Wir schaffen das! 50 asielzoekers vallen beveiligers aan in Duits azc

Geen categoriesep 30 2016, 9:00
Uiteindelijk moesten er maar liefst 30 politieagenten worden ingezet om de gemoederen te bedaren.
Iets meer dan een jaar geleden riep Angela Merkel 'wir schaffen das!'. Vandaag de dag zien we de bittere realiteit die achter die naïeve opmerking schuilgaat. In een asielzoekerscentrum in Berlijn werden beveiligers totaal overrompeld door een woedende meute asielzoekers. Maar liefst 50 asielzoekers hadden besloten om het kantoor van de beveiliging te bestormen.
Het kantoor werd kort en klein geslagen, en persoonlijke spullen van de beveiligers werden gestolen. Het beveiligingspersoneel zelf kreeg ook de nodige trappen en klappen. Omdat ze de controle volledig kwijt waren, belden de beveiligers de politie. Uiteindelijk bleken er 30 agenten nodig om de rust te doen wederkeren in het azc en de losgeslagen asielzoekers terug te sturen.

Één van de asielzoekers lag roerloos op de grond toen de politie eraan kwam. Toen een politieagent bukte om te kijken wat er met de man aan de hand was, sprong de man opeens op en begon hij wild om zich heen te slaan.

Gelukkig vielen er geen gewonden bij de politie of de beveiligers, maar het is natuurlijk knettergek dat zoiets überhaupt kan gebeuren. Als een asielzoeker geweld gebruikt tegen personeel of eigendommen van het azc, dient hij linea recta te worden teruggestuurd naar het land van herkomst. Als je een échte vluchteling bent, dan gedraag je je maar normaal. Maar figuren die zich agressief gedragen tegen beveiligingspersoneel, zijn ongeschikt om in onze maatschappij te wonen. Dat soort figuren zijn we immers liever kwijt dan rijk.
Het is heel simpel: of je gedraagt je, of je gaat terug naar je eigen land. Simpel, toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten