Landverrader Beukman
   de man heeft de filmpjes ,de animaties gezien
   en ja hoor
   dolenthousiast als 1 van de 3 hier op de side
   leugens of niet ,
   hij is blij ,
   HET BEWIJS IS EINDELIJK DAAR !!!
   eindelijk na 27 maanden AFZIEN , DAAR IS HET BEWIJS !!
   WHAHAHAHAHA
   de mafkees ,
   zijn vrienden , de baroso’s , de tandenfee’s ,de rutte’s
   DAN WEL ZIJN BROODHEREN , the 30 zilverlingen brothers zeg maar,
   hebben na nijver werk
   HET BEWIJS GELEVERD !
   Putin did it .
   de bukraket , did it whahahahaha

   Na nijver werk, met mensenmassa’s , hebben ze zich r over gebogen .

   Hoe in jezus naam , kunnen we het bij die dekselse Oom Vladimir
   in zijn schoenen schuiven .

   Nou de aangeleverde filmpjes was smullen . natuurlijk ,
   de Kiev veiligheidsdienst had goed werk verricht

   dus maanden werd er aan gewerkt , de animatie moest er goed uitzien natuurlijk whahahahaha
   dus weet je wat we doen , we plakken de aangeleverde KIEV filmpjes, van die volkomen betrouwbare KIEV veiligheidsdienst er gewoon tussen
   sprak de hersendode verhofstadt , gesteund door onze Rolmops Hansie

   TENSLOTTE, WAS AL NET NIEUWS VAN DE COUP EN DE MAIDAN OOK GOED GELUKT TOCH
   nou ja die snipers , ?? nou ja mevr. ashton is gewoon vergeten dat door te geven ,
   en dat de snipers betaald zijn en getraind door de Conrad Adenauer stichting , ja jammer dat Merkel daar in het bestuur zit ,

   maaar geen probleem ,de nederlander is te stom om dat te onthouden, en Boer neukt vrouw is er weer , dus truc toen gelukt , dus ook nu gelukt

   nog geen dag na de schitterende europese bekendmaking, gooien wat ECHTE KENNERS per ongeluk ?? 2 you tubes het net op , whahahahahaha

   DUS BESTE BEUKMAN , je roept dat dit fake is, maar jouw vrienden hebben het wel gebruikt , dit ie filmpje
   en waarom ?
   omdat alles wat jullie in dat fucking fake rapport hebben gebruikt , is aangeleverd door jouw EU vrienden en SS-elite in Ukraine

   doe je vrienden Hansie de rolmops en de tandenfee de groeten !!

   2 filmpjes met precies het omgekeerde als wat jouw landverraders aan ons willen laten weten

   gaaf he ,

   dus bel effe met brussel ,wat je nu moet schrijven

   geniaal Bob , geniaal

   zo uurtje naar het strand , gegroet beste 30 zilverlingen landverrader

   oom vladimir, gna, gna, gna

   p.s. ik heb er nog 3 hoor ,
   maar daar beweren mensen in beeld en geluid ,
   DAT ZE MIG’S HEBBEN GEZIEN ???
   DAT ZAL TOCH zeker NIET HEE ???
   het zou toch een bukraket story moeten zijn beukman ??

   BEUKMAN , zouden die volgevreten asshole van baalen , en die Timmermans dan gewoon gelogen hebben ??

   ongelofelijk , wat ben jij een moron

   laaterrrrrr

 2. CJD

  Ik kan hier geen traan om verspillen. Als Rutte zo dom was om een vliegtuig bewust over een grondgebied te laten vliegen waar oorlog gevoerd is, dan is het wellicht een beter idee om onze eigen ministers op te sluiten in Den Haag. Rutte draagt verantwoordelijkheid voor deze mensenlevens, niet Poetin

 3. Ruud Steunassen

  “Nu dus tijd voor actie: dan kunnen we eindelijk eens wat bad guys gaan inrekenen!”

  Ha fijn! Eindelijk! OORLOG! Het werd eens tijd.
  Wie alle feiten pro en anti Putin op een rijtje zet en ook de vreemde houding van Nederland met zijn geheimhoudingsovereenkomst en de Amerikanen met hun geroep over radarbeelden, die echter nooit tevoorschijn komen, zal moeten toegeven dat het een smerig spel is tussen Oost en West. Het voortdurend negeren van de ronde kogelgaten van een groot kaliber in de stoel van de piloot en het hysterische gehamer op Rusland als de schuldige doet mij eerder geloven dat Tim betaald wordt om dit allemaal te roepen.
  Putin en Obama zijn twee schurken die dit allemaal hebben geënsceneerd. Twee schurken, Tim. TWEE! Je leest het goed.
  De buiten is allang verdeeld: de olievelden en gasvoorraden.
  De oorlog die ze samen gepland hebben, dient alleen om de wereldregering dichterbij te brengen.

  1. Peter Selie

   Op elke media redactie Ruud loopt een onopvallende AIVD-mol die over de schouders van de hoofdredacteur meekijkt.

 4. Sniper666

  Mooi hoor allemaal dat we weten hoe het MH17 verging. En nu? Rusland de oorlog verklaren? Die separatisten zoeken en voor het internationale strafhof brengen?

  MH17 had nooit boven een oorlogszone mogen vliegen. Malaysian Airlines is schuldig aan het in gevaar brengen van haar passagiers en crew.

 5. Nog1

  Tja…het zal Tim wel tegenvallen, maar het geleverde ‘bewijs’ is nog niet voldoende om een rechtszaak te beginnen.

  We kennen in ons land de term ‘wettig en overtuigend’ bewijs, en daar wordt nog niet aan voldaan. Reconstructies en ballistische berekeningen zijn geen bewijs voor daderschap, hooguit steunbewijs. En hard technische bewijs is ook nu weer niet gepresenteerd.

  Er zijn voor een behoorlijke advocaat dus vrij eenvoudig gaten in te schieten.

  Overigens zit er zelf ontlastend bewijs bij de taps; hier worden de vermeende daders afgeluisterd terwijl ze zich 1 jaar na het incident proberen te achterhalen wat er gebeurd is en vanwaar er geschoten kan zijn. Dat is wat vreemd, als je het zelf gedaan zou hebben. Bekijk maar;

  https://www.youtube.com/watch?v=dLCajfJAse8

 6. ome Bob

  dus !!! na 27 maanden is de conclusie ???

  die dekselse Putin heeft onzichtbare Buk raketten !!!!!
  de russische bokkenlul !!!!!
  DUS ???
  IS zijn tijd ver vooruit !

  Dus na 27 maanden , is mijn vraag ???

  welke bukraket ??

  laat dan 1 foto zien !
  Laat dan 1 opname zien met een fototoestel
  of een filmpje van een I=pod / pad er wonen 16 miljoen mensen daar ?
  ook daar loopt iedereen met zo’n ding in zijn/haar hand
  ALLEMAAL NIKS GEZIEN DAN WEL GEHOORD ??
  een geluidsopnametje van het gillende door merg en been gaande Bukgeluid
  een opname vaN een rookspoor wat 15 minuten blijft hangen VAN EEN BUKRAKET

  dus een raket van 20 jaar oud , geleverd aan Ukraine
  waarvan de producent roept dat de genoemde warhead hier helemaal niet op
  past ???
  NIET GEHOORD, komt niet zo uit natuurlijk !!

  de foto’s van een autodealer waardoor het convoy dus op Ukraine grondgebied rijdt , Putin did it ??

  als alle kopstukken dus 20 minuten na de aanslag roepen Putin did it, i.p.v. we moeten de daders vinden en berichten
  IS HET AFGESPROKEN WERK !!!

  waar blijven de opnames van 2 sukhoi / mig 27/29 toestellen onder en naast de MH17

  afgeschoten op , ???? dat is al achterhaald , foto’s gemaakt op 10 km afstand met een telelens, blijken bij nader onderzoek , affakkelen van koren stoppels , ook wel stopple – burning genoemd !

  DUS WAAR IS HET BEWIJS ??
  WAAR IS HET BEWIJS DAN,

  DUS 27 MAANDEN , alles onder het vloerkleed vegen
  en nu ??

  beschuldigen zonder bewijs,

  WELKE BUKRAKET ??, WELKE BUKRAKET DAN ,

  LAAT MAAR ZIEN DAN !!!

  GEEN BEWIJS IS GEEN DADER ,EN DE BEWIJZEN DIE ER WEL ZIJN ??

  DIE WORDEN NIET GEBRUIKT ,

  DUS MOORD MET VOORBEDACHTE RADE OP 300 ONSCHULDIGEN

  vanaf dag 1

  putin did it,

  ik heb 76 pagina’s hoor dus kom maar op ,

  ik sla je met alles om je oren ,

  groeten OME BOB

  1. Nog1

   @ Ome Bob

   Alle partijen (dus ook Rusland) zijn het erover eens dat het een BUK was. Zelfs het type en de lading staat niet echt (meer) ter discussie.

   Op de radarbeelden die Rusland geleverd heeft zijn geen militaire vliegtuigen te zien, wel nog 3 andere burgervliegtuigen.

   1. ome Bob

    WELKE BUKRAKET ???
    waar is het filmpje van 1 dag na de crash van de USA dan

    MET DE ONWEERLEGBARE BEWIJZEN ?????

    moet je het filmpje hebben van Hitlary ?? 1 dag na de crash

    PUTIN did it, ook zonder enige argument dan wel beeld !!

    WAAR ZIJN DE BEELDEN van de osve vertegenwoordiger op de crash plek met het brandende toestel nog achter hem ??

    de vraag ??, was het een bukraket, ?

    antwoord : BUKRAKET , BUKRAKET ?? ik zie alleen maar 30 mm mitrailleurkogelgaten met in en uitslagen dwars door de cockpit

    BEN JE ER NOG ????

    waar zijn de filmpjes van de crash plek van de plaatselijke bewoners ??

    er vlogen 2 gevechtsvliegtuigen een “”BOEM ” EN HET TOESTEL KWAM NAAR BENEDEN

    MOET JE ZE HEBBEN VAN ME ??

    waar zijn de foto’s van de piloot zijn stoel met kogelgaten ???

    kijk onder het piloten raam dat is helemaal doorzeefd door kogelgaten

    meer vragen ??

    JA IK

    waar is het stuk bewijs van de Bukraket ??/ Waaar na 27 maanden

    LAAT MAAR ZIEN DAN !!!

    groeten Ome Bob, ( de volgende graag )

    1. Nog1

     @ ome Bob

     Als Rusland zelf beweert dat het een BUK is, zoals ze twee dagen geleden uitgebreid gedaan heeft, dan is het wat onzinnig om hier tegenin te gaan.

     Overigens zijn de onderdelen van een BUK raker, zowel de raket zelf als resten van de lading, wel degelijk gevonden en ook op foto gezet. Dat jij die niet gezien hebt, zegt meer over jou dan over het ontbreken daarvan.

     Hier bv een foto van restanten van de achterkant van de afgeschoten BUK;

     http://nos.nl/artikel/2109453-onderzoeksteam-biedt-inkijk-in-strafonderzoek-mh17.html

     1. ome Bob

      nogmaal, de beelden op de NOS
      en lees nou eens :

      WIE HEEFT HET AANGELEVERD ??

      DE kIEV INLICHTINGENDIENST !! WHAHAHAHA

      DUS VOLKOMEN BETROUWBAAR , WEET JE NOG

      Timmermans , kreeg eindelijk na maanden toestemmijn van Kiev om naar de rampplek te gaan
      waarna de volgende morgen KIEV 6 weken lang de crah plaats is gaan beschieten , 6 hele weken ,

      ze hebben mensen zoals jullie niet voor niks 27 maanden laten wachten mijn beste ,
      de leugens zijn gewoon doorgegaan .

      DE PRODUCENT HEEFT NAAR DIT ONDERDEEL GEKEKEN, EN ZEGT DAT DIT UIT DE MAGAZIJNEN KOMT VAN kiev

      ZO NOU JIJ WEER !!!

      heeft u het rapport gelezen ??, helemaal ?? zal wel niet he
      allemaal te veel werk , whahahahaha

      ze hebben dus helemaal niks, en over die radar apparaten die voor onderhoud allemaal uitstonden ??

      Vonden ze heel normaal , whahahahahaha

      de USA satelieten niks gezien ??? gohhh, en als er 3 mannen staan te praten aan de mexicaanse grens kunnen ze ons laten zien wie er een snor heeft , !!

      Bent u er nog, ??

      3 awacs toestellen in de lucht oefeningen laatste dag ,
      en ???
      niks gezien !!!

      TUURLIJK, wordt nou gewoon wakker en zoek zelf eens lekker

      zonder naar de NOS te kijken

      ik heb op de Maidan gestaan , dagelijks vlogen ook daar de leugens om je harsus ,

      volgende

   2. ome Bob

    ZELFS HET TYPE ??
    zelfs het type en de lading staat niet echt ( meer ) ter discussie ??

    hoezo staat niet meer ter discussie ??
    als je de maker ,de producent van deze bukraketten gewoon negeert ??

    die producent verklaart incl. documenten en beelden, dat de zogenaamde gebruikte bukraket ?? (WELKE BUKRAKET )
    DIE VOLGENS , (KOMT TIE WEER ) VOLGENS de kiev veiligheidsdienst gebruikt is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    een “”warhead ” heeft gehad, die HELEMAAL NIET OP DIT TYPE BUKRAKET PAST !!!!

    DUS beste nog 1 !!!

    WELKE BUKRAKET , WELKE WARHEAD DAN !!

    ER IS HELEMAAL NIKS, ALLEEN VANAF DAG 1 !!

    20 minuten , !!!! 20 minuten !!! duurde het wereldwijd !!

    20 minuten en ???

    PUTIN DID IT, PUTIN DID IT ,

    EN ER IS OOK GEEN COUP GEPLEEGD HOOR IN KIEV , door de USA

    whahahahahahaha

    (volgende graag )

    Ome bob

    1. Nog1

     @ ome Bob

     Je spreekt jezelf hier tegen. In je vorige reactie stelde je dat er geen bewijs/twijfel was of het een BUK of een boordkanon zou zijn geweest. Nu citeer je de fabrikant van de BUK-raket die bevestigd dat de raket idd een BUK is.

     Ook over het type raket is er geen onenigheid tussen de fabrikant en het JIT (beide stellen dat het om een 9M38 gaat) De enige conclusie de ze tegebspreekt is de plaats waarvandaan geschoten zou zijn.

     http://www.telegraaf.nl/binnenland/26698564/__Fabrikant_Buk_wijst_conclusies_af__.html

     1. ome Bob

      ik spreek mezelf niet tegen !!
      nadat de Kiev inlichtingendienst
      het verhaal “”de bukraket in het leven had geroepen
      en met de zogenaamde bewijzen kwam

      legde de fabrikant uit, dat dit dus helemaal niet kon omdat de zogenaamde “”WARHEAD “‘ DUS HELEMAAL NIET OP DE DOOR kiev GENOEMDE RAKET PASTE ,

      DUS SORRY , IK GELOOF GRAAG DE KENNER DE MAKER ,DE PRODUCENT VAN DE zogenaamde gebruikte BUKRAKET !!

      DUS BEWIJS NOGSTEEDS 0

      GEEN BEELDEN , GEEN FILMS, GEEN FOTO’S
      EN na de coup in KIEV
      moet ik zeggen dat de KIEV SS-elite regering
      incl USA figuren en de USA VOLKOMEN BETROUWBAAR
      nieuws in het rond spuien

      whahahahahahah

      DAT DAN WEER WEL , er is gewoon helemaal niks nieuws mijn beste , ze trekken gewoon weer de oude ladenkasten open , die de eerste 6 maanden na de crash allemaal al onderuit gehaald zijn

      EN HELEMAAL NIKS ANDERS !!!

      en de stukjes metaal uit de piloten en passagiers , ??

      ja als je de piloot in de cockpit doodschiet komt zo’n vliegtuig dus niet naar beneden hoor, echt niet

      dus dan gebruik je dus geen bukraket maar een AIR TO AIR RAKET , dus dan krijg je dus die kleine deeltjes in je lijf

      er ligt nog een terrein braak , de producent heeft met de russische regering op YOU -TUBE testen gezet, met dieverse soorten bukraketten en air to air raketten op vliegtuigcabines !!

      JOHHHH, die hebben ze niet laten zien he bij de NOS whahah

      NOU DAAR KAN JE ZIEN DAT kiev DUS LIEGT , DE GENOEMDE GATEN VAN EEN BUKRAKET VOLGENS kiev INLICHTINGENDIENST MAAKT GEHEEL ANDERE GATEN

      SUCCES met zoeken, en kijken ,

      dit is al 23 maanden geleden uitgevoerd die testen

      hebben ze allemaal niet nodig , ze wisten het al na 20 minuten

      PUTIN DID IT, PUTIN DID IT

      nog meer weten ??

      volgende

 7. Wim

  Met zulk in elkaar gevlast bewijsmateriaal kun je zelfs de Hutu’s de schuld geven.
  Er is tot nu maar één aantoonbare schuldige en wel de gene die toestonden om dit vliegtuig het oorlogsgebied in te sturen.

  1. Sniper666

   Ja correct, Malaysian Airlines is de schuldige. Die route was korter en dus levert het geld op zo lang het goed gaat.

   1. Nog1

    @ Sniper

    Formeel is Oekraiene de schuldige. Het is niet de luchtvaartmaatschappij die dit bepaald, maar de territoriale overheid die de veiligheid van het luchtruim garandeert. Internationale afspraken (ICAO) zijn daar vrij helder over.

    Overigens stond dit ook klip en klaar in het vorige onderzoeksrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid

    1. Sniper666

     @ Nog1

     Onjuist. ICAO adviseert alleen maar.

     –>In April, the International Civil Aviation Organization warned governments that there was a risk to commercial passenger flights over south-eastern Ukraine.
     –>The Ukrainian government also warned the government of Netherlands and other European countries about dangers in flying over the East Ukraine three days prior to the tragedy due to the downing of the AN-26 transport aircraft on 14 July.
     –>The airspace above Donetsk Oblast was closed by Ukraine below 26,000 feet (7,900 m) on 5 June 2014 and, on 14 July, below 32,000 feet (9,800 m). The route in Russian airspace that MH17 would have taken was closed below 32,000 feet (9,800 m) by Russian air control a few hours before the airliner took off. As with other countries Ukraine receives overflight fees for commercial aircraft that fly through their borders. This may have contributed to the continued availability of civilian flight paths through the conflict zone.

     Dit moet allemaal bekend geweest zijn bij Malaysian Airlines. Men wist dus dat men over een warzone ging vliegen.

     Vervolgens, dit uit een factsheet t.b.v. de eerste kamer;

     -Luchtvaartmaatschappijen maken continu security analyses van de
     gebieden waar zij opereren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van
     internationaal beschikbare informatie (bijvoorbeeld vanuit IATA,
     International Air Transport Association) en van andere beschikbare
     bronnen zowel internationaal als ter plaatse. Luchtvaartmaatschappijen
     kunnen informatie van hun nationale overheid betrekken of hiervan in
     kennis worden gesteld. In de praktijk beschikken zij veelal over informatie
     van partnermaatschappijen en winnen zij informatie in bij (lokale)
     overheden en via andere (lokale) bronnen op de bestemmingen. Op basis
     van de security analyse en geldende restricties voor luchtruim of
     vliegroutes, worden per gebied de risico’s beoordeeld en wordt besloten of
     ergens gevlogen kan worden.

     Conclusie, Malaysian Airlines liet het rendement van de vlucht prevaleren boven de safety van passagiers en crew. SCHULDIG.

 8. Peter Selie

  Vreemd, vreemd, vreemd, goh de raw satelliet beelden van Uncle Sam gekregen? Natuurlijk niet want dan valt het hele onderzoeksteam door het ijs. In mijn opinie en ik blijf er bij dat Oekraïne MH-17 neergehaald heeft…

  1. van Urk

   Tijd voor actie tegen Rusland! Ha ha hoe kun je dat nou vragen aan Nederigland.

  2. ome Bob

   alles is al uitgespit hee Peter ,

   dag en nacht , er zijn geen geheimen meer ,

   alle “”bewijzen “‘ aangeleverd door de volledig betrouwbare SS -elite in KIEV

   dus de afspraak gemaakt voor de “” MOORD ”

   WE HOUDEN HET OP EEN BUKRAKET , is na 27 maanden nogmaals bevestigd

   whahahahahahahaha

   al 27 maanden wordt er met geld gewapperd in de Donbass ,
   wie heeeft ook maar iets gezien ??

   16 miljoen mensen , straatarm , en niemand heeft een beeldje of opname

   DUS CONCLUSIE :: het was een bukraket !!

   TUURLIJK

   nou er is zonder moordwapen dus bewijs 0 , zero, nichts, noppes , nada
   rien , nichts , niks

   ( volgende graag )

   groeten ome bob

   1. Peter Selie

    Ja Bob het was in de lijn der verwachtingen dat dit flut onderzoeksrapport de werkelijke verliezers dus de nabestaanden van vlucht MH-17 geen recht aangedaan wordt. Het blijft óók behoorlijk stil aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, de Yankees moeten over de rauwe radarbeelden of satelliet beelden beschikken. Verder Bob wacht ik op het artikel van Joost Niemoller dat is de enige Journalist waar ik vertrouwen over vlucht MH-17 in schenk, en natuurlijk komt de onderste steen boven volgens de pathologische leugenaar Mark Rutte.

   2. Robert Leiden

    Kennelijk heb je de presentatie niet gezien Bobbert.
    Daarin wordt duidelijk uitgelegd dat men telefoongesprekken, de telefoon zendmasten en de multi-media uitputtend heeft uitgezocht.
    Daaruit is klip en klaar gebleken dat er matches zijn tussen de telefoons van rebellen, data van telefoon zendmasten en foto’s en videobeelden van het buktransport.
    Verder zijn er “vlindertjes”, metalen onderdelen in gevonden in de mh17 en in de lichamen van piloten en passagiers.
    Door proeven met bukraketten in Finland heeft men kunnen aantonen dat de inslagschade van de MH17 overeenkomt met dat ene type bukraket.
    Daarnaast heeft men ook nog een beschermings/getuigen programma opgezet waardoor veel getuigen zonder angst voor represailles hun verhaal hebben kunnen doen, en dit alles matched met bovengenoemde onderzoeks gegevens.
    Zo’n onderzoek heb ik meer vertrouwen in dan in een ome Bob die ongenuanceerd en zonder bewijs allerlei beweringen uitkraamt.

    1. Nog1

     @ Robbert

     Ik heb die wel gezien. En over de taps is wel het 1en ander af te dingen.

     1Zo zijn deze allemaal door de Oekraiense geheime dienst aangeleverd (niet per definitie een betrouwbare partner).

     2 Ook zijn ze nog lang niet allemaal onderzocht en vertaald zodat de context niet duidelijk is.

     3 Een deel van de taps is ontlastend, zoals de tap van juni 2015 waarin de vermeende daders zich in een gesprek afvragen waarvandaan de BUK afgeschoten zou kunnen zijn. Wat raar is als je dit zelf gedaan zou hebben.

     4 Voor zover geindentificeerd zijn er alleen Oekraiense seperatisten te horen en geen Russen.

     Hetzelfde geldt ook voor de getuigen; deze zijn aangeleverd door de geheime dienst van Oekraiene. Er kan niet worden vastgesteld dat zij idd ook getuige zijn geweest (van een deel is de identiteit niet eens bekend.) Het Oekraiense getuigebeschermingsprogramma werkt 1 kant op; wie voor Rusland ontlastende verklaringen heeft valt er niet onder.

     Het blijft een teken van zwakte dat het JIT niet al het bestaande technische bewijs boven tafel heeft weten te krijgen; zowel de VS als de Oekraiene weigeren volledig mee te werken. De één wil haar satelietbeelden niet leveren, de ander wil haar radarbeelden niet leveren.

     Heirmee is niet gezegd dat ik weet hoe het zit, maar op basis van wat er nu gepresenteerd is, gaat geen enkele Nederlandse rechter ooit iemand veroordelen. Het wettig en overtuigend bewijs is gewoon niet geleverd.

     1. Anna

      Oekraïense geheime dienst is onbetrouwbaar. Zat Amerikaanse Victoria Nuland ook in het onderzoeksteam. Of loerde ze achter de gordijnen.

    2. ome Bob

     och mijn jongen
     maak met dit slappe gelul je moeder maar wakker
     die animatie film incl de beelden van echte opnames
     zijn allemaal 27 maanden geleden al onderuit gehaald

     maar aangezien jullie korte termiijn geheugen allemaal naar de kloten is ,
     zou ik zeggen , haal 1 van mijn beweringen maar onderuit ,

     doe het maar, heb het lef maar .
     alles in aangeleverd door de Ukraine geheime dienst !!

     foto’s van rooksporen,

     hoppa 1 daglater waren het foto’s van Stubble – burning
     een normale landbouwers gebruik in Ukraine

     ook de foto’s van russische tanks in de DONBASS ,

     3 dagen later haalden we die foto’s dan onderuit, en ??

     waren het foto’s van 2005 uit Georgie .

     Mij maak je niks wijs, dus met argumenten komen

     en gegevens ,

     ik heb alles , vanaf dag 1 , dus sprookjes zoals

     dit Animatie pruts ding, veeg daar je reet maar mee af

     een bukraket is afgeschoten ??? vanwaar ???

     dus laat maar zien dan ,

     er is niks al 27 maanden niet, helemaal noppes !!

     dus volgende graag ???

     WAAROM LOPEN ZE MET GELD TE ZWAAIEN OF IEMAND EEN FILMPJE HEEFT

     AL 27 MAANDEN ??

     vertel het eens

    3. ome Bob

     he, Eu fan en tevens trol
     lees nu ook even het laatste nieuws !
     waar het gehele rapport als een wassen neus onderuit gehaald wordt !
     sinds gisteren ook op facebook ,

     dus je had al geen argumenten en feiten tegen Ome bob

     probeer de andere die nu op internet staan en het waardeloze filmpje maar goed te praten

     graag met argumenten ,

     anders roep ik nu al vast dat jouw goede USA vrienden 220 oorlogen zijn begonnen in 200 jaar, na eerst de indianen uitgemoord te hebben

     dus laat maar horen !

     volgende

 9. Peter Selie

  De resultaten van het Nederlandse onderzoek naar de Crash van MH-17 Bevestigd het onderzoek was tendieus

  Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde woensdag dat de eerste resultaten van het onderzoek naar de MH17 crash onder leiding van het Nederlands gemeenschappelijk onderzoeksteam bevestigen dat het onderzoek bevooroordeeld was.

  Rusland is teleurgesteld over de situatie door het onderzoek naar de crash van vlucht MH17 in het oosten van Oekraïne, zei het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken in een verklaring woensdag.>>>https://sputniknews.com/world/20160928/1045793868/mh17-crash-investigation-biased.html

 10. Ni28

  Bewijs die Rusland nooit zal erkennen en het Westen niet tegen Rusland zal kunnen gebruiken. Want je wilt geen ruzie. Dus de nabestaanden van de slachtoffers zullen niet bediend worden. Hoogstens worden schuldigen aangewezen die nergens echt passen en die al niet leven en zo zal niemand de schuld krijgen. Dit past het best in de Westerse strategie die niemand kwaad wilt maken hoogstens de nabestaanden. En die zijn al kwaad en terecht. Hogere doelen zullen het verloop bepalen zoals de Engelsen zeggen, the greater good.

 11. Geah

  Twee jaar wordt er getwijfeld wie het heeft gedaan….maar nu even voor de verkiezingen, komt Rutte met een kut-sprookje dat Rusland dit heeft gedaan……..Het komt niet zo goed uit dat EU-bondgenoot de Oekraïne de MH17 uit de lucht geschoten heeft….

 12. Anna

  Een onderzoeksteam waarin de VS en Kiev de leiding hadden. Kiev die alle gesprekken heeft aangedragen. De mogelijke dader mag meedoen aan een onderzoek. Waarom mocht er geen Rus aanwezig zijn bij dat onderzoeksteam. De Amerikanen willen ten koste van veel mensenlevens Oekraïne bij de EU. Dus, die gaan vrijuit. Vanaf eerste minuut volgens de Amerikanen waren het de Russen. Toch typisch. Heeft iemand ook maar een technisch bewijs gezien. Ze spraken over bewijzen. Waar waren die bewijzen dan. Afgeluisterde gesprekken door Kiev aangedragen door moordenaar Porosjenko.

 13. Anna

  Rusland moet de dader zijn. Stel dat de sancties opgelegd door de VS/EU aan de Russen onrechtmatig zouden zijn. Heeft iemand al enig feit gezien dat Kiev vrijpleit?

 14. Ni28

  Als Poetin niet achter de aanslag zat kon hij dat al lang zelf bewijzen. Door zijn interventie op de Krim en het Donbas kan hij dat niet. Hij had die BUK installatie geleverd, dat kan niet anders en die stomme Russiche separatisten hebben dat gedaan. Wat hem in een lastige positie bracht want onschuldig is hij niet. Dat is de meest aannemelijke theorie hoe het kon gegaan zijn. Hij zelf had geen baat bij het neerhalen van een civiele vliegtuig maar die idiote separatisten die niet met de installatie konden omgaan zijn de daders. Waarschijnlijk zijn die al geliquideerd.

 15. Anna

  Mooi verhaal. De Russen gaan in Rusland een Buk halen om in Oost-Oekraïne een personen vliegtuig neer te knallen en daarna rijden ze weer met de Buk naar Rusland.

  1. Ali Yas

   Zulke verhalen krijg je als Oekraïne in de eindredactie zit.

  2. Beukman

   Het was dan ook niet de bedoeling om een passagiersvliegtuig neer te knallen.Ik vond de beelden van destijds op youtube wel interessant: separatisten lopen rond tussen de smeiulende resten van het vliegtuig. Aanvankelijk triomfantelijk, tot er eentje opmerkt dat er wel erg veel bagage van gewone mensen ligt.

   In die tijd konden we nog op DDS en Xandershit lezen dat de lijken op het filmpje poppen waren, maar ook dat die mensen al dood het vliegtuig in waren gegaan.

   1. ome Bob

    dat kan je nou wel zeggen beukman
    ik heb me daar verder nooit in verdiept maar ???

    ik heb beelden van mensen op de crash plek ,
    je weet wel , waar je vriend Timmermans naderhand zo’n
    mooi traan wegpikte met de film van dat beertje ,

    dat er mensen die met lijken liepen te zeulen , die

    ENGE SEPERATISTEN WEET JE NOG WEL ,

    DAT HET NAAR LYSOL STONK ?????

    DE BEELDEN ZIJN ER HOOR, en die mensen logen echt niet

    de hielden alleen maar stoer beertjes omhoog , en rukten ringen af

    VOLGENS DIE PAARDENLUL TIMMERMANS ,

    maar goed die haalt nu bier voor euro 24.000 per maand

    onze redder van Nederland

    lateerrrr

    1. Beukman

     Ja oom Bob, er waren beelden waarop je kon ruiken dat het naar lysol stonk. Natuurlijk.
     Over Timmermans zijn we het verder wel eens. Laten we daar het glas op heffen.

  3. Ni28

   Voor u is Poetin onschuldig als een lammetje in de wei. Dat staat vast. Sprookjes nog niet ontgroeid?

   1. Anna

    Ni28. Waarom zou de leider van Rusland Poetin separatisten opdracht geven om in Rusland een Buk op te halen, daarmee naar Oost-Oekraïne te rijden om een passagiersvliegtuig met 300 personen neer te knallen en dan heel snel de Buk terug te brengen naar Rusland.
    Wat een onzinnige conclusie van dat onderzoeksteam met aan de leiding VS en Kiev, moordenaar Porosjenko. Feit blijft dat Amerikanen die meteen de conclusie naar buiten brachten dat de Russen de daders waren ook op staande voet sancties invoerde voor de Russen. Europese handel in de min en VS in de lift.

    1. Ni28

     Er was natuurlijk geen opdracht om een passagiersvliegtuig naar beneden te halen maar de domheid en onbekwaamheid van enkele separatisten. Het valt te bedenken dat de BUK raketten gebracht zijn om Oekraïense militaire vliegtuigen neer te halen. Na deze blunder met de MH-17 moest de installatie zo snel mogelijk weggehaald worden om elke verdenking tegen te kunnen spreken hetgeen is ook gebeurd. U bent niet weg van de Oekraïners maar dat ben ik op zich ook niet. Maar laat dat de uitkomst niet bepalen.

  4. ome Bob

   ja, en dan ook nog 1 die sinds 1995
   niet meer gebruikt wordt in Rusland

   ja, voor sprookjes moet je bij de 30 zilverlingen boys zijn ,

   heel facebook loopt vol , whahahahahaha

   ik zie 99 % kiev de schuld geven , en beukman vindt van niet whahahaa

   die man loopt werkelijk achter alles aan in de wereld wat niet deugt ,

   ongelofelijk !!

   OVER JE ZIEL AAN DE DUIVEL VERKOPEN !!!!

   1. Beukman

    NOU OOM WC-EEND ,

    Ik heb gezien hoe ze op de rUSSISCHE tV OMGAAN met mensen DIE NIET IN DE PAS LOPEN MET DE RUSSISCHE MSM .

    die worden gewoon DE STUDIO UIT GEKNIKKERD .

    Waanzinnig WOEHAAA !!!
    Ik weet genoeg . Rusland heeft zichzelf belachelijk gemaakt , en wrijft DE VLEK ER STEEDS VERDER IN.

    HOeveel betaalt het Kremlin jou nou om dds HET STANDPUNT VAN DE RUSSISCHE MSM UIT TE DRAGEN , Bobski ? Wel lastig zeker DAT JIJ MOET KIEZEN TUSSEN TWEE LOYALITEITEN , maar wat je ook kiest , een LANDVERRADER ben je sOWIESO ?!?!

    Koffie nu , laterrrrr ….

 16. ome Bob

  nou sneller dan het geluid ,
  LEES JOOST NIEMOLLER , DIE AANWEZIG WAS OP DE GEWELDIGE
  PERSCONFERENTIE
  van de PUTIN DID IT BROTHERS , WHAHAHAHA

  I REST MY CASE , dus al 27 maanden heeft Ome Bob al helemaal gelijk ,

  maar dat wist ik al ,

  volgende , whahahaha

 17. zomaar

  WC-EEND KWAAKT DAT HET EEN EEND WAS , wat moet je daarmee ?.

  1. Beukman

   Wel een beetje respect voor oom Bob, @zomaar.

  2. ome Bob

   ahaaaaaa, beste zomaar

   kan je ook maar iets van ome Bob , ontzenuwen , als onwaarheid aanmerken, dan wel als een leugen kenmerken misschien ?
   als mensen die dit hele gebeuren van dichtbij alles meegemaakt hebben
   en gewoon vertellen wat ze gezien en gehoord hebben
   7 jaar lang

   dan werk je bij WC eend ???

   ik wil graag discussieren en proberen elkaar te overtuigen ,

   maar U komt nu dicht op HET NIVEAU Simon, Buurman, C,P. Beukman c.s. terecht

   dus loze opmerkingen maken , terwijl we 27 /26/ 25/ 24 maanden geleden alles al ontzenuwd hebben

   en daar zat peter selie ook al bij ,

   dus graag een beetje feiten graag ,

   want wij van WC eend hebben voor hetere vuren gestaan in Kiev

   1. zomaar

    ome , dat maakt @Beukman ervan !.

    ik had het niet over u , WC-EEND KWAAKT DAT HET EEN EEND WAS , wat moet je daarmee ?..

    de bedoeling is en was!!, dat onze linkse politiek (wc-eend) kwaakt dat het een (Rusland) was , met de vraag wat moet je (met dit onderzoek , van hen die zelf schuldig zijn !, door hun vliegtuigen door deze zone (oorlogszone) laten vliegen ), wat moet je daarmee?.

    en @beuk gaf hier een draai aan , omdat het per toeval onder een posting van u kamt te staan .

    en zo zien wij weer hoe geraffineerd de linkse opponenten zijn .

    1. ome Bob

     whahahahaha,
     dank voor de uitleg,
     ik dacht dat je ook door de mand viel
     dus mijn oprechte excuses ,

     als je dit leest ga ik zo iets verschrikkelijks op deze side gooien

     wat redelijk GOED NIEUWS IS , MAAR HET HELE ONDERZOEK VAN 27 MAANDEN
     IN 1 X ALS WASSEN NEUS BEKEKEN KAN WORDEN

     dus DAT HELE ONDERZOEK TEAM IS ZOCURRUPT ALS DE NETEN

     EFFE GEDULD , a.u.b.

     1. Beukman

      Nee OOM WC-EEND met je innige wc-eendbanden met Oekraïne. Het onderzoek maakt gehakt van de WISSELENDE THEORIETJES die oom Putin de ether inslingerde, zoals dat de MH door een straaljager uit de lucht werd geschoten, of juist door Oekraïners vanaf de grond. Gehakt van jouw FORMALIDE LIJKEN. Gehakt van Nielullers praatjes over LAAG OVER VLIEGENDE STRAALJAGERS.

      Laterrrrrr

    2. ome Bob

     BESTE ZOMAAR

     lees en huiver over de onderzoekleugens, die ingelaste bukraket transporten . deden mij een licht opgaan !!

     IK DENK IK HEB DIE FILMPJES MAANDEN GELEDEN AL GEZIEN , EN OOK OPGESLAGEN
     NOU DAAR KOMT NR 2

     de eerste heb ik net geplaatst voor onze eu landverraders op deze side hier komt nr 2 ,

     geweldig, wat de natuur al niet voor je kan doen , de Bukraket rijdt weer dwars door de beelden ,

     ga effe zitten kijk eerst opname 1, die staat ergens hieronder

     dit is nr 2 ,

     AANGELEVERD BEWIIJS AAN DE ONDERZOEKSCOMMISSIE DOOR ONZE NIEUWE EU VRIENDEN IN KIEV whahaha

     komt tie , kijk en geniet ,
     https://www.youtube.com/watch?v=m140AXJxfyY

     eens kijken hoe snel de EU wakker wordt incl. onze landverraders in de beste regering sinds Adolf
     en hier op de side

     whahahahahaha

 18. WWW

  Na 2 jaar, heb ik nog steeds geen satellietbeeld gezien. Ook nog steeds geen sikkepit bewijs. Vond het allemaal zeer teleurstellend en zeker niet overtuigend.
  Ook werd er nogal gehamerd op het feit dat men het 100% zeker wist. Maar bewijs?

  1. Robert Leiden

   NL onderzoekers hebben in het begin al VS info kunnen zien. Echter dat zijn satelliet beelden die natuurlijk militair geheim zijn. Als je die beelden vrijgeeft geef je ook informatie over hoe duidelijk en hoe gedetailleerd die beelden zijn. Ik kan mij voorstellen dat de VS terughoudend is om die info bekend te maken aan Rusland.
   Gister werd aangegeven dat men nog veel meer bewijs had maar dat in het belang van het onderzoek en rechtszaken achter de hand hield.
   De conclusies die gisteren zijn gepresteerd zijn gedaan op basisvan onderzoek naar 5 miljard internetpagina’s, een half miljoen video en foto’s, meer dan 200 getuigen, 150.000 telefoongesprekken, 3500 tapgesprekken, meer dan 6000 processen verbaal.
   Geen bewijs? Allemaal een complot? Tuurlijk…

   1. ome Bob

    tuurlijk ,welterusten
    ik zal vragen of ze het jaarlijkse vuurwerk in Scheveningen

    dit keer naast je bed afschieten ,

    iedereen komt hiet met zijn gegevens ,

    en jij komt weer als EU vertrouweling met de Timmermans waarheden

    het is geheim , en dan geven ze hun gegevens weg

    effe oefenen , DONDERSTRAAL TOCH EFFE OP ,

    DIT IS 27 /26/25/24/23/22/ EN 21 MAANDEN GELEDEN ALLEMAAL AL VOORBIJ GEKOMEN !!

    en nu denken ze, kom we doen het nog effe dunnetjes over !!

    ze nederlander is toch te dom om alle te begrijpen

    zal ik een filmpje op het internet zetten ,

    waar de zogenaamde , verstopte , BUKraketten wagen de kant van Kiev oprijdt ??

    wat een gelul , geen feiten, geen argumenten, het was geheim

    nou als de USA de beelden had die wel uitkwamen,m stonden ze

    dagelijks in alle nieuwsbladen en op alle TV netten

    volgende graag

 19. Niek

  Die Russische rebellen werden al vanaf het begin vooringenomen en vreselijk bevooroordeeld gedemoniseerd!
  Er is natuurlijk NOOIT excuses gekomen door die linkse msm media, toen bleek dat ze die beertjes en pluche beestjes gewoon met een goed motief hadden verzameld! Walgelijk, die hele magnetronsoap!

 20. Bes Tolen

  Het verhaal over het transport van en naar Rusland roept vragen op. O.m. of dit het enige ”geschikte” exemplaar was waarover dat de opstandelingen ooit hebben kunnen beschikken en dan ook korte tijd. Voor bediening moet toch ook gedisciplineerd langduriger worden geoefend. (Zo was het vroeger in Nederland wel).
  Mocht wat als feiten wordt gepresenteerd onderuitgehaald kunnen worden of aan duidelijke twijfel onderhevig zijn dan is dat een smet op de parlementaire democratie. Voor nabestaanden worden dan ook de problemen groter. De gevolgen kunnen erg ongezond zijn voor juist Nederland.

 21. Anna

  Komt er nog een kritische noot vanuit de PERS?
  Geheime dienst Kiev en onderzoek via internet?
  Of is de media blij en tevreden nu de Russen als dader worden genoemd.

  1. Anna

   Hebben we anno 2017 een kritiekloze pers?

  2. Anna

   Hebben we anno 2017 een kritiekloze pers?
   Ze keken ook al weg toen er 10.000 doden vielen waaronder heel veel kinderen.

 22. Anna

  Stel dat ze in Kiev de daders zijn. Zouden dan de Amerikanen nog alle wapenfabrieken in beslag kunnen nemen. Amerikaanse bedrijven staan in de rij om al die fabrieken in Oost- Oekraïne te liberaliseren. Over te nemen met een Amerikaan als leider. Fabrieken die al bestaan vanuit sovjet tijdperk met Russische kennis en kunde. De daders moeten dus sowieso de Russen zijn.

 23. Peter Selie

  Waarom het OM bij MH17 nog niet eens het begin van een zaak heeft

  Door Joost Niemöller

  Vandaag vond de persconferentie plaats van het JIT, de ad hoc onderzoeksgroep waarin o.a. het OM van Nederland plaats heeft. Dit onderzoek van het JIT dient als voorbereiding van een rechtszaak.

  Het was een persconferentie die alleen maar vragen opriep.

  Zo werd domweg gesteld:

  Het scenario dat de MH17 is neergeschoten door een militair gevechtsvliegtuig kan worden uitgesloten op basis van radargegevens, verklaringen van getuigen en forensisch onderzoek.

  Nu, dat is interessant.

  ‘Op grond van radargegevens.’ Het punt was nu juist dat die radargegevens, zowel van Oekraïne, als van Rusland, ontbraken! ‘Op grond van radargegevens’ kan dus juist helemaal niets geconcludeerd worden, aangezien die er niet zijn.

  ‘Verklaringen van getuigen.’ Er zijn vele, misschien wel tientallen getuigenverklaringen van militaire straaljagers. Bij sommige van die verklaringen kun je vraagtekens zetten. Andere zijn heel uitvoerig en precies. Heeft het JIT geen van die getuigen gesproken? En indien wel, op basis van wat zijn die verklaringen verworpen? Hier mogen we dus naar raden. Een beetje advocaat zou hier pijnlijke vragen over op kunnen werpen.

  Het JIT heeft zowel vanuit Rusland als Oekraïne genoeg radardata verkregen die – in samenhang bezien – een voldoende compleet beeld geven van het luchtruim boven Oost-Oekraïne.

  Dat kan het OM niet menen! Twee dagen geleden presenteerde het Russische ministerie van Defensie radargegevens waaruit blijkt dat er helemaal niets te zien was in de directe omgeving van MH17! Een Buk was er dus niet. Of liegen de Russen? Het OM kon hierop alleen maar antwoorden dat het niet zien van een Buk niet bewijst dat er geen Buk was. Misschien. Maar de Russen gaven aan bijvoorbeeld wel een hele kleine drone gezien te hebben, op Russisch grondgebied. Ze konden dus erg veel zien met hun radar. En zo’n enorme stalen Buk dus al helemaal. Het OM gaf ook aan dat ze de radarbeelden van de Russen nog niet hadden ontvangen. Ze wisten dus niet waarover ze spraken. Ze zeiden maar wat. Dat kun je voor een rechter maar beter niet doen.

  Hieruit blijkt dat zich op het moment van de crash geen andere vliegtuigen in de nabijheid van MH17 bevonden die het vliegtuig hadden kunnen neerschieten.

  Maar wie zegt dat die vliegtuigen zich in de nabijheid moesten bevinden? Militaire jets kunnen laag over de grond vliegen. Onder de radar door. Ze kunnen van daaruit een air to air raketje afvuren. Mogelijk ook onzichtbaar voor de radar. Dat zal het OM allemaal moet weerleggen voor een rechter, willen ze deze plompverloren stelling hard kunnen maken. Met name ook omdat getuigen, waarvan het OM kennelijk niets wil weten, juist aangaven dat de jets laag overvlogen, en pas na het afschieten, hoogte kozen. Wat normale strategie is. Had het OM goede gronden om al deze verklaringen terzijde te schuiven? Ze zeggen er verder niks over. Uit andere filmpjes is bovendien te zien dat de Oekraïense jets vaker laag overvlogen in het gebied.

  Dit wordt bevestigd door informatie die onlangs van de Verenigde Staten is verkregen.

  Aha. De mysterieuze ‘staatsgeheime’ informatie van de Amerikanen. Die ook bij een rechtszaak niet gepresenteerd mag worden. Zal een rechter dat soort geheime en onzichtbare bewijzen accepteren? Dubieuze rechter zou dat zijn.

  Ook de Russische Federatie heeft deze week bekend gemaakt over ‘nieuwe’ primaire radarbeelden te beschikken. Op basis daarvan trekt de Russische Federatie eveneens de conclusie dat daarop geen tweede vliegtuig te zien is dat MH17 kan hebben neergeschoten.

  Toch nog maar eens goed naar de Russische persconferentie kijken dan. Ze trokken die conclusie namelijk helemaal niet. Ze zeiden alleen maar dat er niets op hun radar te zien was. Geen Buk. Uit geen enkele richting.

  En dan:

  Bij sectie op de lichamen van de cockpitbemanning zijn meerdere deeltjes gevonden die afkomstig zijn uit de springkop van een BUK-raket uit de 9M38 serie. doorboord, dwars door het cockpitraam heen.

  ‘Meerdere deeltjes in ‘lichamen.’ Dat is interessant. Volgens de Onderzoeksraad voor de Veiligheid was er maar één deeltje gevonden in één lichaam. Het lichaam kan niet opnieuw onderzocht zijn, want het is onmiddellijk vervoerd naar Maleisië en volgens islamitische wetten direct begraven. Of is het lichaam opnieuw opgegraven? Vragen, vragen.

  Het JIT heeft de aanvoer- en afvoerroute van de BUK-installatie grotendeels in kaart kunnen brengen. Dit is gebeurd op basis van tapgesprekken, verklaringen van getuigen en foto’s en video’s die van getuigen zijn ontvangen of zijn gepost op social media.

  Die ‘tapgesprekken’ zijn essentieel voor het bewijs. Ze leggen de linken naar personen. Maar waar komen die vandaan? Het OM vertelde dat niet, en tijdens de persconferentie werd er door geen enkele journalist naar gevraagd.

  Ik was aanwezig op de persconferentie en vroeg als enige wel naar de bron. Het antwoord was onthutsend. De bron was de Oekraïense geheime dienst!

  Eerst werd nog gezegd dat het onder andere de Oekraïense geheime dienst was. Maar daarna moest het ‘sectorhoofd van de Dienst Landelijke recherche Nationale Politie Nederland’, Wilbert Paulissen, toegeven dat alle telefoontaps waren aangeleverd door de Oekraïense geheime dienst. Wat is dan de waarde hiervan? Het klinkt allemaal aardig in zo’n snelle show, maar in een rechtszaak is de waarde van dit soort taps natuurlijk nul. Tenzij we het over een politiek rechtszaak hebben. (Wat ik niet wil uitsluiten.)

  Die getuigenverklaringen vonden plaats, zo werd en passant verteld, onder ‘Oekraïens recht.’ Geen idee wat we daaronder moeten verstaan, maar wat zijn getuigenverklaringen onder Oekraïens recht waard voor een niet-Oekraïense rechter?

  Bij die getuigenverklaringen doet zich bovendien een ander probleem voor. Het OM verspreidde een filmpje met een animatie en met een aantal internetplaatjes. Ze vroegen: wie heeft dit gezien? Tja. Je vindt, zoveel jaar na dato, altijd mensen die iets hebben gezien wat ze voorgeschoteld wordt. Zeker wanneer dit gebeurt met levendige filmanimaties en foto’s. In een serieuze rechtszaak is dit dus niks waard. Het is niet wetenschappelijk, zoals ik vandaag nog mocht uitleggen voor Russia Today.

  Maar geen van de Nederlandse journalisten lijkt zich dit soort dingen af te vragen. Iedereen is blij met de filmpjes. Nu is ‘bewezen’ wat ze toch al wisten. Één groot feest van zelffelicitatie. Leuk. Maar voor een rechter kan je er niets mee.

  Over een eventuele rechtszaak kon het OM niets vertellen. Logisch. Ze hebben in de verste verte nog niet eens het begin van een zaak. Dan kan de rechter ook maar beter uit beeld blijven. De Hoofdofficier van het OM, Fred Westerbeke, had het dan ook niet over ‘de rechter’, maar over ‘een rechter.’ Een heel ver weg verhaal dus. En niemand die dat ook opmerkte.

  Ik zou verbijsterd zijn geweest als ik in het MH17 dossier niet de verbijstering allang voorbij was. Kafka is er niks bij. Arme slachtoffers.

  1. Wim

   Wel grappig getuigen, die voorval hebben gezien kunnen straf vermindering krijgen of een ander identiteit in Oekraïne of Australië. Nu is al de vraag waarom getuigen gestraft moet worden. Maar stel dat een getuige werkelijk iets heeft gezien wat gebeurd is en dit in nadeel van de Oekraïne is terwijl Oekraïne deel is van de onderzoek commissie. Dan is zijn volgende identiteit in de hemel.

  2. ome Bob

   dank je wel peter ,
   ik kreeg het gisteren niet van face book af !!

   lieve Anna, het zijn ondertussen 12.000 doden

   24.000 gewonden , meest vrouwen en kinderen

   en een volledig vernietigde infrastructuur , zoals ziekenhuizen , luchthaven
   water installaties ,

   Ja, onze vrienden Hansie de rolmops , Guy de tandenfee, zwaaiende met de dikke volgevreten vingers ,met

   wi cum tu hilp yu , cum tu iu , hebben geweldig werk verrricht

   je eigen landgenoten doodschieten omdat ze gemeentehuizen bezet hielden

   maar uw VVD vrienden vinden het normaal en geweldig !!

   dank voor de hulp huggie ome bob

 24. Sniper666

  Kijk allemaal eens op de kaart in de bosatlas ofzo. Als Oekraïne succesvol binnen de westerse invloedsfeer gebracht kan worden is Moskou hemelsbreed nog maar 500 km. verwijderd van de meest oostelijke grens van Oekraïne. Tevens is dan lastig te plaatsen lapje grond met de naam Moldavië ingekapseld en afgesneden van moedertje Rusland. Strategisch zou het land een prachtige buffer vormen tussen Rusland en de NAVO EU.

