Politie in New York rekent de domste bommenlegger allertijden Ahmad Khan Rahami in

mg_ahmed_arrested_pic02
Foto: Screenshot WABC

De man die verantwoordelijk is voor enkele mislukte aanslagen in New York en New Jersey de afgelopen dagen, loopt niet meer rond op vrije voeten. Door een domme fout van deze nog dommere terrorist zit hij nu in een celletje.

Zo, van die mafketel horen we voorlopig ook niets meer. Ahmad Khan Rahami, die de afgelopen dagen bommen tot ontploffing bracht in de Amerikaanse staten New York en New Jersey, is ingerekend door de politie na een schietpartij waarbij de islamitische faalhaas het onderspit moest delven:

“Nadat zijn huis in Elizabeth was doorzocht, werd hij enkele uren later in het naburige Linden in de boeien geslagen na een vuurgevecht. Hij liep verscheidene verwondingen op maar was bij bewustzijn en verkeert niet in levensgevaar, zei een politiewoordvoerder. Op tv-beelden was te zien dat de verdachte op een brancard wordt afgevoerd.”

Ahmad werd ontdekt doordat een politie-agent een telefoontje kreeg over een persoon die aan het slapen was in de hal van een kroeg. De politie-agent dacht met een dronken zwerver te maken te hebben, maar dankzij de verspreiding van zijn beeltenis wist de agent in kwestie direct Ahmad te ontkennen.

Wat een faalterrorist dus:

Maar laten we verder gaan dan ons alleen verkneukelen op de hilarische domheid van Ahmad: de miljoenen inwoners van New York en New Jersey zijn weer veilig, en dat is veel meer waard dan een beetje leedvermaak vanwege een oliedomme islamitische terrorist die gelukkig wat IQ-punten miste om daadwerkelijk mensen te doden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

2 reacties

 1.   

  Tja, de meeste moslims zijn dom maar dit is dommer dan dom

 2.   

  De andere aanslag waarbij gestoken werd is door een Somali gepleegd

  Een Somali die al 15 jaar in de VS woont. Voordat hij mensen neerstak vroeg hij of ze moslims waren. Als de mensen zeiden dat ze geen moslims waren werden ze neergestoken.

  Report: Identity of St. Cloud, Minnesota Mall Attacker Revealed as Dahir Adan, Say ‘Leaders of Somali-American Community’
  http://www.breitbart.com/big-government/2016/09/18/man-shouting-allah-attacks-eight-st-cloud-minnesota-center-refugee-resettlement/

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!