Verdrietig maar heel mooi: hond begint te huilen als hij aankomt bij het graf van oma

Geen categoriesep 26 2016, 17:00
Wie denkt dat dieren helemaal niets geven om hun baasjes heeft duidelijk deze Siberische husky nog niet gezien, die in hondentranen uitbarst bij het zien van het graf van een belangrijk persoon.
Dit is een beetje verdrietig, maar ergens is het ook mooi. Wiley is een Siberische husky, en tijdens het uitlaten besloot zijn baasje Sarah om hem even langs het graf van haar oma te leiden. En dat leidde tot het volgende emotionele tafereel:
"'Wij missen haar ook,"' aldus Sarah terwijl ze het snotterende dier liefkozend over zijn hoofd aait. Grootmoeder is nu al een paar jaar geleden overleden, maar Wiley mist haar nog altijd. Bij het graf had het hier kennelijk even een kleine inzinking.
Niet iedereen wilde echter geloven dat de arme hond daadwerkelijk verdrietig was. Sarah had daar het volgende op te zeggen:

"'Ik ben geen dierenarts, dus ik kan niet zeggen dat hij omgekeerd aan het niezen is, zoals sommigen beweren. Ik kan je wel vertellen dat hij dat nog nooit eerder heeft gedaan en het sindsdien ook nooit meer. Wellicht antropomorfologiseer ik zijn handelingen, maar dit is hoe ik dit verlies probeer te verwerken. Deal with it."

[caption id="attachment_148149" align="aligncenter" width="676"]Sarah en haar dierbare wolfhonden, waaronder Wiley. Bron: Facebook. Sarah en haar dierbare wolfhonden, waaronder Wiley. Bron: Facebook.[/caption]
Wiley blijkt namelijk een hele gevoelige hond te zijn, die behalve Sarah ook nog talloze andere mensen geholpen heeft met het verwerken van rotsituaties:

"'Wiley is een therapie wolfhond die gewend is aan het helpen van veteranen die terugkeren met trauma's uit oorlogsgebieden. Hij zorgt voor therapie en zorg door middel van een programma genaamd Warriors and Wolves."

En nog een laatste uitsmijter voor alle haters:

"'Voor degenen die denken dat Wiley aan het sterven is kan ik je garanderen dat dat niet het gevoel is. We hebben een dierenarts bij het asiel en Wiley mankeert niets. Vrede en liefde toegewenst!"

Vrede en liefde, inderdaad. En we hopen dat Sarah de volgende keer een zakdoek bij de hand heeft als ze met Wiley het graf van oma bezoekt.. Het is toch zielig om te zien, zo.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten