Image

Turkse nepjournalist: 'Tuigvloggers worden opgepakt omdat ze van sultan Erdogan houden!'

Geen categoriesep 15 2016, 14:00
De Turk Fatih Özyar noemt zichzelf 'journalist,' maar is feitelijk niets meer of minder dan een propagandist voor de autocraat Erdogan en Turkse nationalisten die de boel verzieken in Nederland.
Zoals wij gisteren berichtten heeft de politie de Turkse 'journalist' Fatih Özyar opgepakt omdat hij zich niet zo stilletjes gevoegd had bij de Zaandamse tuigvloggers Ismail Ilgun en diens vrienden. Deze propagandist prees de Nederturkse hooligans de hemel in.
Wat hij precies zei? Nou, kijk de video hieronder even:
Hij beweerde dus, terwijl hij recht de camera in keek, dat Ilgun en zijn tuiggenoten opgepakt zijn omdat ze de Turkse president Recep Tayyip Erdogan steunen. Het is duidelijk dat dit een gigantische leugen is. Er zijn talloze Nederturken die de autocratische Turkse president met hand en tand verdedigen. Hoewel dat afschuwelijk is, is dat geen reden voor de politie om ze op te pakken.
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’
Nee, waar het hier om gaat is dat deze tuigvloggers een hele buurt terroriseren, raadsleden bedreigen, en buurthuizen vernielen. Oh ja, en ondertussen maken ze ook nog eens video's waarin ze "kaaskoppen" (lees: autochtone Nederlanders) bedreigen en illegale wapens bij zich hebben.
De leugenaar Özyar negeert dat soort informatie en roept gewoon heel bij voor het oog van Turkse camera's dat dit tuig feitelijk het slachtoffer is.
Laat me iets heel duidelijk maken, als iemand die daadwerkelijk weet wat er in Turkije gebeurt: als Ilgun en zijn soortgenoten dit soort fratsen uithaalden in Turkije zouden ze zonder pardon worden vastgezet. Ze zouden achter tralies verdwijnen en de sleutel zou weggegooid worden. Zo gaat men in Turkije om met dit soort randcriminelen.
Özyar mag God op zijn blote knietjes danken dat we in Nederland niet zo te werk gaan. Als dat wel zo was werd hij nu namelijk vervolgd voor aan terrorisme gerelateerde misdrijven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten