Niets kon deze alleenstaande moeder weerhouden om haar zoon mee te laten doen met een vader-zoon ochtend op school

Deze alleenstaande moeder deed iets heel erg uitzondelijks voor haar zoon.

Terwijl  Yevette Vasquez haar zoon vorige week afzette op school, viel het haar op dat er wel heel veel auto’s bij school stonden.

Toen ze haar zoon vroeg waar al die drukte toch voor was, vertelde hij dat er een vader-zoon ochtend werd gehouden op school: Donuts with dad.

Op dat moment besloten ze om samen terug te keren naar huis en verzonnen ze een geniale vermomming. Op deze manier kon Elijah toch mee doen aan deze ochtend, zonder dat hij zich buitengesloten hoefde te voelen.

Ik was niet van plan om hem dit te laten missen, schreef Vasquez op Facebook. Ik weet dat het soms moeilijk voor hem is om klasgenootjes met hun vader te zien, maar dat is nu eenmaal het leven.

Samen kwamen ze tot de perfecte vermomming. Elijah gaf zijn moeder een nep snor, een simpel shirt, een hoed en natuurlijk een lekker luchtje. Nu was Elijah zover om terug te gaan naar school.

Yevette was behoorlijk nerveus toen ze naar school gingen vertelde ze aan FOX nieuws. Ze was dan ook blij verrast door alle positieve reacties die ze kreeg.

De meeste vaders vonden het echt heel erg cool, vertelde ze aan CNN. Ze vonden het allemaal ontzettend lief van mij dat ik dit voor mijn zoon wilde doen. Al kon ik wel voelen dat er een paar vaders waren die het misschien een beetje vreemd vonden.

Ook op Facebook waren de positieve reacties overweldigend. Deze post werd maar liefst 15.000 keer geliket en 5,500 keer gedeeld.

Elijah vond het natuurlijk fantastisch om dit samen met zijn moeder te kunnen doen. Wel had Vasquez een in mijn ogen goed punt. Ze zou graag op de hoogte willen worden gebracht, mochten er in de toekomst meer van dit soort events op school worden georganiseerd. Het zou toch heel erg jammer zijn als hij elke keer vanaf de zijlijn toe moeten kijken.

 

https://www.facebook.com/yevette.vasquez/posts/1233151170069378


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.