  Het omgekeerde is ook waar, reden voor heer Putin de Krim in te lijven.

  Het gaat gewoon weer om macht en geld en de nabestaanden hebben het nakijken.

 25. Ruud562

  “Nu dus tijd voor actie: dan kunnen we eindelijk eens wat bad guys gaan inrekenen”

  Nou Tim, de échte schuldigen zijn indirect Van Balen en Junker, die de boel in de Oekraïne de boel ophitsten, waarna de burgeroorlog begon!
  De échte schuldigen Tim,zijn degenen die het vliegtuig willens en wetens over dat oorlogsgebied lieten vliegen! Terwijl bekend was dat andere vliegtuigmaatschappijen dat niet deden vanwege het gevaar!
  Nee Tim, een soldaat of zijn meerderen, in actief oorlogsgebied kan je niet betichten van misdaden, zij deden hun werk zoals van hun werd verwacht: het beschermen van land-, lucht en watergebieden tegen de vijand! Dus nogmaals, de échte misdadigers vind je in het Westen!

 26. Anna

  Vraagt niemand zich af waarom corrupt Kiev niet de dader kan en mag zijn. Leider JIT Rutte en Kiev mochten eigen vlees keuren. Dat hele onderzoek stinkt.

 27. Ruud562

  En verder blijf ik mijn twijfels houden over het onderzoek! Maar ja, uit politieke, strategische en economische redenen gaan onze leiders heel ver, heel ver. En de massa trapt daarin, zoals gebruikelijk! Kijk alleen al naar de (komende) verkiezingen.
  Mijn theorie? Dat de Oekraïne (én onze leiders) er véél meer vanaf weten, maar dat uit eerder genoemde belangen dat nimmer boven tafel mag komen!

 28. ome Bob

  SPECIAAL VOOR ,
  onze vrienden Robert Leiden , Beukman NI28 en nog 1
  en de rest van nederland,
  iedereen heeft de uitkomst gezien de afgelopen uren ??? van het
  fameuze onderzoek van 27 maanden ?? MOOI !!
  Yes heel mooi ,
  dus PUTIN DID IT ??? BEWIJS 0
  MAAR dan nog Putin did it ,

  U heeft allen het geweldige animatie filmpje gezien , aangevult met de camera , video opnames om het filmpje geloofwaardig te maken ,
  ik wist al dat ik het ergens had, en
  WAT SCHERTST MIJN VERBAZING ??
  Ome Bob , had heel veel in zijn verzameling !!

  dus mag ik u allen even vooorstellen , aan de ingelaste opname in de onderzoeksfilm
  NAAR DE WAARHEID , DUS DE ECHTE WAARHEID !!!!

  27 maanden hebben onze onderzoeks kanjers zich bezig gehouden met het vinden van de daders ,
  en de naam moest eindigen op VLADIMIR PUTIN sinds dag 1 ,

  dus hier zijn de aangeleverde beelden door UW VRIENDEN IN KIEV !

  gaat zitten en laat U verrassen , dat hele kutfilmpje is dus gewoon gelogen, en in elkaar gedraaid , om de leugen van 20 minuten na de crash
  PUTIN DID IT, hard te maken

  wat een amateurs , ongelofelijk , kan iemand dit naar de regeringspartijen doorsturen ??
  dan wel zo snel mogelijk , en laat die hele onderzoekscommisie oppakken en inde gevangenis pleuren

  ALSDUS OME BOB , kijk en huiver, dit wordt u door uw meest geweldige landverraders en NSBers op uw mouw gespeld ,

  veel plezier

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVvgaJYKRM8Y%26app%3Ddesktop&h=bAQEye24e

  1. Robert Leiden

   Honderden specialisten van het JIT komen met een onderbouwde presentatie en dat is allemaal niet waar door deze ene mijnheer? Moeilijk te geloven.
   Hoe weet je zeker dat dat dit geen fake is?
   Dat de betreffende mijnheer niet is omgekocht?

   En hoe zit het met de radarbeelden?
   In 2014 kwam Rusland met radar beelden waaruit bleek dat een Oekraïense straaljager bij de MH17 gevlogen had.
   Afgelopen week kom Rusland met plotseling gevonden radarbeelden waarin die Oekraïense straaljager helemaal niet meer voorkomt!

   En de vervalste satelliet foto’s? Hoe verklaar je die?
   http://nos.nl/artikel/2038796-rusland-manipuleerde-satellietbeelden-mh17.html

   Jammer Bobski,
   De bewijzen van het JIT zijn toch echt sterker en wijzen toch echt naar jouw geliefde rebellen en Russen.

   1. ome Bob

    dat deze beelden geen fake zijn ??
    DAT ZIE JE TOCH IN DAT FILMPJE MAFKEES !!!

    deze opnames zijn al maanden oud ,

    en KIEV DACHT ZE EVEN TE GEBRUIKEN ??

    whahahahahahaha
    ze zijn door de onderzoekscommissie in het animatie filmpje gebruikt ,
    de volgende komt eraan
    het transport is maanden van te voren gefilmd ,whahahahaha

    27 maanden beste EU trol , 27 maanden,

    en na 1 dag , komt de leugen al boven water,

    op mijn geplaatste filmpje, is het conVOOI , 14 dagen voor de crash goed he
    en de morons gebruiken het in het animatie filmpje,

    JOUW VRIENDEN !! WHAHAHAHAHAHA

    PUTIN DID IT , WHAHAHAHAHAHA

    JE KAN NOG NIET LEZEN OOK MAFKETEL, TEVENS TROL

    er staat dat er geen bukraket op alle beelden voorkomen
    MAAR WEER AARDIG GEPROBEERD HOOR, LULLO

    1. Beukman

     Woehaa !!! OOM WC-EEND !
     Heb je de Russische versie al bekeken ???

     https://www.youtube.com/watch?v=w0lmr_fqcxc

     Die lelijke vent met die baard en die snor , enig idee wie dat is ???

     dat is Alexander Mikhailovich . Dikke mik tussen hem en oom Putin , zoals je weet . Zullen we die man voortaan maar MR. WC-EEND noemen ?
     Enig idee waar dit gefilmd is ? Kijk eens op die deur , dat logo . NOU ???

     O , nog wat . Shakhtarsk IS richting Rusland . Vreemd dat die vent net doet of dat niet zo is . TOCH ?

     Zalig zijn de naieven van geest , oom . Slaap zacht . dOEIII !!!!

     1. ome Bob

      ja, geinig he,
      dat de nederlandse internationale onderzoekers
      dit hebben gebruikt
      VOOR HUN FILMPJE !!
      EN ZE STAAN AL MAANDEN OP YOU TUBE !!!
      WHAHAHAHAHAHAHA

      en aangezien je dus de bel hebt horen luiden lullo
      tevens EU – betaalde trol

      het zijn dus 2 verschillende plaatsen , dat is pas WHAHAHAHAHA
      maar dan neem ik je niet kwalijk als hersenloze beton stuiteraar dat aardrijkskunde niet op de olo gegeven werd

      dus ze rijden dus weg van de russische grens !!!
      het filmpje is niet van 1 dag na de crash 18 juli
      maar van 5 juli ,
      en als bijkomstigheid

      aangezien het nog 2 dagen Ukrains gebied was , zijn het jouw SS-elite Svoboda vrienden, de kampbewaarders die met die truck rijden

      goed he , beste landverrader en nono , in een huurhuis

      dus hebben de onderzoekers goed werk verricht, een animatie filmpje als bewijs aanleveren dat dus VALS IS EN NIET KLOPT,

      DUS ?? PUTIN DID IT ??

      en wat die man die het in het russisch uitlegd ?? wie dat is ?

      ik had liever gehad dat het de geweldige Putin zelf geweest was .

      DUS ALS HET BAROSO, VERHOFFSTADT , VAN BAALEN , OF RUTTE geweest was dan had je kwijlend uit beide mondhoeken als een stabiel staande mongool juichend op de voorgrond gestaan !!

      dat is proza , NSBer ,

      dus beste landverrader , je komt met een lul reden ,

      FAKE MIJNHEER, FAKE !!! GEINIG HE

      alles wordt en werd uit de kast getrokken

      je commentaar of filmpje 2 ??? doodstil begrijp ik

      een buktransport laten zien op je animatie filmpje , met struiken in bloei ??????

      die OP 10 A 12 JUNI UITGEBLOEID ZIJN ?? WHAHAAHAHAHA

      DUS OOK DAT IS FAKE,

      de crash beste betonstuiteraar was op 17 juli , dus de natuur was in de war ??

      filmpje dus zeker 5 weken oud dus 5 weken voor de crash

      moet ik je ook de mig’s effe laten zien die ze niet konden vinden ?? met de uitgeschakelde radar van je vrienden in KIEV

      fake beukman, leugens beukman, jij met je hele EU
      en dat doe je ook nog voor een habbekrats
      zijnde 30 zilverlingen

      geweldig

      volgende

    2. Robert Leiden

     Beetje schelden en theatraal gedrag.
     Tot zover de argumenten van Bob.

     Maar geen woord over de verschillende radarbeelden die Rusland zelf aanleverde in 2014 en vorige week.
     Russische radarbeelden met Oekraïense straaljager in 2014, Russische radarbeelden zonder Oekraïense straaljager in 2016.
     Hoe verklaar je dat Bobznev?

     Een overzichtje van de Russische waarheden:
     http://www.raamoprusland.nl/dossiers/oekraine/283-de-kronkels-in-de-russische-versies-over-de-mh17

     Een land dat echt onschuldig is heeft zulk gedraai niet nodig.
     Kortom, de JIT argumenten zijn nog steeds niet onderuit gehaald.
     Je zal echt met wat beters moeten komen.
     Gaat niet lukken, dus nog meer hoofdletters en nog meer psycho gedrag van Bob.

     1. ome Bob

      dus er komen net berichten uit Oost – Ukraine

      dat volgens de onderzoek gegevens die nu gepubliceerd zijn

      ER DUS EEN BUKRAKET, van voor 1995 , UIT RUSLAND IS GEREDEN , OPGEHAALD UIT EEN MUSEUM ?? in Moskou !
      de enige die deze oude bakken nog gebruikt is al 21 jaar Ukraine
      DAARNA 250 KM vanuit Donesk, ?????????
      volgens de filmpjes naar
      HET OOSTEN RIJDT, als reclame tour ???
      250 km naar het oosten ??????
      hij kwam toch uit rusland ?
      neem ik aan ???? ,
      zo van
      dus eerst de rondtour ,
      zo van hebben jullie ons allemaal gezien ???? ,
      incl de 2 ingeplakte fake filmpjes van gisteren ,
      (doodstil is het daarop , gaaf he, niemand wakker maken )

      en daarna terug naar Rusland gereden ??

      whahahahahaa

      WAAROM ??, LOPEN LOSERS ZOALS JULLIE JE HELE LEVEN ACHTER DE ASSHOLES in de wereld aan ??

      USA 230 oorlogen n 200 jaar ,
      Isis opgericht , Al Quayda opgericht
      Yoegoslavie vernietigd
      Ukraine een 3e wereld land van gemaakt

      een coup in KIEV ,
      een regering samengestelt door frau Nuland, “”fuck te EU ”
      met svoboda leden , SS-elite mensen, en een USA trekpop als Poroshenko
      die 65 mensen levend laat verbranden , en dan roept het waren voetbalsupporters !!

      USA onze bevrijders ook nog ?? , o ja, Kursk en stalingrad vergeten ??
      toen lagen ze nog op het strand
      van duitsland een USA provincie van gemaakt .

      en de 30 zilverlingen followers Beukman , en de nieuwe uitvoering van onze landverrader Cp, simon , blijven heulen met de vijand !
      heel facebook loopt over , van het belachelijke onderzoek ,
      en
      2 mafkezen op de bres ,ja, je moet toch wat he ?

      iedere opmerking die je maakt , wordt verandert, lezen ??
      toen zijn de heren ziek gewesst op school ,

      dus beste landverraders , blijf doorgaan
      FAKE , filmpjes , en Putin did it
      nou
      kijk even hoeveel medestanders jullie hebben ?

      0 zijnde zero , noppes, niemand

      ik hoop dat je het eerdaags aan je kinderen wijs kan maken ,
      hoewel
      het zou mensen zoals jullie verboden moeten worden je voort te planten

      whahahahahahahahah

      en dan plaatst de dildo , het volgende aangeleverd door ???
      DOSSIERS UKRAINE ,
      Ik zou die man op dat zolderkamertje “”BELLINGCAT “” ER OOK EFFE BIJZETTEN

      DUS DE DADERS IN UKRAINE ,LEVEREN DE SPULLEN VAN ONZE LANDVERRADERS voor het geweldige rapport !! MOOI OM TE WETEN

      ZO lekker op een terras een heerlijk visje weghappen met een neut
      succes in jullie huurhuizen , whahahaha

      ome bob

 29. Bes Tolen

  Nederland hoort m.i. tot de meest geplunderde landen van de laatste twintig jaar. Het gaat hier om bedrijven, niet in het minst beursgenoteerde als om banken op meer manieren, als om onroerend goed. De Nederlandse politiek wist en weet geen enkel verweer op te brengen. Dit is mee sinds lang een aangenomen houding als het om de VS en de EU gaat en die lokt uit dat je steeds eenvoudig verliezer bent en het eigen binnenland verliest doordat er het ene na het andere bezit voor fancyprijzen de Nederlandse eigenaren wordt ontnomen. Dat is dan de prijs van de heerschappij van Amerika; vooral maar niet alleen op monetair gebied. Eerder had Nederland haar eigen monetair beleid maar dat wordt tegenwoordig door de Nederlandse politici als fout afgewezen. Dat is geen verdediging maar voetstootloos inleveren. Het ligt eenvoudig zo, dat het vroegere beleid niet meer wordt geaccepteerd door buitenlandse machthebbers en dat is wat anders. De Nederlandse politici zijn onmachtige lakeien en hebben niets voor Nederland en haar burgers gedaan. In tegendeel. Ze hebben waarschijnlijk niet eens het vermogen te zien wat er al sinds jaren gebeurt. Plundering. Naïevelingen. Als zij het niet zijn dan de bevolking wel.
  De Joego Slavische oorlogen kenden een heel uitgebreide indoctrinatie van de bevolking van de westerse landen. Dagelijks uitgebreid voor de TV. Toen al werden er opmerkelijk veel onwaarheden en tegenstrijdigheden verteld. Als eerste was dat wel dat Milosevic vijf oorlogen was begonnen. Wie over een goed geheugen beschikte en het verloop daarginds had gevolgd, kon weten dat dat niet het geval was. De politiek van de toekomst was in het Westen blijkbaar toen al gezet. Overheersing door de VS van alle bondgenoten. De NATO bleef in stand om dat te bevestigen. De overheersing erger dan ooit tevoren.
  De politieke situatie in het Westen ziet er desastreus uit. Zelfs zichtbaar is dat weinigen, zeer rijken, groepsmatig aan de macht zijn. Voor machtsuitbreiding werd in die negentiger jaren de basis gelegd. Zonder twijfel ook doordat er geen enkel gevaar meer dreigde vanuit het Oosten van Europa. Maar ook door globalisering waarbij de term Nieuwe Wereldorde inhoud werd gegeven. De zeer rijken, die nog veel rijker werden. Gesymboliseerd door de gang van zaken op bankgebied waar de meest invloedrijke grootbanken alleen maar groter zijn geworden en andere banken failliet zijn gegaan of veel kleiner zijn geworden. Er is nu de tamelijk nieuwe aanval op de Deutsche Bank, een bank die niet hoort bij een grote ring van banken, die zich vanouds nogal tot helemaal (internationaal zoals in de VS dan wel nationaal zoals in Spanje en Portugal) politiek beschermd weten. Vast staat dat Deutsche Bank niet op politieke steun hoeft te rekenen bij de afstraffing. Afstraffing vanwege de Amerikaanse vinding, de rommelhypotheken.
  De burgers, de hogere en de middenklasse, hebben het zwaarst te verduren. Voor velen is er maatschappelijk degradatie en dat najaren werken. Het christendom als uitvloeisel van eeuwenoude Romeinse politiek speelt hierbij de rol van verrader. Niet alleen maar als belangrijkste. Vertegenwoordigd door de paus en functionarissen namens kerken. Het ondergraven van maatschappelijke opbouw door massa immigratie en de bekostiging ervan. Onder meer door die rommelhypotheken. Ontworpen ten behoeve van de financiering van ninja’s. Christelijker kan het niet. In het bijzonder voor die Latino’s. die naar Amerika waren gekomen. Het begin van het ondergraven van het bankwezen. Het gaat nu veel meer dan alleen het ondergraven van dat. De toekomst van alle Europeanen staat op het spel. Ook die in Amerika. Wie redt? Trump? Poetin? Of komt er nog een ommekeer uit de bevolking zelf?

  1. Peter Selie

   Fantastisch Bes Tolen hoe je de vinger op de zere plekken weet te leggen, mijn dank hiervoor. Je hoort weinig van reguurders zoals jij, je moet ze met een lantarentje zoeken bij wijze van spreken, het zinkt maar niet in bij de gewone man of vrouw dat Nederland een wingewest is van de EU en Amerika, het Marshallplan was de eerste aanzet tot volledige privatiseringsdrift van de bestuurlijke elite, welke om de 4 jaren, nieuwe groot graaiers de kans geeft om Nederland verder uit te putten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.