PSV-speler Siem de Jong denkt dat jeugdige fan hem de hand komt schudden. Niets blijkt echter minder waar

Fans van Ajax, Feyenoord, AZ én alle andere Nederlandse voetbalclubs die niet uit Eindhoven komen kunnen deze vast wel waarderen…

Afgelopen zaterdag was een goede dag voor fans van PSV: op bezoek bij de Rotterdamse club Excelsior wonnen de Eindhovenaren met 3-1, en konden ze tevreden weer afreizen naar het zuiden.

Maar voordat die voor de Excelsioranen teleurstellende wedstrijd begon, deed één fan van de Rotterdammers alvast een poging om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. PSV-voetballer Siem de Jong kwam de spelersbus uitgelopen, en het slimme joch wist wel een manier om de zegevierende voetballer alsnog te slim af te zijn. Het ging dan niet om voetballen, maar wel om het geven van een hand:

Oei! Daar ging de voormalige Ajacied en speler van Newcastle United toch even lelijk de mist in! Getrapt in een flauwe grap van een brutaal klein jochie. Die zal Siem nog wel even gevoeld hebben in z’n ego…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.