Turkse nepjournalist: ‘Tuigvloggers worden opgepakt omdat ze van sultan Erdogan houden!’

De Turk Fatih Özyar noemt zichzelf ‘journalist,’ maar is feitelijk niets meer of minder dan een propagandist voor de autocraat Erdogan en Turkse nationalisten die de boel verzieken in Nederland.

Zoals wij gisteren berichtten heeft de politie de Turkse ‘journalist’  Fatih Özyar opgepakt omdat hij zich niet zo stilletjes gevoegd had bij de Zaandamse tuigvloggers Ismail Ilgun en diens vrienden. Deze propagandist prees de Nederturkse hooligans de hemel in.

Wat hij precies zei? Nou, kijk de video hieronder even:

Hij beweerde dus, terwijl hij recht de camera in keek, dat Ilgun en zijn tuiggenoten opgepakt zijn omdat ze de Turkse president Recep Tayyip Erdogan steunen. Het is duidelijk dat dit een gigantische leugen is. Er zijn talloze Nederturken die de autocratische Turkse president met hand en tand verdedigen. Hoewel dat afschuwelijk is, is dat geen reden voor de politie om ze op te pakken.

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’

Nee, waar het hier om gaat is dat deze tuigvloggers een hele buurt terroriseren, raadsleden bedreigen, en buurthuizen vernielen. Oh ja, en ondertussen maken ze ook nog eens video’s waarin ze “kaaskoppen” (lees: autochtone Nederlanders) bedreigen en illegale wapens bij zich hebben.

De leugenaar Özyar negeert dat soort informatie en roept gewoon heel bij voor het oog van Turkse camera’s dat dit tuig feitelijk het slachtoffer is.

Laat me iets heel duidelijk maken, als iemand die daadwerkelijk weet wat er in Turkije gebeurt: als Ilgun en zijn soortgenoten dit soort fratsen uithaalden in Turkije zouden ze zonder pardon worden vastgezet. Ze zouden achter tralies verdwijnen en de sleutel zou weggegooid worden. Zo gaat men in Turkije om met dit soort randcriminelen.

Özyar mag God op zijn blote knietjes danken dat we in Nederland niet zo te werk gaan. Als dat wel zo was werd hij nu namelijk vervolgd voor aan terrorisme gerelateerde misdrijven.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. pejoar

  het is vandaag 2 maanden geleden dat er een “coup” in Turkije was.
  er zouden pakhuizen vol bewijs zijn dat Gülen hier achter zat.
  probleem is ,dat er nog geen enkel bewijs in de media is opgedoken.
  zouden die bewijzen er wel zijn?

 2. RS

  Er is een uitleveringsverzoek naar OBAMA verstuurd, pakken vol………….zegt Erdogan………..En nee, ik heb nog niets gelezen dat Gulen “bestraft “zal moeten worden. Volgens mij heeft die Erdogan het zelf in scene gezet…………..hij was immers niet voor niets op zijn vakantieverblijf…….en wat opviel…het waren allemaal “broekies “dus jongens van een jaar of 18………..
  Hoop alleen dat OBAMA die bewijzen niet vindt!!!!!!!!!

 3. Michael van der Galien

  Beste commenters,

  Hebben jullie al gedoneerd aan ons project om onze redacteur wekelijks naar Den Haag te sturen, zodat hij de politiekcorrecte linkse partijen het vuur aan de schenen kan leggen — iets wat andere media weigeren te doen? Zo niet, doe dat nu dan alsjeblieft. Elke euro wordt bijzonder gewaardeerd: of je nou 5 euro geeft, 10 euro, 20 euro, 25 euro, 50 euro of meer: elke euro telt. We zullen elke cént op verantwoorde wijze manier gebruiken en ervoor zorgen dat onze correspondent nieuws kan maken dat je nergens elders leest.

  Lees meer hier:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/help-mij-om-uw-correspondent-in-den-haag-te-worden/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.