Baas van criminele motortokkies No Surrender wil nu ook de Tweede Kamer in. Belachelijk!

Alsof er nog niet al genoeg clowns klaarstaan om straks op een blauw stoeltje te komen zitten.

De Tweede Kamerverkiezingen zijn pas in maart volgend jaar, maar nu al staat een imposante rij met kandidaat-partijen klaar om zich ook met de nationale politiek te gaan bemoeien. Je hebt de Onzinnige Partij – oeps ik bedoel Vrijzinnige Partij – en ook is daar het Forum voor Poetincratie – ik bedoel Democratie – en we mogen ook onze vrienden van de KRENK – ha, wat een nare typo, dat moest DENK zijn – uiteraard niet vergeten.

Een bonte verzameling clowns, maar één ding zijn ze gelukkig niet: criminelen. Toch probeert nu ook de georganiseerde misdaad een voet tussen de deur te krijgen door de voorman van de ongure motorclub No Surrender af te vaardigen met zijn nieuwe partij Rechtdoor:

“De voorman van de omstreden motorclub No Surrender, Henk Kuipers, zegt bij de komende Tweede Kamerverkiezingen een zetel te willen behalen met zijn eigen partij Rechtdoor.

Kuipers beweert gesteund te worden door meerdere ex-politici, ondernemers en zelfs een ex-officier van justitie. Hij zegt ,,het politieke gekonkel” meer dan zat te zijn, schrijft De Telegraaf.”

No Surrender is echt een hele enge club. Niet alleen is ‘godfather’ van de poldercriminalitiet Willem Holleeder een lid van de bende en er een graag geziene gast, maar ook worden mensen in rondom de club aan de lopende band gearresteerd vanwege allerlei misdaden. Twee weken geleden nog werd een medewerkster van het ministerie van Defensie gearresteerd, omdat zij geheime informatie had doorgespeeld naar haar vriendjes binnen de macabere rijtuigenbende.

Ook wordt No Surrender in verband gebracht met geweldsdelicten, drugshandel en het witwassen van crimineel geld.

Maar leider Henk Kuipers wil de politiek in. Om wat te doen? Deze misdaden uit het Wetboek van Strafrecht te halen, soms? Wat mij betreft: no way. Weg met dit enge figuur!

Want Henk, jij en je criminele vrienden zijn wel het laatste wat Nederland kan gebruiken. Dus scheer je weg, en neem je ‘stoere jongens’ met hun motorfietsen mee en ga lekker met ze door de duinen crossen. Laat vervolgens de politiek gewoon over aan mensen die geen strafblad van hier tot aan Tokio hebben.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Ni28

  Nepparlement…wie zei het nu ook weer?

 2. van Urk

  Als je je land daadwerkelijk naar de bliksem wilt gaan helpen…

 3. Peter Selie

  Aan gezien dat men decennia, jaren lang door nep-parlementariërs om de tuin zijn geleid en dat wil maar niet inzinken bij een groot gedeelte van de burgers, Welke serieus menen dat ze door hun voorkeursstem uit te brengen op hun favoriete politicus iets belangrijks doen voor de samenleving, hoe achterlijk kan een mens zijn.

 4. Arachne

  Het probleem voor Tim is dus dat deze man een crimineel is.

  En wat zit er in ons parlement? Kijkt u even naar de activisten aan de linkerzijde, nu en in het verleden. Wat hebben de parlementariërs ons gebracht na 1950? De verwevenheid van parlementariërs met de vakbond, media (pers en tv.), NGO’s, sociale partners (woningbouw, zorgverzekering, ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, subsidiegebruikers, pensioenfondsen). Hoeveel laakbare en in wezen dubieuze zaken zijn er de afgelopen 30 jaar de revue gepasseerd?

  Lees de CV’s van de Kamerleden, 1e en 2e. Zijn die nou werkelijk zo indrukwekkend?

  Ik ben ooit een keer bedreigd en beroofd door een echte harde crimineel. Hij is gepakt en verklaarde, goudeerlijk, dat hij door diefstal/roof in zijn inkomen voorzag. Gepakt worden en straf was een beroepsrisico. Dat was leerzame ervaring.

  Ik durf te stellen dat wij door de politiek, en dus de parlementariërs, iedere keer worden bedreigd, bedrogen, belogen en beroofd. We betalen hen er ook nog voor.

  Wil ik genoemde persoon als parlementariër; Nee!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.