Moorddadige terroriste Tanja Nijmeijer wil nog niet terug naar Nederland. Prima, laat haar vooral weg blijven!

Vanuit Colombia laat FARC-terroriste Tanja Nijmeijer weten dat ze nog niet klaar is voor een terugkeer naar Nederland. Wat mij betreft is Nederland ook nog lang niet klaar om Tanja weer op te nemen. Weg met dat gewelddadige vrouwmens!

De regering van Colombia en de marxistische terreurbeweging FARC hebben een vredesakkoord gesloten: daardoor leveren de terroristen nu hun wapens in, en gaan ze proberen op ‘vreedzame’ wijze hun communistische idealen te verwezenlijken. Hoe goed linkse idealen en Zuid-Amerika samengaan kunnen Venezuela, Brazilië en Bolivia navertellen.. maar goed, dat mag Colombia nu zelf gaan uitvogelen.

Hoe dan ook is Tanja Nijmeijer – de Nederlandse FARC-terroriste die uitreisde naar Colombia om aldaar mee te vechten – nu weer een soort van legaal, en dat bevalt haar wel. Ze durft zelfs weer te dromen over een terugkeer naar ons land:

,,Ik zou het fijn vinden naar Nederland te kunnen, weer Nederlands om me heen te horen, het landschap te zien, maar vooral mijn familie.”

Wat mij betreft: no way. We hebben al meer dan genoeg problemen met terugkerende Syrië-strijders die niet alleen zichzelf, maar ook de moordlustige ideologie van hun reisbestemming mee terug naar huis nemen. Een Colombia-strijdster die geen enkele vorm van berouw toont over het feit dat haar organisatie aanslagen pleegde, militairen vermoordde en onschuldige burgers ontvoerde.. ja, zo’n vrouw kunnen we óók missen als kiespijn in ons Nederland. We hebben hier al genoeg problemen met mensen die linkse idealen proberen te verwezenlijken;we hoeven niet ook nog eens mensen erbij te hebben die bereid zijn de wapens op te pakken om die socialistische heilstaat af te dwingen.

Gelukkig voor ons blijft het bij Tanja Nijmeijer die mijmert over Nederland. Ze blijft goddank voorlopig in Colombia, zo deelt ze mee:

“Tanja Nijmeijer wil Colombia de komende tijd helpen met „het opbouwen van een betere maatschappij”. Maandag wordt het historische vredesakkoord ondertekend dat een eind maakt aan ruim vijftig jaar burgeroorlog.

Het Nederlandse lid van de guerrillabeweging FARC zei in een radio-interview dat de VPRO vrijdagavond uitzond dat ze geen politieke carrière ambieert, maar ,,als het moet, dan moet het.””

Liever daar dan hier. En mocht ze toch naar Nederland komen, dan stel ik voor haar op te pakken en te vervolgen wegens het treden in vreemde krijgsdienst bij een terroristische organisatie. Ze wordt bovendien ook gezocht door de Amerikaanse justitie, dus we kunnen haar ook nog altijd uitleveren aan Uncle Sam. Hopelijk reserveren ze daar alvast een bijzonder armoedig celletje voor onze Nederlandse knuffelterroriste in Colombia.

Laat dat haar lot maar zijn. Zolang ze ons land maar niet in hoeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. van Urk

  Waarom niet? Ze is links en “ex”terrorist dat tegenwoordig in ons land omarmt wordt.

  1. Sarko

   Trol.. 🙂

 2. Wachteres

  http://www.ad.nl/buitenland/farc-biedt-excuses-aan-voor-massamoorden~ab4bc291/

  FARC biedt excuses aan voor massamoorden

  De Colombiaanse guerrillaorganisatie FARC heeft om vergeving gevraagd voor een van de grootste massamoorden in de geschiedenis van het land. FARC-commandant Iván Márquez overhandigde de inwoners van het dorp Bojayá gisteren een zwart Christusbeeldje als symbool van verzoening. ,,We zullen nooit meer zulke verschrikkelijke schade aanrichten”, zei hij.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.