Turkije islamiseert razendsnel: 23-jarige verpleegster aangevallen omdat ze een korte broek droeg

Welkom in het nieuwe Turkije van sultan Recep Tayyip Erdogan, waar vrouwen in korte broeken niet langer veilig zijn.

De situatie in Turkije wordt steeds erger. Dan heb ik het niet alleen over de massa-arrestaties van journalisten, academici, en docenten, maar ook over de steeds verder gaande islamisering van dat land. Onlangs werd een 23-jarige verpleegster namelijk aangevallen toen ze in een bus zat. De reden? Ze had het gore lef om een korte broek te dragen.

Welkom in het ‘Nieuwe Turkije’ van Erdogan, waar verwesterde, moderne vrouwen niet langer veilig over straat kunnen. En dat allemaal doordat de scheidslijn tussen staat en moskee steeds vager wordt — ongetwijfeld met het uiteindelijke doel om die scheidslijn helemaal te doen verdwijnen.

Onthoud dit als de zotten van DENK weer roepen dat Nederlandse belastingbetaler anders maar imams moeten betalen of dat Erdogan-fans in Nederland zogenaamd ‘slecht behandeld’ worden. Als dit soort types het voor het zeggen krijgen in dit land zullen we dit soort dingen ook in Nederland zien: op straat, in bussen en in de metro.

Is er dan helemaal geen goed nieuws? Jawel, uit de media-aandacht voor deze situatie blijkt natuurlijk dat er nog steeds heel veel Turken zijn die dit niet over hun kant laten gaan. Er is dus nog altijd hoop voor dit mooie, maar op dit moment bijzonder getroubleeerde, land.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Houtlijm

  Nou dat begrijp ik volledig, dat ze in elkaar is geslagen. Wat denkt ze wel: met een korte broek! Op straat! Zodat iedereen het kan zien! Haar blote benen! Helemaal onbedekt! En dat in zo’n hyperbeschaafd en tolerant land als Turkije! Dan vraag je er toch om! Ze hadden haar kaal moeten scheren, die hoer.

 2. Oeroeboeroe

  Het is te prijzen dat Michael van der Galien zijn oren niet laat hangen naar de toestand die momenteel heerst in het land alwaar hij woonachtig is, chapeau!

 3. Bromsnor

  Waar ik woon zie ik de laatste jaren kleine moslim meisjes met hoofddoekjes. Vroeger zag die dat niet. Nu begint het standaard te worden. Dat is ook een vorm van islamisering.

 4. Seneca

  @Bromsnor
  Ook ik heb dit geconstateerd, een zeer zorgelijke ontwikkeling. Meisjes van 5, 6 of 7 jaar die een hoofddoek dragen terwijl dit vlgs. de islamitische wetten niet noodzakelijk is. Ik weet het niet zeker, maar ik ben/was van mening dat moslim meisjes slechts een hoofddoek werd opgezet als zij de eerste maanstonde hadden gekregen. Meisjes van 6,7 of 8 jaar menstrueren nog niet dus dit is pure provocatie.

 5. zomaar

  ondanks dat links (leiders , denkers ) anders verteld !, en zij vinden dat het onder de knoet van de islam wel meevalt , lezen en zien wij nu weer het tegengestelde !.

  Turkije wordt dankzij Erdogan!, meer en meer islamitisch (kan haast niet anders Erdogan is (hangt) de soennitische islam ), een tak binnen de islam die geen anders gelovigen of denkende onder zich duld !, nu lezen wij dat ook onder dit regiem anders (vrijer) gekleed gaan uit de boze is.

 6. Wachteres

  Ons land islamiseert ook razendsnel.

  Mijn kleindochter wordt regelmatig voor ‘hoer’ uitgescholden. Jonge moslimmeisjes worden – zoals hier door Bromsnor en Seneca al werd aangehaald – meer en meer GEDWONGEN een hoofddoek te dragen. Er zullen in ons vrije westen steeds meer vrouwen in een boerka of helemaal gesluierd rondlopen. ‘Stoere’ islamitische jongens plegen – als hen iets niet aanstaat of zonder enige reden – al heel jong geweld.

  Er zullen zich binnen de EU steeds meer moslimfundamentalistische partijen manifesteren en die partijen en moslimfundamentalisten binnen andere partijen zullen steeds meer invloed krijgen.

  Het IS-geweld zal steeds meer toenemen. Dankzij de EU kunnen de aanhangers vrij binnenstromen en die zullen ongetwijfeld contact zoeken met de bewonderaars die hier al zitten en gezamenlijk zullen zij zich voorbereioden op ‘de dingen die gaan komen’.

  Wij worden als maatschappij meer en meer geconfronteerd met de problematiek en het geweld uit het Midden-Oosten, iets waar wij niet om hebben gevraagd.

  En of dat nog niet genoeg is: de EU-regering wil Turkije ABSOLUUT binnen Europa halen. Men snapt wel dat dit momenteel geen goed idee is – de EU wordt steeds minder populair bij het volk – maar als de EU enigszins de kans krijgt, zal zij de gelegenheid aangrijpen, hoe de situatie daar ook is.

  Als dat gebeurt, dan zijn wij deel gaan uitmaken van het Midden-Oosten of dat Midden-Oosten maakt deel uit van ons gebied en ook Afrika zal binnen onze grenzen komen te liggen.

  En dan is de linkse droom werkelijkheid geworden:

  ‘one united brotherhood of man’, een gemengd ras, waarin de blanken niet meer ‘superieur’ zijn.

  1. zomaar

   het al weer enkele jaartjes geleden ,toch als ik het mij goed herinner , stond deze vrouw Ien.Dales vanaf de politieke kansel te preken !, dat ons bloed vermengd moest worden met de toen ons toekomende gastarbeiders !.

   ach ik was nog jong en onbezonnen , toch naderhand begreep ik dat zij ons opriep tot hoererij !, omwille de gastarbeiders van toen en de islamitische immigranten te plezieren.

   kijk dat zijn nu echt de rode linkse vrouwen , gelijk op de rug vol overgave .

 7. Wachteres

  http://www.liveleak.com/view?i=dc1_1474131096

  The New Country : mad campaign for the colonization of Sweden

  The new Sweden Video

  Een krankzinnige campagne voor de kolonisatie/islamisering van Zweden.

  Een schokkend voorbeeld van het kwaadaardige linkse denken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.